Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdf

zdobywanie doświadczenia

Polecane posty

Gość sdf

Mam pewien problem, może ktoś będzie mi umiał pomóc... Chciałabym zacząć zdobywać doświadczenie w biurze projektowym, właśnie skończyłam drugi rok studiów... nie chce za to wynagrodzenia, chce po prostu w jakimś miejscu zdobywać doświadczenie...i tak się zastanawiam czy składając papiery do jakiegoś biura mam napisać, że chce u nich pracować w ramach wolontariatu...? nie wiem za bardzo jak to ująć w słowa...mam nadzieje, że mi ktoś pomoże ;)

Gość fagwergewg
może bezpłatne praktyki?

Gość sdf
No właśnie bezpłatne praktyki u mnie są po trzecim roku i biura nawet jak umieszczają ogłoszenia że przyjmą na praktyki to piszą że przyjmą na praktyki wymagane przez uczelnie po trzecim roku, a przecież nie skłamie i nie powiem że jestem po trzecim... ;/ a że mam teraz wakacje i tak nigdzie nie wyjeżdżam to stwierdziłam, że może do rozpoczęcia kolejnego roku załapie sie do jakiegoś biura żeby jakoś wykorzystać ten czas....

Gość hahaha ja w to nie wierze, a
wolantariat po studiach jest niezgodny z prawem. Chyba że robisz jakąś jeszcze szkołe, tzn jeśli dalej się uczysz. wiem bo sama tak chciałam, ale tak nie można ;)

Gość hahaha ja w to nie wierze, a
a sorry, źle zrozumiałam :D :D :D napisz, że wolantariat ;)

Gość sdf
aha, czyli jeśli nadal sie ucze to mogę odbyć wolontariat w każdym miejscu gdzie chce, o ile mnie przyjmą? A to po studiach już wolontariuszem nie można byc? nie wiedziałam...

Gość hgdghdg
up