Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot i cała prawda

Perwersja nie dba o siebie

Polecane posty

Gość ot i cała prawda

Kiedyś na forum się przyznała, że czasami tygodniami potrafi nie golić włosów łonowych, pod pachami, na nogach. I co gorsze uprawia w takim stanie seks ze swoim mężem. Do tego ma cellulit, niewielką nadwagę, kiedyś stosowała diety, ale jako że wraz z dodatkowymi kilogramami urosły jej cycki to przestała się odchudzać żeby znów nie zmalały. Kiedyś napisała też, że jak była przez tydzień przeziębiona to w ogóle z łóżka nie wstawała żeby się umyć. Przeziębienie to chyba nie jest jakaś ciężka choroba, żeby nie móc wstać i pójść wziąć prysznic. Przez 7 dni leżała tak pod kołdrą z tłustymi włosami i się kisiła. Fuj. To nie jest prowo, ani moje wymysły, Perwersja sama o tym pisała w różnych tematach. Nie wiem jak jej facet to znosi...

Gość Tayka_25
W takim stanie musi jej strasznie yeebać z peezdy, fuuuuj...

Gość Perw mobilna
Mój facet złożył juz pozew o rozwód. :classic_cool: Pozew uzasadnił tym, że nie gole włosów linowych, bo te pod pachami to akurat lubi. :classic_cool: P.S. Jakim trzeba być debilem, żeby uważać, że kobieta, która nie goli włosów łonowych nie dba o siebie. :D

Gość Perw mobilna
*Łonowych oczywiście, a nie linowych. :D

Gość ot i cała prawda
Ja nie mówię tylko o łoniakach, to już kwestia indywidualna, ale nogi czy pachy wypadałoby regularnie golić, dla higieny i estetyki. A PS moja droga, pisze się bez kropek :classic_cool:

Gość duchem jestem ja
a co Nas perw obchodzi?

http://sjp.pwn.pl/slownik/2572893/PS "ale nogi czy pachy wypadałoby regularnie golić, dla higieny i estetyki" Bo Tobie się tak wydaje? Bo według Ciebie to jest estetyczne? A argument dotyczący higiny wsadź sobie do kieszeni. 🖐️ Przepraszam, że tyle musiałaś czekać na moją odpowiedź, ale przypomniałaś mi o moim cotygodniowym prysznicu, a że głowę myję co dwa tygodnie i akurat ten dzień przypada za tydzień to musiałam jeszcze włosy spiąć, żeby mi się nie zamoczyły. :classic_cool:

Gość ot i cała prawda
Jeżeli według Ciebie włosy na nogach, czy pod pachami - oklejone potem, wyglądają estetycznie i nie ma przeciwwskazań by publicznie je eksponować, to Ci współczuję. A jeszcze bardziej Twojemu otoczeniu. 🖐️

Gość Perw mobilna
Solarium; tipsy; czerwone, zielone, niebieskie pasemka; kilogram metalu w twarzy; "skóra i kości"; po prostu brzydkie twarze-to wszystko elementy, które mi się nie podobają, uważam je za brzydkie i nieestetyczne. Jednak nie każę nikomu chodzić z torba na głowie, bo to, że ta czy inna rzecz mi się nie podoba to tylko i wyłącznie mój problem. Proponuję Ci zacząć żyć własnym życiem. Idź może sobie cipę wydepiluj, żeby nie było, ze o siebie nie dbasz. 😴🖐️

Gość ot i cała prawda
Znów wykręcasz się od tematu. Tipsy i solarium nie mają nic wspólnego z dbaniem o siebie, są to raczej dodatki, z których nikt nikomu nie każe korzystać. Jak dla mnie to możesz nie myć się w ogóle, nie depilować, ważyć 150 kg. Póki nie znajdziesz się w zasięgu mojego wzroku i nosa, mnie to nie będzie przeszkadzać ani obchodzić. :classic_cool: I kto to mówi? Osoba, która całe dnie spędza na forum, zamiast zająć się pracą, domem, rodziną czy czymkolwiek.

Gość To prosteee
Perwersja to jedna z moich ulubionych forumowiczek... Wkurwia was ;D ... Ale nie udej

Gość nie pojmuje takich ludzi jak
to jeszcze nic , miałam kiedys faceta którego pogoniłam z predkościa swiatła który twierdził ze jestem zaniedbana bo - nie nosze tapety i różowych polików -nie chodze na siłownie -nie ubieram się w miniówki ogólnie podobały mu się plastiki ,dody itp gówna a sam miał wielki piwny bebech i walił piwem jak swinia ale jakiz to był ekspert od kobiecych zaniedbań ! smieszny frajer

"Tipsy i solarium nie mają nic wspólnego z dbaniem o siebie, są to raczej dodatki, z których nikt nikomu nie każe korzystać. " Tak jak i golenie naturalnego owłosienia jest osobistą sprawą każdego człowieka i nie ma to nic wspólnego z estetyką czy higieną i nie godzę się na to, żeby mi ktoś kazał je golić lub nie. 🖐️ "I kto to mówi? Osoba, która całe dnie spędza na forum, zamiast zająć się pracą, domem, rodziną czy czymkolwiek." Domem-jako brudaska żyję w brudzie. Rodziną-jaką rodziną? Mąż zaraz się ze mną rozwiedzie, a reszta już dawno się ode mnie odwróciła. Pracą-pracuję codziennie w pocie czoła. Od bladego świtu do północy. Nie moja wina, że pracuję na komputerze. :classic_cool: Czymkolwiek-przeczytałam dzisiaj pół książki i obejrzałam dwa mecze siatkówki. Myślę jeszcze o spacerze, żeby przewietrzyć pachy. 🖐️ Szkoda, że nie wywlokłaś tego, że jem kupę. Pisałam o tym nie raz. :classic_cool:

Oczywiście potwierdzam słowa autorki. perwersja była u mnie 5 dni i ani razu nie umyła zębów, nie wzięła prysznica a na spotkanie z moimi znajomymi ubrała kusą sukienkę i nie ogoliła do niej nóg ani pach. 🖐️

Gość Dr.Dick
wazne ze umie gale opierdolic:P

A gałę to tak, jest w tym znakomita. Koledzy z rozrzewnieniem ją wspominają.

A ja, ze śluz Perwersji pachnie i smakuje jak dobra, wędzona makrela. Wyssałam z niej wszystko i przez kolejny tydzień jadłam z tym kanapki. :classic_cool:

Gość To prosteee
Pyszotka zostało coś?:)

Nie, bo to było rok temu i ubolewam nad tym, ze nie zdołałam wysiorbać więcej. :(

Mam pomysła (forma celowa "odFerdkowa"). Będę zbierać śluz do słoiczków i sprzedawać. :classic_cool:

Tak. :D Będę się reklamować na efe. A potem rozszerzę asortyment i będę jak Lady Pink. :classic_cool:

Gość To prosteee
vera --o kużwa co to za pisda poyebana:o:(