Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożesz kurde

drożyznę i tylko

Polecane posty

Gość ożesz kurde

drożyznę fundują nam do tej pory POrąbani i Uniija!!!! Gdzie jestescie wyborcy PO-dupkow? Nie wstyd Was za rzad jaki wybraliście???? Jedynym pomysłem tej partii nieudacznikow są podwyżki!!! I oczywiscie kary,mandaty,radary............... Kuźwa byle w korycie....

trzeba cholote wychowac zmusic by wiecej pracowala byla oszczedna i gospodarna. a i za morde te biedote trzymac dyscyplina byc musi i praworzadnosc. a po dobroci z polactwem robactwem nie da sie. dla dobra tego slaboświadomego motłochu trza go lać po dupsku. lepiej by swo rząd lał by kiedyś zsię zylo lepiej niz bedzie to robil rzad obcy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa___
ferdziu pryszczu ze ciebie stara w ten sposób wychowywała to miej do niej pretensje, inni chcą żyć normalnie czyli godnie

Gość ożesz kurde
Ale Ferdziu dobrze kuma-tak własnie nas złapali za ryje,dzięki idiotom wyborcom co im uwierzyli!!!

Gość Ferdynand Pryzczyc
nie zaracajcie wy na mnie takiego jankiela uwagi, szabas mi w lepetynie namieszal, pochlalem nieco

Gość Ferdynand Pryzczyc
Na was to ino iynteresy robic mozna

Gość Wszyscy tacy sami!
W takim razie może podpowiesz na kogo głosować przy najbliżyszych wyborach? Nie widzę nikogo odpowiedniego.Wszyscy w jedną trąbę trąbią. PO ; Tusk obiecywał "Oby żyło się lepiej" zapomniał dodać,im rządzącym żeby żyło się lepiej. miała być zielona wyspa,tymaczasem jest cuchnąca bieda, w Polsce przybywa kloszardów! PSL jaki jest każdy widzi i słyszy z mediów,kantują gdzie się da, zatrudniane są całe rodziny,nawet słupy.Złodziejstwo cuchnie na odległość.Lwewica,czy Palikot równiez dno! PIS to dopiero byloby "super",co ulica to kościół i krzyże!Teraz podpowidz na kogo głosować????

Gość ożesz kurde
No na Pis! Ja wiem że Jarek pogubił sie nieco,ale na pewno zwykłym ludziom żylo sie lepiej i przynajmniej nie było takiego reżimu jak za rudego i jego bandy!!!!

czy to Jarek czy to Donek z chuja mąki nie ukręcisz. trza zapierdalac i oszczedzac dorabiac sie by bylo ongdaj byc może lepiej. nieróbstwem , mnóstwem urzedasow ktorych trza utrzymac bo to zlodzieje okradajacy budzet niczego nnie osiagniemy chocby tu wybitny polityk bez radykalnych antypopulistycznych ciec chcial rzadzic. niestety. sami sobie winni jestesmy bo w ostatnim 20 leciu zachlysnelismy sie zyciem ponad stan i teraz w petle zadluzen i wirtualnych piniendzow bez pokrycia wpadlismy. gdyby tak w domu jeden pracowal wytworczo a reszta siedziala i zarzadzala to wnet bieda by byla. albo nagle ktores z domownikow by żądań natchnienie miało , np. mercedesa bo jak nie to głowa rodziny abdykuje mimo , że żądający nic nie robi by choć były jakieś nadzieje kiedy na tego merola myślcie bo Was imperializm zeżre!Niemcy myślą oszczędzają i pracują to i mają.