Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyayayak

Co się dzieje? problem z emailem

Polecane posty

Gość natalyayayak

Pytanie/prośba głównie do użytkowników gmaila. Założyłam nowe konto i sprawdziłam szczegóły sesji. Nigdy wcześniej w to nie wchodziłam na innych emailach. Był tam następujący komunikat: "To konto nie jest otwarte w żadnej innej lokalizacji. BYĆ MOŻE jednak trwają sesje, z których należy się dopiero wylogować." i opcja "wyloguj inne sesje" więc wylogowałam. Następnie pokazało się: "Uwaga: inny użytkownik może zalogować się ponownie, jeśli zna Twoje hasło lub zostało ono zapisane na jego komputerze. Jeśli podejrzewasz, że ktoś inny może korzystać z konta bez Twojej zgody..." Tyle że ja nie podejrzewam, konto założyłam przed sekundą,nigdy nie logowałam się nie tylko z tego, a z żadnego emaila nigdzie indziej niż na tym komputerze, nikomu nie podawałam danych. Ta informacja jest trochę niejasna bo "być może" itd. Mimo to trochę się zaniepokoiłam. W spisie IP z których logowano się na emaila, jest tylko mój adres. Czy to może być wina ciasteczek albo mogą to być moje własne niezamknięte sesje? Proszę o pomoc.

to jest na wszelki wypadek i ten komunikat zawsze będzie choćbyś się logowała tylko z jednego kompa ;]

Gość dsghwe54t3tg
ło matko to standardowa informacja przy zamykaniu sesji na gmailu, nie masz sie czego obawiac :o

Gość natalyayayak
Dziękuję wam :) dla mnie to nie takie oczywiste bo jestem zielona :)