Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 apaszcia

co jesc zeby scudnac z brzucha

Polecane posty

Go艣膰 apaszcia

Macie jakies sprawdzone diety?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 awertaq
Dieta south beach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awertaq
Ja scudlam duzo a robilam od 2 fazy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PODPINAM SI臉
mam ten sam problem :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apaszcia
I co robic ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamaanaaa
zzrcie to nie wszystko..brzuch a wlasciwie miesnie brzucha ktore obros艂y tluszczem trzeba wycwiczyc....tepe sunie..mysla ze dieta zlikwiduje wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malokto
Ale 膰wiczenia bez diety te偶 nie dadz膮 idealnych efekt贸w. Trzeba niestety te dwie rzeczy po艂膮czy膰. Ja 膰wicz臋, ale nie trzymam diety i m贸j brzuch nie jest idealnie p艂aski chocia偶 reszta cia艂a jest super. Fajne s膮 膰wiczenia tej Pani: www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Bardzo mi艂o si臋 przy tym 膰wiczy, a efekty s膮 szybko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamaanaaa
odpowiadam do pyt zawartego w poscie. jasne ze trzeba polaczyc jedno z drugim. ze ktoras z nich bedzie zar艂a mniej kalorycznie wcale nie znaczy ze bedzie miala super idealna figure! trzeba wycwiczyc miesnie ktore same zarciem zat艂uszczy艂yscie aby nabra艂y kszta艂tu

Udost臋pnij ten post

a wlasnie ze nie chodzi o cwiczenia czy malo kaloryczne zarcie.. cwiczenia zbudduja ci miesnie ale jak masz tkanke tluszczowa to miesnie po prostu beda pod spodem. musisz maskymalnie ograniczyc weglowodany a jesc kalorycznie jak zwykle. i od razu leci wlasnie z talii mimi ze na wadze tego za bardzo nie widac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamaanaaa
nie masz pojecia o mechanice pracy miesnia i spalaniu t艂uszczy poprzez "pracujace" miesnie. dieta zmniejszy ilosc t艂uszczu, jednakze go nie zlikwiduje ca艂kowicie. mowie tu o zdrowej diecie, NIE O G艁OD脫WKACH zwykle dajacych efekt jojo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malokto
Bzdura. Moda na diety bezwenglowodanowe odesz艂a ju偶 jaki艣 czas temu do lamusa. Z w臋glowodan贸w czerpiemy energi臋. Ograniczaj膮c je nie masz si艂y na 膰wiczenia. Nie pisze tutaj o osobie, kt贸ra 偶re jak 艣winia i powinna WSZYSTKO ograniczy膰.

Udost臋pnij ten post

moj facet duzo cwiczy i wiem jaki wplyw ma na niego dieta, kiedy sobie pozwala to na jego sporo umiesnionym bardzo ciele pojawia sie tkanka tluszczowa mimo tego ze duzo chodzi na silownie i cwiczy poza tym sztuki walki - karate, ju jitsu, judo.. dieta to numer jeden w uzykaniu idelanej talii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamaanaaa
tez nie do ko艅ca. cz艂owiek czerpie energie zar贸wno z weglowodan贸w czyli cukr贸w ale r贸wniez z t艂uszczy.. to w t艂uszczach rozpuszczaja sie niekt贸re wazne dla poprawnego funkcjonowania zwiazki jak i niekt贸re witaminy. jakie brzuchy maja dzieci 3 swiata nie zrace odpowiedniej ilosci t艂uszczy oraz weglowodan贸w to sami wiecie, ale to juz na marginesie

Udost臋pnij ten post

logiczne jest kiedy organizm domaga sie weglowodanow a nie sa dostarczane to wtedy spala tluszcz. zobaczcie sobie na jakich drakonskich dietach zyja kulturysci. ja tu nie mowie zeby teraz zaczac wcinac same bialkowe koktajle ale zredukuj weglowodany na rzecz bialka a efekyt zobaczysz po kilku tygodniach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zalamanej
Ty chyba nie masz poj臋cie o "odtluszczaniu", a raczej na pewno nie masz Nie ma 膰wicze艅 miejscowo spalajacych t艂uszcz, to samo tyczy si臋 diet Fakt, 偶e im wi臋cej mi臋艣ni tym wi臋kszy metabolizm czyli szybciej si臋 chudnie ale nijak si臋 to ma do tego sk膮d akurat schudniesz. Organizm sam sobie o tym decyduje i wierutna bzdur膮 jest gadanie ze jak b臋dziesz 膰wiczy膰 mi臋艣nie brzucha to w艂a艣nie w tym miejscu stracisz t艂uszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malokto
Widocznie je w臋glowodany ze z艂ej grupy. T艂uszcz te偶 t艂uszczowi nier贸wny. R贸wnie偶 du偶o 膰wicz臋, te偶 chodz臋 na si艂owni臋 i 膰wicz臋 sztuki walki, chocia偶 pewnie bardziej powa偶nie, bo nie mieszam tak styl贸w jak Tw贸j :)

Udost臋pnij ten post

no raczej bardziej powaznie nie bo moj facet jest instruktorem, karate cwiczy od 25 lat.. nie wazne... wazne ze sie przyklada. jest bardzo wycwiczony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamaanaaa
bzdura...cwiczenia ogolnoustrojowe oczywiscie sa najlepsze przy odchudzaniu. przy uzyskaniu efektu plaskiego brzucha musimy cwiczyc wlasnie miesnie brzucha bo coz da branie na klate 100kg czy samo bieganie?!

Udost臋pnij ten post

malokto --> no tez wlasnie, jak sobie zaczyna pozwalac z tymi weglowodanami to od razu po nim widac a tluszcz osiada sie przede wszystkim na brzuchu. albo po prostu w innych miejscach nie jest takbardzo razacy.. bo mozna miec przez to np. masywniej wygladajace uda, ale jak idzie w brzuch to wtedy sylwetka traci caly swoj atrakcyjny ksztalt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zalamanej
Mi臋艣nie to mi臋艣nie a t艂uszcz to t艂uszcz. Fakt, 偶e brzuch cwiczony b臋dzie bardziej p艂aski, ale "brxuszki" nie spa艂a ani grama t艂uszczu ... A bieganie, 偶eby艣 wiedzia艂a, w艂a艣nie spala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 derterte
Niski indeks glikemiczny i dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pjgf
Ja po duknie mam pladki brzuch po sb tez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qasaaa
moze ktos cos napisze bo mnie tez interesuje ten temat dzieki