Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testudo

Czy jest szansa po wielkiej miłości zakochac się raz jeszcze?

Polecane posty

Nie wiem z czym do mnie pijesz ale w porządku, postaram Ci się wyjaśnić. Po prostu człowiek dopiero patrząc z perspektywy czasu potrafi stwierdzić, co zasługiwało na miano prawdziwego uczucia, a co nie. Co nie zmienia faktu, że tkwiąc w poprzednim związku kochałam, a kiedy zostałam porzucona, to pierwsze trzy tygodnie były męczarnią. Potem oprzytomniałam i zrozumiałam, że ów mężczyzna nie był wart tylu moich poświęceń, tylu łez, straconych kilogramów, włosów i nieprzespanych nocy. Poza tym ubolewanie niczego nie zmieni, będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz sobie na pytanie, co jest lepsze: tkwić w rozpaczy czy próbować żyć od nowa? Po tym rozstaniu postanowiłam sobie, że nigdy, przenigdy nie uzależnię swojego szczęścia od drugiej osoby. Chcąc być szczęśliwą z kimkolwiek musimy najpierw być szczęśliwymi sami ze sobą. U mnie podobna byla sytucja. Gdy mnie moj ex zostawil-swiat misie zawalil. Pierwsze tygodnie byly tragiczne dla mnie. Lzy lzy i jeszcze raz lzy. Myslalam , ze to konic swiata. Poznalam kogos kto mi pomogl to wszytko przetrwac i pouladac zycie. Z perspektywy czasu...nie warto bylo poswiecac zycia , marzen uczuc... Ale czlowiek jest madry po szkodzie:

Gość 11sensualna
Biest, dokładnie. Człowiek uczy się na błędach :)

Gość Pallikot
Każda miłość jest pierwsza, najgorętsza, najszczersza, wszystkie inne usuwa w cień. Każda miłość jest chwilą........ Tak mówią słowa piosenki. Ale to szczera prawda. :)