Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

Jak mam polubic siebie?

Polecane posty

Gość innaaa

Czesc wszystkim. Mam 19 lat i mam problem bo nie lubie siebie i nie wiem jak moge to zmienic poprostu czasami jak patrze w lustro to nie moge uwierzyc ze jestem taka brzydka natomiast jak mam lepszy dzien to patrze i mowie ze dzisiaj wygladam nawet ok. Ale to nie jedyny moj problem wszyscy w rodzinie mowia mi ze jestem ladna i wygladam ok ale ja tak nie uwazam bo mysle ze oni tak mowia tylko dlatego ze to moja rodzina, niby kolezanki tez mowia cos w stylu no co ty przeciez jestes ladna itp. ale jak idziemy na dyskoteke to nikt ze mna nie tanczy a z nimi tak i jest mi pozniej troche przykro ale nikomu o tym nie mowie. Pomozcie jak moge sie wkoncu polubic?!

Gość abc d fg ij
trzeba zaakceptować się takim jakim się jest pomysl o ludziach ciężko chorych przykutych do łóżka robiących pod siebie i skazanych na pomoc innych i którą strone wolisz ? wolisz chyb jednak siebie ? idz do kosmetyczki,do fryzjera zmień kolor wlosów fryzurę ubiór nie miej kompleksów

Gość autodestrukcja
Tak dowartościowuj się tragedią innych...zdanie rodziny i koleżanek w sumie nie mają żadnej wartości, trudno,żeby Ci mówiły że jesteś brzydka.

Gość innaaa
Ja rozumiem ze inni maja gorsze problemy nie twierdze ze jest inaczej poprostu jest mi czasami przykro jak nikt nie zwraca na mnie uwagi i tyle bo innym razem mam na to totalny zwis