Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowanykafeteriankami

czujecie się czasem samotni

Polecane posty

J tak, mieszkam od niedawna w nowym miejscu i jakoś jeszcze nie zdążyłem nikogo poznać

Gość A ja codziennie
Czuje się samotna

nie możesz tego zminić?

Gość A ja codziennie
Nie bardzo potrafię. Poprostu nie umiem załapać tematu z innymi. I nie chodzi tutaj że jestem nie śmiała. Poprostu nie wiem o czym gadać z ludźmi. Brak mi tematów do rozmów. A tak pozatym swojego czasu miałam nawet sporo znajomych ale nie wiem jak to się stało wszystkie znajomosci jakoś się rozwalily same:O i tak zostało się samemu czasem się kuzynki odwiedzi albo pogoda z znajomymi jak się spotka ich przypadkiem na chodniku. No niby mam koleżankę ale tak denerwuje mnie swoim zachowaniem że najchętniej z nią bym znajomosc skończyła

Gość A ja codziennie
Czyli nie tylko my samotni jesteśmy...

Gość madzialka209301
a ja codziennie - mam to samo :( Nie wiem o czym mam rozmawiać z innymi. Prawie nie mam znajomych, nie potrafię się dogadać z ludźmi, bo jest we mnie jakaś bariera. Czuję się z tego powodu samotna, ale co najgorsza, zaczęłam się przyzwyczajać do tej samotności.

Gość coner
bo samotnośc czasem jest wygodna.. czasem trudno jest sie dopasować do jaieś sytuacji,którs nam nieodpowiada np spotykanie się z osobami, które nas irytuja, więc woli być sami, zeby mieć swiety spokój Ja to sobie tak tłumaczę

Gość madzialka209301
właśnie tak jest, zaczęło to być dla mnie wygodne :p

Gość A ja codziennie
Podziwiam ludzi którzy gadają nawet o byle czym a i tak umia zainteresować sobą innych. Nie chodzi o to mi żeby być w centrum zainteresowania ale mieć paru znajomych np 2 a dobrych na których naprawdę będzie można polegać i o to że jak już się znajdzie w grupie to nie odstawac od reszty ale skoro nie wiem jak zagadac np do nowo poznanych ludzi i siedzę jak taka oferma i nic nie mówię to napewno takich znajomych nie spotkam. I zaczynam pomału z tym się godzić. Nie mam pojęcia jak to zmienić. Chyba że jakaś niewidzialna ręką natchnie mnie jakimiś tematami do rozmów i sprawi że zacznę być bardziej rozrywkowa. Naprawdę współczuję osoba którzy mają podobnie do mnie

Gość A ja codziennie
No tak zgadzam się z conerem że czasem bywa wygodna

A co powiecie o tym by ze mną popisać ale nie na kafe lecz może na GG?? He ostrzegam ze poruszam rożne tematy i jestem nudziarzem :):)

Gość coner
o jak miło, ze maja analiza samotności do was też przemawia :)

Gość A ja codziennie
Ja bym chętnie popisała. Popisać można, ale niestety aktualnie mam popsutego kompa :O

Gość A ja codziennie
Więc pewnie w tej analizie coś jest :)

Gość coner
a ja codziennie za dużo myślę, a za mało działam a chyba trzeba sie wreszcie ruszyć, przejąc inicjatywę i zacząc rozmowe na temat jaki nas"\mnie interesuje ach to słodkie niedzielne lenistwo

Gość coner
Michaś,,, nie korzystam z gg a czemu tu nie chcesz popisać

Gość A ja codziennie
Hmm no ja też za dużo myślę a za mało działam. Tylko ja to mam mało celów ustalonych prawie wcale i tak nie mam w sumie do czego dążyć

coner Michaś,,, nie korzystam z gg a czemu tu nie chcesz popisać Czemu nie chcę?? Wiesz jak tu jest większość to podszywy i osoby które tylko szukają zaczepki by komuś uprzykrzyć życie.

Gość coner
Znam to Do niedawna miałam pasję, którą udało mi realizować, czułam sie spełniona... jednym slowem to byl mój cel zycia Niestety skończyło sie i nie wiem czy uda mi się z róznych powodów powrócić do niej... Teraz nie umiem sie odnależć, nie umiem znależc zastępstwa... A każdy powinień mieć cel do którego dąży co wypełnia jego życia, nie mam na myśli zarabianie kasy czy gromadzenia coraz to nowszych dóbr materialnych, no chyba, ze kolekcjonerskie ;) a dodatkowo brak pracy pogłebia tę pustkę ale staram wyznaczać sobie drobne cele np. codziennie ćwiczyć, zeby poprawić sylwetkę życie nie jest łatwe, rzuca nam czesto kłody pod nogi, stawia wyzwania, które musimy pokonać Mi niestety nie zawsze sie udaje, bo nie wierzę w siebie dlatego się izoluję od innych

Gość coner
Czasem brakuje mi seksu więc w wolnych chwilach to robię sama i się masturbuję choć wolała bym mieć partnera.

DO coner No i już masz przykład jeżeli ty tego nie pisałaś, więc widzisz jak tu można z kimś popisać.

Gość coner
Michaś pewnie, ze to podszyw tylko ja się tym nie przejmuje i przyznaje, ze nie jest to mijesce na szczere rozmowy a pogadać mozna nawet o pogodzie ;)