Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakotka

Szczur w mieszkaniu

Polecane posty

Gość malakotka

Mam opróżnione z mebli mieszkanie, przygotowane do remontu. Pierwsze piętro w bloku. Wczoraj cokolwiek sprzątałam i nagle pokazał mi się w kuchni szczur. Schował się za szafą (duża, wbudowana). Uciekłam. I co mam teraz zrobić??? Za nic nie wejdę do tego mieszkania!!! A jak ich tam będzie więcej??? Co się dzieje w miastach??? Na dżumę czekamy???

Gość maturks4
Zobacz, co się dzieje np w Gdańsku

Szczur wyszedł przez kanalizację, dawno pewnie nie była ona czyszczona!! Zadzwoń do wodociągów, niech przyjedzie WUKO i poczyści studzienki kanalizacyjne!! :)

Gość nie wiem co ci odpowiedziec
złap go i hoduj :) szczurki to bardzo fajne zwierzątka

Gość ZGŁOŚ DO ZWiK
To dziwne że w bloku coś takiego może się pojawić?.Moim zdaniem powinnaś zgłosić to do Spółdzielni,ADM-u,lub Zrządcy bloku Wspolnoty Mieszkaniowej.W zależności kto zarządza budynkiem? Trzeba KONIECZNIE przeczyścić pion u Ciebie oraz wszystkie piony kanalizacyjne,bo może u innych też są w mieszkaniu gryzonie?Dodatkowo firma dezyteracyjna powinna rozłozyć trutki w całym bloku w pionach.Jutro zglos to natychniast.Słyszałam o Krakowie i Gdańsku,podobno spacerują po ulicach,nawet nie boją się ludzi! SZKOK!

Gość nie wiem co ci odpowiedziec
nie dezyteracyjna :O tylko deratyzacyjna