Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeeole

znamy sie 3,5 tygodnia SEX

Polecane posty

Gość alealealealeeole

Znamy sie 3,5tygodnia i juz mielismy 5 spotkac.Wczoraj zrobilismy to pierwszy razz.... dzis rano wyszed ode mnie o 9 i jeszcze sie nie odezwal...:/ Kurwa :(

Gość powiem tylko
NEXT please

Gość alealealealeeole
piszemy ze soba praktycznie codziennie.Seks byl cudowny.fakt ze powiedzialam mu dzis ze mam plany.ze ide na urodziny (sklamalam) zeby nie bylo.bo on wczesniej mowil ze idzie na grila z pracy....zeby nie myslal ze na niego czekam :p. boje sie ze sienie odezwie...:/

Gość alealealealeeole
nigdy nie zdarzylo mi sie abym poszla tak szybko z facetem do lozka :( kurwa mac.Mam nadzieje,ze do jutra mi przejdzie...:/

Gość robertorekitoer
nigdy nie zdarzylo mi sie abym poszla tak szybko z facetem do lozka Tak tak powiedz który to z kolei śmiało.

Gość piesnakoty
Czas pokaze. Rozumiem Twoje nerwy. Ale wiesz jak dzialaja faceci? Teraz je i pije na grillu i na tym sie koncentruje. Pewnie jak wroci do domu, to cos napisze na dobranoc.

Gość alealealealeeole
zajebiście....

Gość alealealealeeole
Boże...nigdy więcej...:(

Gość piesnakoty
Sluchaj, a byla rozmowa miedzy wami kiedys na temat tego czy jestescie zwiazkiem, para, czy to jakis kolezenski uklad czy cos?

Gość Mała czarna kawka 21
Może sie odezwie?? Ja z moim mężem poszłam po 3 tygodniach znajomości...i wzieliśmy ślub. Tylko sie odzywał po 30 minutach jak odemnie wychodził już :/

Gość Zostałaś
odhaczona :)

Gość piesnakoty
Chyba nie ma regul w tych sprawach. A faceci podobniez tak maja, ze po sexie robia krok w tyl, zeby zobaczyc jak zachowania sie kobieta. wiec badz twarda.

Gość niekonieczny
Pewnie szuka następnej, zazwyczaj nie szanuje sie kobiet, które łatwo dają. Wydyma pewnie coś w krzakach na tym grilu.

Gość alealealealeeole
nigdy nie rozmawialam z nim na temat jak to jest miedzy nami...za duzo wina i poszlo...:( k.urwa mać jeżeli on sie nie odezwie.....masakra.Chyba sobie walne wde na rozluźnienie...:(

Gość alealealealeeole
wdka to dobry pomysł!!! o tak!!!

Gość bo poród bez znieczulenia
a wytrysk gdzie nastąpił?

Gość On depresja
ale ty jestes smieszna wiesz????? CIESZ SIE KOBIETO ZE MIALAS FAJNEGO GOSCIA W LOZKU A NIE JAKIEGOS ZONKA I JUZ! o kurwa myslisz ze puscilas pary to wielka kurwa z Ciebie i sie nie odezwie????? w jakim swiecie zyjesz?????? czy puscisz szpare w 1 noc czy po pol roku chuj do tego jak cos z was ma byc to bedzie. wez puknij sie w leb. jemu wolno a Tobie nie ???????????? OCKNIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość lkjkljc
sorry , nie czaję ..... "seks był cudowny" ,, a potem : "nigdy więcej" ???????????????

Gość On depresja
no wlasnie tym bardziej ze nie rozumiem ze piszesz sex byl cudowny ale nigdy wiecej to ty jakas nieobliczalana jestes czy co??????? CIESZ SIE!!!!!!!!! za pare lat nikt Cie ruchac nie bedzie i dopiero placz bedzie.

Gość szeptuchaaa
też nie rozumiem. dlaczego się biczujesz? bo wg ciebie wyszłaś na ,,łatwą"? fuck, w XXI wieku żyjemy, ale niektórzy to chyba w średniowieczu zostali.

Gość nnnnnnnnnnd
Powinnaś pomyśleć wcześniej . Po 3 tyg poszłaś do łóżka nie wiedząc nawet czy jesteście razem to teraz masz. Na twoim miejscu dałabym sobie spokój na takim fundamencie nie zbudujesz związku

Gość On depresja
wiesz ilu tu siedzi i tobie tego cudownego seksu zazdrosci? :-) laska zyj !!!!!!! i jestem pewna ze sie zglosi do Ciebie :-)

Gość alealealealeeole
no bylo cudownie ale wlaczyl mi sie kac moralny na wypadek gdyby sie nie odezwal.Nie ukrywam,ze chcialabym kontynuowac znajomosc ....

Gość On depresja
nnnnnnnnnnd hahahaaaaa ales ty smieszna :D ale jakby poszla po pol roku albo po roku z nim do lozka to by ZBUDOWALA FUNDAMENT DO ZWIAZKU TAK???????? ONA SAMA TAK???????? ON NIE MUSI NIC BUDOWAC?????? JEGO WSTRZEMIEZLIWOSC NIE OBOWIAZUJE???????? WEZ SIE PUKNIJ W TEN DRUNY LEB STARA PRUKWO BO PEWNIE ZAZDROSCISZ!!!! TO ZNACZY ZE JAK ZWIAZEK NIE WYJDZIE ALBO ON NIE ZAZWDONI TO JEJ WINA CO????????? CHORA BABO TY :-O I CO GDYBY ON POWIEDZIAL ZE ONI SA RAZEM I PARA???????? TO JAKAS GWARANCJA NA COS CZY CO???? A MOZE MOZE KOBIETA SIE DOPIERO BZYKAC KIEDY WIELMOZNY PQAN POWIE ZE "JESTESMY RAZEM " TO WTEDY JEJ DOPIERO WOLNO TAK? WEZ SIE JEBNIJ W TEN GLUPI LEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anetttau
nie miej załamki dziewczyno!! napewno sie odezwie. poczekaj jeszcze troche i napewno da znak ze zyje:) a swoja droga tonie rozumiem po co kłamałas go ze dzisiaj idziesz na jakies urodziny jak nie idziesz?? od kłamstwa zaczynasz?

Gość MariaElena
Moze odezwie sie, moze nie. Gdybys nie miala sexu, pomyslalabys, ze nie odzywa sie wlasnie dlatego. Mialas sex, to samo. jak facetowi zalezy, to odezwie sie w kazdej sytuacji. Zachowaj spokoj i zajmij czyms mysli.

Gość On depresja
Aurtorko adnego kaca moralnego miec nie musisz. Jak on nie ma to ty tez nie musisz miec. I tyle.

Gość On depresja
nauczylam sie czegos tu kobiecie wolno sie bzykqac kiedy wielmozny Pan zadecyduje ze jestesmy para hahaaaaaaaa :D dobre

Gość alealealealeeole
masakra.Dobrze,ze wodka stoi w lodowce :)))) juz otwieram i robie sobie drina :)))))

Gość On depresja
no i dobrze kobieto na zdrowie :-)