Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która się do tego przyzna?

Która z was się przyzna, że naprawdę uwielbia seks analny?

Polecane posty

Gość Ulla i pośladki
To może jeżeli się masturbuję sama, we własnej sypialni i zdarzy mi się pobawić też tyłkiem, to może też to robię "dla faceta" co? :D :D :D

Gość Aguuś
anal fajna sprawa :) a orgazm analny, mm, coś pięknego :)

Gość nagi-dr
A co sadzisz o seksie na dwa baty?

Gość do Ulla i pośladki
az tak uwielbiasz w pupe?

Gość do Aguuś
anal wolisz delikatny czy na ostro?

Gość Aguuś
nauczyłam się po prostu czerpać z tego przyjemność, bo wcześniej też mnei to odpychało, na 2 baty mi się marzy, ale nie preferuję trójkątów, więc skończy sie to na ja, mój facet i wibrator, swoją drogą też może być :) a jak pisałam wcześniej na początku delikatnie, zeby się przyzwyczaić do tego uczucia, później można mocniej, ale za mocno nie lubię

Gość Perw mobilna
Podpisuje się pod słowami Ulli. A kobieta, która w wieku trzydziestu lat pierwszy raz została porządnie wyruchana (ewelina1983.) nie powinna się wypowiadać co do tego co kobieta może odczuwać. 😴

Gość Perw mobilna
I od razu dodam, że 30 lat to pewnego rodzaju skrót myślowy. 😴 Żeby nie było, że liczyć nie umiem.

Gość Aguuś
wydaje mi się, ze jak ktoś opisuje z własnego doswiadczenia, to chyba jednak wie o cyzm mówi

Gość nie rozumiem tego, ze niby dla
ktos pytal wczesniej co w tym fajnego. Ciezko napisac, bo kazdy ma swoje odczucia, dla mnie to pewne urozmaicenie, ale tez to jest taki dosc wyjatkowy rodzaj seksu. Nie moglabym go uprawiac z kims innym ani nawet z poprzednimi partnerami. Odnosnie jeszcze tej fajnosc to bardzo przyjemne jest pieszczenie lechtaczki w trakcie:P

Gość a ja miałam tak
seks z partnerem na krześle jakoby na jeźdźca twarza w jego stronę, a dodatkowo palec wlożył mi o pupę. Prawie jak anal.

Gość a ja miałam tak
Miał duży sprzęt, więc na anal bym się nie zgodziła, bo nie uprawiam takiego seksu, więc pewnie bym czuła dyskomfort

Gość a ja miałam tak
Przyjemne, ale palec to nie k...

Gość krupier w kasynie
anal to nic takiego strasznego robicie z igły widły dobre przygotowanie i jest ok

Gość Beny90
Malina a ilu cie w tylek bzyknelo?

Gość Aguuś
dokładnie malina 1990- to wszystko zalezy od faceta, jeden będzie delikatny, drugi nie, a jeszcze inny ma wy*ebane na to czy Tobie jest dobrze i robi swoje. więc trzeba trafić na odpowiednią osobę

Gość do MALINA_1990
a wolisz anal z prezerwatywa czy bez?

Gość szpak/
pedały syfiarze, i kurvy które dają odbytu , do gazu z syfiarstwem !!

Gość xncsncoinciiisi
Ja bym chciala sprobowac.. ale powiedzcie mi, jak to jest z higiena ? Raz probowalismy to zrobic z moim facetem, ale koniec koncow nie pozwolilam bo balam sie ze jestem tam brudna ;/

Gość kookkokko
No właśnie, nie boicie sie że facet wyciągnie penisa a tam kupka ? :D

Gość szpak/
chialsa sprobowac z mezem :D:D:D: chwalisz sie ze masz meża pederaste :D:D czy jego ptaszek ma 10cm :D ? niech ci duupsko rozwali i hemoroidy wylezą i raczysko kichy zeżre , jak wczesniej na AIDS a nie zdechniesz jak wszystkie pedały :D

Gość matrioszkaaaaa
1. Analny przeciwdziala hemoroidom 2. Usprawnia prace zwieracza ( a wiec to mit przeciwniczek analu, ze na starosc pieluchy - wrecz przeciwnie) 3. orgazmy analne istnieja

Gość szpak/
hahah orgazmy chyba u pedałów, HPV murowany :) Pedalstwo moze tarzać sie w kale, ale kobieta powinna pachnieć a nie szmacić sie dając swoją sracz tępemu zbokowi :) Miliony bakterii cholery i duru brzusznego nawet po dokładnej lewatywie przesuwają się mimowolnie z ruchami perystaltycznymi. Poza tym syfiarstwo - nigdy w życiu takiej szmaty nie chcę znać która lubi anal :D

Gość cihunjo
według mnie to jesli zdarzy sie kobieta ktora to lubi to tylko dlatego ze facet ma tylko z 12cm w obwodzie bo po normalnym penisie to kazda boli, no chyba ze kobyla 190cm wzrostu :)

Gość cihunjo
do szpaka - kryptogeje czyli pedały takie jak ty brzydza sie anala bo dla ciebie nie ma roznicy czy to tylek kobiety czy meski zad - ty widzisz tylko odbyt

Gość dżastin timberlejk
musze wam powiedzieć, że nie ma nic piękniejszego, kiedy mój partner nabija się na mnie wygięty w tył i widze jego wyprostowaną palkę, tego nie można mieć z żadna dziewczyna pozdrawiam tych, którzy wiedza o czym mowie ale sam nie lubię specjalnie być strona pasywna, jakoś mi to nie leży

Gość romek z opoczna
Próbowałem i z dziewczyną i z chłopakiem. Rzeczywiście, lepiej jest w męskim gronie, chyba faceci mają po prosty lepsze wyczucie jak to robić.

Gość asde
Ja osobiście wole anal, murowany orgazm. Z waginalnym tak nie jest... Wszystko zalezy od podejscia obojga partnerow:)

a ja tam uwielbiam..............jak facet funduje mi anala....wiem, że dla niego to totalny odlot......................a dla mnie rozkosz

Gość do lolitka82
a wolisz delikatnie czy na ostro?