Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nextowodrogo

widziałyście nową kolekcje next dla dziewczynek?

Polecane posty

Jak juz pisalam ja wydaje tyle dwa razy w roku :) wole zakupy przez internet,bo w moim przypadku sa przemyslane,jak kupuje w stacjonarnych sklepach to zaraz rzucam sie na te slodkie sukieneczki i w rezultacie zadnych praktycznych ciuchow nie kupuje :) nie zarabiamy kroci,ale sobie i mezowi kupuje ubrania na wyprzedazach,bo nie rosniemy ;) wiec siebie ubieramy tanim kosztem,a dziecku wiadomo,jak zbliza sie jesien musze kupic,jak powyrastalo z bluz czy cieplejszych spodni. Jeszcze nienarodzonemu kupuje na wyrost na wyprzedazach i zobacze,czy ten system sie sprawdzi :)

o,dobrze ze napisalas z tymi rajstopkami,bo ja bede wlasnie je zamawiac,a jak jakosciowo?bo dopiero letnia wyprawke tam kupilam i ciekawi mnie,czy nie rozciagaja sie w kroku? bo z rajstopami coolclub czy 5-10-15 wlasnie mam takie rozciagajace sie odswiadczenia;)

AgataHa kurcze duża ta Twoja córka, mój jest 2 miesiące starszy a nosi 98 a i niektóre 92 są dobre jeszcze. Dzięki za pomoc :) Szkoda, nie szkoda, wydam raz większą kwotę i pół roku spokój, czasem coś dokupię jak mi się spodoba czy jak jakaś okazja jest. A poza tym młody chodzi w tych ubrankach aż wyrośnie, nie niszczą się, nie spierają. Dla mnie warto tyle wydać.

Tymbardziej,ze pozniej mozna sprzedac te ubranka jako uzywane po dobrej cenie na allegro :) Moja idzie teraz do przedszkola,wiec chce kupic wszystko od razu, babcie pewnie cos tam dokupia,ale nigdy nie licze na to,tylko wole od razu kupic,co jej potrzeba :) u nas w miescie jest jedynie maly h&m,ale ceny sa porownywalne-przykladowo teraz upatrzylam z nexta dzinsy za 64 zl,wiec nawet taniej niz w h&m, bo tam widzialam za 99 :)

ooo ,a gdzie takie info jest ?bo weszla na stronke i nie moge sie dopatrzec:( a napisali,do kiedy?bo ja teraz kurcze za granica jestem i dopiero w pon przyszly ktos mi paczke moze odebrac :/ obym sie zalapala :)

Na głównej stronie kliknęłam w zakładkę Younger & older boys i się wyświetla, że darmowa wysyłka bez żadnej kwoty minimalnej ani potrzebnych kodów, ciekawe czy to wszystkich krajów...

napisali tylko,ze bez zadnych kodow i cen minimalnych,wiec chyba sie lapiemy :) oby do piatku trwala ta darmowa wysylka :D

Wcześniej wchodziłam na stronę i nic nie było, pewnie ta darmowa wysyłka jest od dzisiaj więc pewnie trochę potrwa. :)

z tym,ze to pewnie poczta wysylka,chociaz jak zrobie zakupy w piatek to sie dowiem :) ja zawsze kurierem zamawialam,bo poczta jakos sie boje....raz zamawialam zabawke z anglii i czekalam 3 tygodnie,juz sie balam,ze gdzies zaginela,a zblizal sie juz Mikolaj,na szczescie jakos dala rade :)

Gość Bertylda32
Z rajstopami macie racje, moja corka nosi ubrania w rozmiarze 5 - 6 la, a rajstopy w next musze jej kupowac na 7 -8 i sa ok. Jakosciowo bdb, nie mechaca sie tak szybko jak wiekszosc polskich.

Gość Bertylda32
Darmowa wysylka jest do sklepu, ale nie do domu.

Gość Bertylda32
A z ta bluzeczka z linku w kwiatki masz racje, jest w obecnej kolekcji, w ostatniej tej wyprzedawanej byla bardzo podobna, tylko bez rozowego koloru, kolorystyka granatowo - zolta. No i w oryginale rozmiar 5 -6 lat kosztuje 15 euro, wiec policz sobie ile bys przeplacila na allegro :/o

Gość jfdhyguurf
Jak to darmowa wysyłka do sklepu?

Gość nextowodrogo
rajstopki ok tylko ze musicie wiedziec ze mają strasznie duża stope i czasem ja córka sie sama ubiera i naciągnie mocniej nogawke to pietka jest w połowie łydki,nie wiem na jakie nogi oni to szyją.Mialam tez tak ze w jednych po 1 praniu mi powychodziły niteczki w miejscu gdzie zaczynał sie wzór na rajstopie.Ale igła poprzeciagałam na lewa strone i jest ok.