Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mediamedia

no i grycanki promują chorobliwą otyłość

Polecane posty

Gość mediamedia

ja nie mam nic do otyłych sama mam nadwagę ale osoba która mówi że to nic złego wcale mądra nie jest...

Gość tv oglupia
to media promuja je na zlecenie tvnu od kilku miesiecy zeby sprzedaly sie programy z tymi paniami i zeby polacy tracili czas na ogladanie oblego przedmiotu zapakowanego w sreberko. Poza ta tusza wzbudzajaca lekka groze w polaczeniu z chorobliwa ciekawoscia u "zwyklego" czlowieka panie nie maja nic ciekawego do zaoferowania.

Gość mediamedia
brawo masz rację. ale przy okazji mają one wpływ na zachowanie kobiet przykładowo jest sobie pani która chce się odchudzić patrzy w tv 'celebrytki" mówią że tusza to nic złego i taka pani sobie myśli po co będę się odchudzać jak "kobiety z wyższych swer są grubsze" i tym sposobem powoduje miażdżycę i inne chorubska

Gość tvv
nie wydaje mi sie zeby ktos tak mogl myslec. Ten widok raczej ani nie smieszy ani tumani ale tylko przestrasza I chyba kazdy wie ze stoi za taka tusza albo choroba i problemy z hormonami, albo nieopanowanie w jedzeniu i w piciu czyli problemy natury emocjonalnej

dziś każdy może być gwiazda i celebryta. Kim wogóle one są żeby o nich mówić? W tych czasach każe zero można wypromować.

Gość gagua
e tam trzeba miec swoj rozmum a nie kierowa sie gryva=cankami

wyglądają jak świnie i do tego jedna z nich udaje, że tańczy zagłodzić je!!!!!

Gość Wiola93
Kto to ? Te grycanki, skad sie wzieły?

Gość do mediamedia
ty się weź za słownik ortograficzny i interpunkcji dziecko, choróbska a nie "chorubska"

Gość grycanki są blee
grube świnie , one nie mają nadwagi tylko otyłość :( schudły by po 20 kg każda i by wtedy ładnie wyglądały

Gość AgentT zgadzam się
masz rację , takie są czasy ,że każde zero da się wypromować

Gość Sory, ale tylko idioci
inspirują się naszymi "celebrytami" :) jeśli ktoś decyduje się na coś tylko dlatego , że jakaś grycanka, cichopkowa czy doda to promuje , to naprawdę żal mi go :P jeśli chce schudnąć to nie zmieni tego jakaś grycan. więc wyluzujcie trochę, mi np. przeszkadzają palacze , ale nie latam za każdym i nie mówię mu jakie to niezdrowe i że powinien to rzucić , bo promuje niezdrowy styl życia :P

Gość dobra czegoś nie rozumiem
Grycanki mnie śmieszą a te lody to syf :P wolę z zielonej budki , tak czy siak kreowanie grubych i na dodatek tępych świń na gwiazdy niczemu się nie przysłuży

Gość nsjsydb
heh antyreklama dla tatusiowych(Adam Grycan) lodów :P

Gość 85533223467790
Ogladalscie grycanki u wojewodzkiego ?

Gość będę.go.zjad.
Jak tak na nie patrze to stwierdzam, że nigdy nie kupię lodów grycan... pewnie jakieś zapychacze w nich są... nie chce być grycanka :(

Gość będę.go.zjad.
ja pierdole nie wchodźcie w ten link :o

Gość grycanki wcale nie są takie
grube, są grubsze od nich na przykład zobaczcie tą http://kobieta.wp.pl/gid,13697818,img,13697914,kat,132006,title,Wazy-juz-330kg-a-nadal-tyje-Chce-byc-najgrubsza-na-swiecie,galeriazdjecie.html

Gość grycanki wcale nie są takie
albo tu, 17 latnia dziewczyna wazy 254 kg :( http://kobieta.wp.pl/gid,13169095,img,13169121,kat,26263,title,Najgrubszej-brytyjskiej-nastolatce-grozi-smierc,galeriazdjecie.html

Gość małgosia_brr
Jeszcze pare miesiecy i beda chude!!!! Znowu beda polecały super trenera osobistego i swietne zabiegi w klinikach!!! Tak jak m.in. Mucha , Cichopek itd....

Gość megi be
A ja tam się cieszę, że pokazują takie przysadziste celebrytki :) Niech jest wreszcie moda na pełniejsze kształty, a nie rozm 34 co strzela kościami... przynajmniej rozmiar 42.. czuje się przy takich szczuplutki :))))

Gość one chyba noszą 52
rozm 42 jeszcze ujdzie ale one są chyba z 5 rozmiarów grubsze jak nie więcej , a weronika to po prostu jakiś koszmar

Gość megi be
no i czuje się szczuplaczkiem przy 52 czy 54 :)

Gość :);;;
"Grycanki mnie śmieszą a te lody to syf wolę z zielonej budki" - zielona budka to są właśnie lody grycana seniora. Jego syn i synowa i wnuczki mają cukiernię :):)

Gość *minerva*
rzygam nimi

Gość historia zielonej budki
Wiosną 1945 r. Edmund Plewicki otwiera przy ulicy Puławskiej kiosk (ocalała po wojnie dawna budka kwiaciarni). Wkrótce zaczyna sprzedawać w nim lody produkowane przez swojego sąsiada- Kazimierza Koziełła. Lody wytwarzane są w mieszkaniu pana Koziełła metodą rzemieślniczą, dzięki przedwojennym maszynom do ich produkcji. Zielony kiosk zyskuje wśród warszawiaków miano „Zielonej Budki. Nazwa ta staje się z czasem firmową nazwą najsłynniejszej w Warszawie lodziarni. gdzie tu kurwa grycan zasrany pojebany ciulu , inny smak inny skład debilny pojebie