Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE ZROBIC ZAKUPY

chce zrobic zakupy uk

Polecane posty

Gość CHCE ZROBIC ZAKUPY

chce zrobic zakupy w sainsbury's albo w tesco,bardziej ten 1sklep gdzie jest informacja jak nastepuje platnosc? czy platnosc jest przy odbiorze czy karta po zakonczeniu wyboru produktow? co z kosztem w jaki sposob dodac do zakupow? Co zrobic by dostac karte club card (tesco)lub nectar (sainsbury's)? czy ktorys z forumowiczow korzystal z tego sposobu zakupow w tych sklepach?

Gość CHCE ZROBIC ZAKUPY
czyli w tych dwóch sklepach placi się przez internet?

Gość CHCE ZROBIC ZAKUPY
a czy na kartę na którą dopiero złożę "wniosek" będę mogła wbić punkty z paragonów wcześniejszych?

Gość ja bym polowala na
Nie, w tesco nie mozesz dodac punktow wstecz. Jedynym sklepem w ktorym mozna tak zrobic do 45 dni od zakupow jest Boots,ale w przypadku kiedy posiadasz karte i jej zapomnisz w danym dniu

Gość ja bym polowala na
Zakupy przez internet mozesz robic w wiekszosci marketow :tesco, sainsbury, asda. W tesco na pewno masz opcje click and collect gdzie mozesz odebrac cale zakupy zamowione i zaplacone online w najblizszym sklepie bez oplat.

Gość CHCE ZROBIC ZAKUPY
ale właśnie mi chodzi o to żeby zrobić zakupy przez internet i zeby dowiezli mi do domu, najblizej i tam najczesciej robie zakupy to sklep sainsbury's. w tesco głownie pampersy dla dziecka bo najkorzystniej ale zawsze robie zapasy bo nie jest to krotka droga. Teraz jestesmy bez auta i stad taki nagly wypadek robienia zakupow przez internet. W sumie zaoszczedzenie czasu, bo robie nie wychodzac z domu, a za paliwo do auta i tak trzeba byloby zaplacic. A czy po tym jak zloze zamowienie to oni jakos telefonicznie kontaktuja sie ze mna w sprawie owej przesylki zakupow?

Gość ja czesto kupuje online
ale akurat zywnosci nie kupowalam w marketach w ten sposob. Wiem, ze kiedy patrzylam na opcje dostaw kiedys to byly pewne przedzialy czasowe ktore sobie wybierasz - np. w tesco - zreszta wejdz na strone danego sklepu i zobacz sobie delivery options. Wtedy trzeba po prostu byc w domu i juz a paczka przyjedzie.

Gość gogogogogogogo........
Nie lubie kupowac przez intenet, szczegolnie zarcia. Raz mialam sytuacje, ze bylam bez samochodu to normalnie do Tesco sie wybralam a po zrobieniu zakupow zadzwonilam po taksowke i wrocilam do domu. Ja wole sobie wybrac sama szynke, miecho, ryby :D

Gość kobieta pracujaca...
ja zamawiam przez neta z sainsburego. dostawa gratis jesli zamowisz za powyzej 100 funtow we wt i czw chyba. placi sie karta przez internet w momencie zlozenia zamowienia. dostawe mozna wybrac (sloty jednogodzinne np miedzy 16.00-17.00) jeszcze przed wyborem produktow. zaznaczasz, czy jesli jak nie ma prouktow, ktore wybierasz, zgadzasz sie na zamienniki lub nie. mozesz sie zgodzic, w a momencie dostawy po zobaczeniu, oddac, kasa zostanie zwrocona. bardzo proste. ktos musi byc w domu jak dostawca przywozi zamowienie. czasem dzwonia wczesniej jak sa w okolicy i pytaja, czy moga podjechac, jesli ktos jest. mozesz oddac im torby plastikowe - zaczekaja. maja dobra obsluge i dowoz w sainsurym. dostawa to koszt od ok 4 do 7 funtow w zaleznosci od pory dnia i dnia tygodnia.

A czy na takie zakupy można brać pożyczki czy trzeba płacić zawsze? można coś brać na kredyt?