Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Chciałbym zrobic coś szalonego...

Polecane posty

coś co każdy jakby się o tym dowiedział, to by z laci wyskoczył :D To musi być coś bardzo zwariowanego ale nie krzywdzącego innych :) Co Wy byście zrobili, bądź zrobiliści coś bardzo szalonego, co by pisali o tym non stop w gazetach? :D tylko takie pozytywne co by się nikomu nic nie stało. Wrzucajcie pomysły. Chciałbym cos zrobić takiego kosmicznego haha. Przynajmiej sąsiedzi by gadali o tym a nie bajki wymyślali o mnie :D nie mam weny narazie, ale może Wy coś wymyślicie? :D Kto wie może coś wybiorę :D potem osoba co to wymysliła, będzie mogła być dumna że się też do tego przyczyniła. To musi być coś bardzo zwariowanego ale żeby nikomu krzywdy nie wyrządziło :)

już wiem wyskoczę z balkonu z trzeciego piętra z spadochronem hahahahahaha wezmę to po uwagę :D dawajcie dawajcie :D :p

Gość amy farrah fowler
Przeznacz cale swoje oszczednosci na ratowanie sloni w afryce- wyjedz tam i pracyj na ich rzecz. NIkogo nie skrzywdzisz ( o ile nie masz liczacej na ciebie rodziny) a przyczynisz sie do polepszenia losu sloni.

Gość amy farrah fowler
a sorry, sasiedzi mieli wiedziec. no to moja propozycja sie nie nadaje. bo tu nie chodzi o to by informowac sasaidow tylko zrobic i pojechac.

Gość i już blisko było nawet
ja bym chciał uprawiać kiedyś seks z osobą poznaną przez internet

Gość amy farrah fowler
no dobra, pewnie tego nie zrobisz. ale moj kolega Karp wyciagnal na dach bloku wielki dmuchany basen, napelnil woda ze szlaucha, ktory pociagnal z ogrodka na 6 pietro i zrobil impreze na dachu w basenie. Karp jest od tej chiwli moim bohaterem. mozesz tak zrobic o ile nie masz spadzistego dachu hihi

Do Afryki to bym nawet zwiedzać nie pojechał :D jakoś nie przepadam za nimi :) szkoda mi tych Słoni to racja. Bardzo lubię Zwierzęta. Tak sie zastanawiam czy by nie pracować w jakimś rezerwacie :) to nie jest szalone ale napewno pożyteczne. Tego bym nie zrobił dla samego zrobienia :)

Gość amy farrah fowler
a co w dzisiejszych czasach jest szalone? skok ze spadochronem? kazdy to mzoe zrobic bo jest to na wyciagniecie reki. ta afryka, a raczej rozdanie kasy i pomoc zwierzetom jest szalona- to jest cos o czym by mowili- rezygnacja z siebie! o to dzis trudno. reszte zrobi kazdy.

Gość amy farrah fowler
o i jeszcze cos. mamy wielki kawal siscany domu vis a vis kolegi mieszkania. zrobimy projketor i bedziemy rzucac obrazy na te sicane- takie kino na scianie budynku obok dla sasiadow. dzwiek kazdy bedzie mial u siebie w domu. nie szalone ale fajne

Jak bym miał pełno kasy, to najpierw bym zadbał aby żadne polskie dziecko i dorosły miał co zjeść i gdzie mieszkać. Tyle bogatych mają tyle kasy to sobie budują apartamenty zamiast dać na obiad dzieciom dorosłym i zapewnić dach nad głową :(

Gość amy farrah fowler
tak, jasne, to filmy beda. a moze osiagniecia sportowe? maraton na rolkach, marsz sledzia, zawody plywackie, maraton rowerowy? sam bedziesz zadowolony, nie bedziesz potrzebowac sasiadow do pochwal

Na meczach i imprezach zbieramy kasę na cele charytatywne :) każdy powinien pomagać, nie raz pomagałem. To jest bardzo fajne uczucie jak taki jeden dzieciak z drugim się cieszy :) nie tylko dla dzieci. Dla schronisk tez robimy akcje :) trochę już tego było. To już wiele lat trwa :)

Amy tu nie chodzi o pochwały, ale żeby się zainteresowali czymś innym a nie tylko plotkami. Z drugiej strony jak bym zrobił cos kosmicznego :D to by potem może już bajek nie wymyślali, tylko by wciąż o tym co zrobiłem kosmicznego by o tym gadali :D :)

Gość amy farrah fowler
zostan krwiodawca... hehe dla wielu to nadal szalone- moze towi sasiedzi beda w szoku

Najlepiej to bym zrobił cos takiego że by gadali ale świr czub hahaha oczywiście nie krzywdząc nikogo :) a co do chartytatywnych akcji to też bardzo chętnie :)

Gość amy farrah fowler
o to oddaj- teraz potrzebuja hehe idz jutro i oddaj- moze twoj glod czegos szalonego na chwile to zaspokoi

Chociaż czasami mam ochotę tak jednego drugiego maząć w pisak. Kozaki w ekipie. W pojedynkę już tacy madrzy nie są. Nie raz się biłem w swoim zyciu nie raz oberwałem nie raz też przywaliłem. Trzeba się starać panować na emocjami. Staram się, jak to czasami jest potwornie cięzko. Boję się ze kiedyś wybuchnę. Staram się nie myśleć :D bardzo lubię żartowac z siebie samego również hyhy

Gość amy farrah fowler
w mojej okolicy jezdzi sie po wydnach na nartach. bierzesz stare narty i wio. oczywiscie w lecie- narty ziomowe i jezdzisz po piachu. no i duzo fotek na fb robisz, bo to modne hehe

Gość amy farrah fowler
hehe zamiesc tutaj fotki jak cos zrobisz, chociaz z drugiej strony nie wiem jak mialabym je tu kiedukolwiek znalezc pa