Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegojajesstemtakataki

dlaczego gdy

Polecane posty

usmiechne sie do faceta on zaraz mysli ze mnie przeleci? ok, nie jestem brzydka i mam spory biust- od jakiegos czasu w ogole nie patrze na facetow, nie usmiecham sie itd... bo- moj chlopak jest zazdrosny i mowi ze jestem jak koorewka; w zyciubym go nie zdradzila, nie zdradzilam i nawet mi to przez mysl nie przechodzi! ale faktycznie sama spostrzglam ze gdy sie usmiechne, np w przejsciu czy cokolwiek to oni patrza sie jak psy na kielbase:(

nie, pytam powaznie. czy jestem koorewka bo sie usmiecham? czy on jest jebnieti?

czasem zdarzy sie ze szybko przelotnie zrobie loda albo reka trzachne galaz ale nie zdradzam swego chlopaka

kreaturo obrzydla nie podszywaj sie! nie zdradzam i tyle, jestem szanujaca sie kobieta, wypraszam sobie i pytam powaznie

mam do siebie szacunek i dlatego za laskę z połykiem biorę minimum 150pln

chodzi o to, ze on nie ma zadnych podstaw, sam staral sie moje wzgledy przez 2 lata; pokochalam go calym sercem a on teraz tak mnie traktuje, ze szok:(:( tak tylko zapytalam... nie chce mowic ze jestem jakas super laska, ale jestem ladna i nie moge sie z tego cieszyc bo tylko przykuwam uwage kazdego, on zaraz mysli ze sie puszcze. w zyciu jest moim 3 partnerem a mam 25 lat- to chyba nie tragedia

kiedyś to przynajmniej spuszczał spodnie i kręcił młynka przyrodzeniem