Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaKarolinkaSpinka

chodzi o komode do pokoju.

Polecane posty

Remontuje sobie pokoj. Lozko kupilam ciemniejsze z litej sosny i mam pytanie czy musze kupic komode ciemniejszy odcien drewna,czy moze byc z olchy?

Gość ku klux klannnnnnn
zostaw w sośnie wszystko

lozko z litej sosny a komode chcialabym z wendy czy jakos tak. A jak nie to moglaby byc jasniejsza pasowalo by to?

prosze o opinie,to bardzo wazne. Nie znam sie na projektowaniu mieszkania.

Gość krwewta
Wiesz to już zależy tylko i wyłącznie od ciebie, bo możesz zrobić to na zasadzie kontrastu, ale też możesz poszukać komody w podobnym odcieniu, żeby wszystko ze sobą współgrało. A jak szukasz fajnych mebli, które będą pasować do pokoju możesz sobie zajrzeć na kelman.pl tam mają komody, które mi się bardzo podobają, proste, pasujące do każdego wnętrza.

Gość gragon
Trzeba zacząć od tego, w jakim stylu masz urządzony pokój, albo czego oczekujesz? Mnie osobiście bardzo przyciągają meble kolonialne w nietypowych kształtach i unikalnym designie. Jeśli Ty też lubisz taki styl możesz sobie zajrzeć tutaj http://www.wobeline.pl/ na pewno coś dla siebie znajdziesz.

Gość wiktoria741
Ja na Twoim miejscu zostawiłabym wszystko w jednolitym kolorze. Nie podobają mi się różne kolory mebli połączone ze sobą. Ja mam w sypialni sosnowe meble i szukam do nich komody na http://www.brw.com.pl/komody_kredensy/ Mąż myślał o zmianie mebli na białe ale mnie to nie przekonuje. Musiałabym przemalować cały pokój i wymienić dodatki.

Gość zosienka742
Też bym dała jeden kolor