Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaxxx24

mam problem...

Polecane posty

Gość Foxhound
Cierp zatem.

Gość Jestes niestabilna
Emocjonalnie. Idziesz na sex uklad a potem placz. Facet wyraznie cie nie chce poza ruchaniem i cie nie zechce jesli bedziesz sie tak beznadziejnie zachowywac. Niektore kobiety nie sa zdolne do bycia w takich ukladach, jestes jedna z nich. Teraz to juz masz pozamiatane, po tych glupich smsach. Chcesz zwiazku? Nie godz sie na sex-uklad.

Gość krysztal
jeśli go 'kochasz' daj mu spokój, to chyba jedyne wyjście. tylko z tej desperacji nie palnij że jesteś w ciąży, jak była mojego faceta. tak się w to wkręciła że pokazywała mu lewe usg i dzwoniła do jego matki prosić o pomoc. a potem przeszła na obrażanie mnie póki nie dowiedziałam się że to ona. jednak źle trafiła. także proponuję, ochłoń. daj czas sobie, a jemu daj żyć.

Gość Jestes niestabilna
Narzucajac sie tylko podnosisz jego ego, a w koncu moze zaczac myslec, ze jestes jakas psychiczna. Nikt nie szuka desperatki ;) Wyluzuj, nie kontaktuj sie z nim, spotykaj sie z innymi. I zobaczysz - przejdzie ci ta jednostonna "milosc".

Gość Olciaxxx24
Uważam że skoro kocham to nie mam innego wyjścia. Dzwoniłam do ok. 4, ale nie odpisał, może się nie obudził, a może stacjonarny mieli wyłączony albo uszkodzony? Potem zasnęłam i wstałam dopiero teraz. Niestety nic nie odpisał ani nie oddzwonił....nie wiem jeszcze jaki plan mam na dziś..wyślę mu piosenki na maila, zdjęcia, wiersze...może przejadę się pod jego dom? w nocy znów będę dzwonić na 1 sygnał

Gość huihhu
idiotka

Gość florecita
porazka ... ja na miejscu tego kolesia nie chcialabym Cie znac ...tak pisze wedlug Ciebie zakochana osoba ?? dla mnie jest to irracjonalne

Gość to prowo bo az takie idiotki
nie istnieja:) a wy glupio odpisujecie jakbyscie nie zauwazyli ze autorka się z was nalewa