Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gab3110

jakie s objawy

Polecane posty

Gość gab3110

hej jakies 2 tygodznie temu mialam swoj pierwszy raz od tamtej pory mam wieksze uplawy tzn w wiekszej iloscoi. Od czasu do czasu boli mnie tak jakbym miala miec okres a nie mam go a juz pora chociaz duzo razy mi sie sposznia i jakbym zauwazyla ze wiecej jem moze mi sie wydaje sama juz niewiem. czy moge byc w ciazy?? jakie byly wasze pierwsze objawy:) prosze o porady:)

Gość gab3110
Nie. Moj partner twierdzil ze nie sposcil sie, Przerwalam tez to bo nam ciagle przeskadzali ale dluzsza chwile trwal ten sex.

Gość gab3110
no wlasnie niechce przynajmniej nie teraz jestem za mloda. A czy to wskazuje na to ze jestem??

To wskazuje tylko i wyłącznie na to, że jesteś głupia. Bo skoro nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj! :o

Gość gab3110
kurcze wiem wtedy to wszystko wyszlo jakos tak na spontana niechcialam tego...

Gość mari(a)nnnaa...
nikt ci tutaj nie powie czy jestes w ciazy czy nie... objawy moga byc ale nie musza. Poczekaj i pare dni po dacie spodziewanej miesiaczki zrob test dla pewnosci nie wykluczone ze mozesz sie stresowac przez to i tez moze sie dlatego spoznic- i obys nie miala takiego pecha ....

Gość blanka0021
Mało odpowiedzialne zachowanie. Ile masz lat? I który był to dzień cylku moja droga?

Gość gab3110
prawie 18. Wiem jaka jestem nieodpowiedzialna tak wyszlo zazwyczaj jetem cicha spokojna i niesmiala niewiem jak to sie stalo a mialam dni plodne:(