Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeeole

znamy sie 3,5 tygodnia SEX

Polecane posty

Gość ja tak miałam
z resztą brakiem szacunku do siebie jest moim zdaniem robienie czegoś wbrew swojej woli i wbrew swoim zasadom. jeśli nie robisz czegoś co szkodzi innym czy sobie to nie robisz nic złego nawet jeśli to przygodny seks. to sprawa indywidualna, czy wchodzi on w rachubę czy nie. ja bym się z tym źle czułą ale znam dziewczyny które nie widzą w tym nic złego i nie uważam, żeby to oznaczało brak szacunku do siebie, czerpią z seksu taką samą przyjemność jak facet, nie krzywdzą siebie więc ok

Gość alealealealeeole
tak oczywiscie,z gumka! nie skonczyl we mnie ale 3 razy gdzies obok :p dodatkowo dzis jeszcze polecialam po tabletke 72h po bo strasznie sie martwilam,w tazie gdyby :)))))))))

dziś jest sobota , gdzie ty tą tabletkę dostałaś ? :)

Gość alealealealeeole
nie mieszkam w polsce.tutaj te tabl sa ogolnpdostepne.idziesz do apteki i dostajesz :)

Gość alealealealeeole
mam 27lat on 28

Gość Autorko mam pytania
1.Czy interesują Cię związki bez zobowiązań, seks układy czy coś takiego czy raczej stały związek? 2. Jak dobrze znałaś tego człowieka? 3. Gdzie go poznałaś? 4. Czy wiązałaś z nim jakąś przyszłość?

Gość nnnnnnnnnnd
Autorko i ty się jeszcze cieszysz,że wziełaś tabsy 72h ? Szkoda,że teraz większość ma takie lekkie podejście do życia

Gość alealealealeeole
echhh kurde.czlowiekowi sie moralniak wlaczyl.Martwie sie od kiefy to piprzone wino wypite wczoraj zaczelo mnie puszczac,a Wy od razu wyzywacie mnie od puszczalskich...ja pierd:/ postanowilam tutaj napisac aby ktos mnie wysluchal i picieszyl troche(bo nie wydaje mi sie zebym az taki blad popelnila)meza nie mam:/ a Wy juz z ryjami na mnie.Dobijacie biedna owieczke:( boooooze nie deptajcie mnie psychicznie do konca :((((

Gość alealealealeeole
nie ciesze sie!wzielam je aby spac spokojnie!wolalam je wziac niz zamartwia. sie czy dostane okres czy go nie dostane :/:///

Gość iojdfijijvijdvklmdf
alealealealeeole ty myślisz czasem ? skoro piszesz ,że moralniak cię lapie ,cokolwie to jest , to wiadomo, że będą pisać , żeś puszczalska , oni mają radochę jak wpędzają kogoś w jeszcze większą depresję , trochę rozumu...........

Gość alealealealeeole
wlasnie nie wiem:( kopią mnie jakbym conajmniej spala z cudzym mezem i sama miala swojego :((

pieprz to gadanie ze sie puscilas czy cos... wazne co ty myslisz o tym wszystkim. w koncu ile ludzi tyle charakterow kazdy inaczej to odbiera i beda bluzgac na ciebie i tak. nie bierz sobie ich slow do serca nie znaja cie.

Gość Ona depresja
autorko wez sie opanuj podoba sie Tobie ten facet? czujesz cos do niego? cudownie bylo tak? to kuraa po co sluchasz tych jebenych kurew tutaj ktorych mezowie je zdradzily co????????? nie widzisz ze o to im chodzi?????? ze maja nienwaisc do kobiet ktore potrafia zafascynowac mezczyzne, do kobiet ktroe korzystaja z zycia do kobiet ktore kochaja seks bo one same maja wyschniete sliwki miedzy nogami i dalteo chca tobie dosrac wez sie opanuj ich i tak nikt juz kijem nie dotknie i stad ta nienawisc i ciesza sie kiedy bedziesz sie zle czuc

no ,ale moralniak - jak sama nazwa wskazuje pojawia sie w sytuacajach niejednoznacznych moralnie . A skoro odczuwasz jakieś niepokój to znaczy ,że jednak nie uważasz tego za takie całkiem naturalne .

Gość sinisterrkaa
Jesli się nie odezwie, to go olej, ale nie nazywaj się dziwką tak jak tu proponują na kafe - zrobilas to, bo chcialaś! Jestes dorosłą kobietą, masz takie samo prawo do seksu jak ten facet...

Gość Ona depresja
pewnie te suki umoralniajace cie czekaly 5 lat z sexem i faceci je i tak zdradzili hahaaaaa dlatego suki zazdrosne hahaaa bo zle ze sie poswiecily i chuj z tego hahaaaaa :D

Gość Dokłądnie używaj życia
uprawiaj seks z każdym facetem który Ci się spodoba choćby przy pierwszym spotkaniu.

Gość alealealealeeole
echhhh mam nadzieje,ze jutro mi przejdzie i bede czula sie o niebo lepiej,a jeszcze lepiej bedzie jak jutro napisze :)))))))((

Gość alealealealeeole
:(((((((((((((

Gość alealealealeeole
nie...

Gość alealealealeeole
jutro pewnie obudze sie w zupelnie innym nastroju i caly ,,wkurw zniknie,, !!!

Gość alealealealeeole
jego strata!

Gość kobieta po przejsciach
nie przezywaj tak, daj sobie troche czasu..zobaczysz co bedzie...czasami warto spojrzec na to na chlodno...odezwie sie dobrze..nie ..wtedy przemyslisz why ?? i najlepiej wtedy powiedz papa i tyle...takie zycie....nie ma co sie zamartwia na zapas..a moze bedzie ok???

Gość ej dziewczzyyynooo
nie przeżywaj tak! Laski puszczają się z facetami na pierszych randkach po poerwszym wsplnie wypitym drinku! 5 randka? pfff mogłaby być i 3cia i co z tego?!jak będzie Cię chciał to się odezwie! nieto NIE! KORZYSYAJ Z ŻYCIA ILE Wlezie! :)))))

Gość ej dziewczzyyynooo
nie przeżywaj tak! Laski puszczają się z facetami na pierszych randkach po poerwszym wsplnie wypitym drinku! 5 randka? pfff mogłaby być i 3cia i co z tego?!jak będzie Cię chciał to się odezwie! nieto NIE! KORZYSYAJ Z ŻYCIA ILE Wlezie! :)))))