Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtamojtamojojjojoj

Czy to juz otylosc?

Polecane posty

Gość ojtamojtamojojjojoj

Hej, zawsze bylam szczupla a nawet wedlug innych wychudzona przy wzroscie 165 wazylam 45-48 kilogramow. Zadnym sposobem nie moglam przytyc. Teraz nie jestem juz nastolatka, mam ponad 25 lat i nagle sie roztylam waze 58 kilogramow i z rozmiaru 34 przeszlam na 38. Na poczatku, bardzo sie z tego faktu cieszylam, dopoki nie zobaczylam zdjec z urlopu, i moich tlusciutkich nozek... zastanawiam sie nad dieta, ale moze przesadzam i wkoncu wygladam jak kobieta nie dziecko...

Gość senyt
" i wkoncu wygladam jak kobieta nie dziecko..." tak sobie wmawiaj :D🖐️

Gość ojtamojtamojojjojoj
mam sobie wmawiac ze nie jestem gruba, czy ze dobrze wygladam ? :D Szczerze to zaluje ze sluchalam gadania ludzi ze jestem za chuda, z 50 kg czulam sie o wiele lepiej, mysle ze zaczne trenowac, zrzuce chociaz do 55 i zobacze co dalej

Gość tak, to już otyłość
a konkretnie III stopień otyłości klinicznej. zgłoś się do szpitala, to zrobią ci operacyjne zmniejszenie żołądka.

Gość ojtamojtamojojjojoj
Tak fajnie, na pewno pojde, bo zaszycie ust nic nie dalo ;) Nie popadam w paranoje, jedynie sytuacja mnie zaskoczyla, tyle lat nic a nagle 10kg w gore :)

Gość natalia012556
A mi sie wydaje, ze jak masz wzrost 165 to 58 kg to nie jest za duzo :) chociaz jesli czujesz sie lepiej przy nizszej wadze, to mozesz schudnac, ale moim zdaniem do 54-55 kg wystarczy ;)

Gość pooomooocy
wez mniej jedz , duzo chodz po sklepach , biegaj. Sluchaj , kupujesz w sklepie folie zwykla przezroczysta kuchenna. Obwijasz nia nogi brzuch rece , zakladasz grube ciuchy nawet kurtke(co z tego ze lato) i idz biegaj na 30 min. Zrob sobie taki oboz zsportowy przez tydzien 2 treningi dziennie. Ta folia potrafi zdzialac cuuuuda! Ja 11 kg w taki sposob schudlam a to tlyko w 10 dni!

Gość pooomooocy
moja kolezanka ma 153 i 62 kg a nie wyglada jak otyla.

Gość sdfghjkl
mysle ze w końcu faktycznie wyglądasz jak kobieta.Nawet jak troche przytyjesz to nie będzie zle przy takim wzroscie.Nie ma nic gorszego niż wychudzona dziewczyna /kobieta,taki typ anorektyczki

Gość dgfergt43hy54y6563hyrfhgrgd
chudnij tłusta świnio