Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 99,5%

O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Facet 99,5%

Witam Proszę o wypowiedzenie się kobiet,ponieważ chyba tylko one są w stanie zrozumieć tryb myślenia innej kobiety. Byłem w związku z kobietą przeszło 5 lat.Miesiąc temu rozstaliśmy się. Nie chodziłem ,nie dzwoniłem ,nie SMSowałem. W piątek przysłała mi SMSa,że niby jest w sklepie i żeby wszedł do niego,potem stwierdziła,że to pomyłka,ale wiem na 100% ,że nie ma mojego numeru wpisanego w telefonie,tylko wybija go z pamięci.W sobotę przysłała mi kolejne SMSy,że niby wystaje pod jej drzwiami,ale ja nic tak nie robiłem ,nawet mi to do głowy nie przyszło. O co jej chodzi? Jakaś złość? jakieś damskie fochy?

Gość tiruriru tiruriru
Zignoruj :)

Gość Facet 99,5%
zignorowałem ,ale ... wyczuwam tu jakiś podtekst,tylko nie wiem jaki,po miesiącu nagle takie akcje,bezpodstawnie?

Gość Facet 99,5%
Nikt się nie wypowie? Może jednak?

Gość ty męzczzyna , anie pajac :D
sądze że ty masz coś nie tak z glacą! Normalny człwoiek nie porusza :D takiego czegos na forum!! idioto ,Ty jesteś pojabany psychiznie człowiek mam nadzieje że kobieta nie będzie cie dana

Gość Facet 99,5%
hahahaha a coś oprócz ubliżania?

Gość tiruriru tiruriru
A ile ona ma lat, 22? Może jej się wydaje, że wzbudzi Twoje zainteresowanie od nowa? Nie odzywałeś się to chciała przez pomyłkę niby o sobie przypomnieć a skoro to nie Ty pod jej drzwiami to znaczy, że jakiś inny amant no i może będziesz zazdrosny, że ma takiego wielbiciela? ;)

Gość masz racje wyżej podpisuje sie
no wiesz dla niektórzych to bycie z kimś cos znaczy i cos po sobie zostawia, a dla niektórych pustaków nie znaczy nic , faktycznie jestes tak pusty pewnie jak wyglądasz a przypuśzczam że jesteś ciotą i geyem

Gość Facet 99,5%
Właśnie,że nie ma 22 lat, tylko 39,więc chyba powinna przynajmniej myśleć jak dorosły człowiek. Zainteresowanie? Hmmm...możliwe,ale jak mam to odebrać,że chce wrócić? Jeśli tak,to nie lepiej jakby powiedziała to wprost? Właśnie dlatego pisałem ,aby wypowiedziały się kobiety,bo szybciej zrozumieją tryb w jaki myśli druga kobieta.

Gość bożżż niemądry
żałosny jesteś autorku:DD

Gość Facet 99,5%
masz racje wyżej podpisuje sie no wiesz dla niektórzych to bycie z kimś cos znaczy i cos po sobie zostawia, a dla niektórych pustaków nie znaczy nic , faktycznie jestes tak pusty pewnie jak wyglądasz a przypuśzczam że jesteś ciotą i geyem dla Ciebie mogę być nawet kosmitą ,zrozum nie zależy mi na Twej opinii,jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie,to oszczędż sobie swoje wypociny

Gość przerośniete ego może masz
tak, chciałaby pewnie wrócić, możw widziałą w tobie kogoś ludzkiego ,ale jest głupia bo ja w ż zyciue nie ruszyłabym takiego dwulicowego polaczka

Gość martynkazolsztynka
bo to chłop prowadzi kierownice zycia i to on powinien zabiegac o kobiete! a ona chce Ci dac moze pole do popisu? kup bukiet kwiatow i zanies jej i powiedz ze juz wszystko bedzie dobrze :)

Gość Facet 99,5%
przerośniete ego może masz tak, chciałaby pewnie wrócić, możw widziałą w tobie kogoś ludzkiego ,ale jest głupia bo ja w ż zyciue nie ruszyłabym takiego dwulicowego polaczka dwulicowy? uzasadnij ,bo bezpodstawnie każdy może obrażać "polaczka" ? rozumiem ,że Ty wolisz "bogatego" Turka :D powodzenia

Gość tiruriru tiruriru
Jestem kobieta i dla mnie to proste jak stukanie ;) Ona wyraźnie chce zwrócić na siebie twoja uwagę, chce żebyś myślał, że ma takie powodzenie bo a to smsowo się z kimś umówiła ale przez przypadek do ciebie wysłała a to ktoś pod drzwiami wystaje... no nic tylko teraz powinieneś być zazdrosny i myśleć o tym jak ją odzyskać ;);) a wprost Ci tego nie powie od razu bo to kobieta!!

Gość Facet 99,5%
martynkazolsztynka bo to chłop prowadzi kierownice zycia i to on powinien zabiegac o kobiete! a ona chce Ci dac moze pole do popisu? kup bukiet kwiatow i zanies jej i powiedz ze juz wszystko bedzie dobrze Ale ja nie chcę się popisywać, nie chcę (raczej) do niej wracać,bo przyczyna rozstania jest po jej stronie

Gość tak powiedziałam to co miałam
własnie mam do powiedzenia i to powiedziałam, śkoro byliście kiedyś tam razem , zresztąludzie któzy cokolwiek do siebie czuli to zapewniam cie że kazdy wynosi cos wartościowego ze zwiazku ale ty widocznie jesteś hoojem i traktowaes ją przedmiotowo i dałeś z siebie nic oprócz pewnie spermy :D a dziweczyna może aw Tobie wartośc wiec próbuje , a ty oczywiście uwazasz sie za Boga, cholera wie, to moja opinia i widze że boisz sie krytyki to żle świadczy masz kompleksy :)

Gość Facet 99,5%
tiruriru tiruriru Jestem kobieta i dla mnie to proste jak stukanie Ona wyraźnie chce zwrócić na siebie twoja uwagę, chce żebyś myślał, że ma takie powodzenie bo a to smsowo się z kimś umówiła ale przez przypadek do ciebie wysłała a to ktoś pod drzwiami wystaje... no nic tylko teraz powinieneś być zazdrosny i myśleć o tym jak ją odzyskać a wprost Ci tego nie powie od razu bo to kobieta!! dziękuję za rzeczową odpowiedż :) czyli wychodzi na to,że to taka damska "gra" :D

Gość tak powiedziałam to co miałam
sadze ze przyczyną rozstanie jesteś ty ponioewaz jesteś płytki i beznadziejny spójrz w lustro! Nadęty egoisto, jesteś tak brzydki że żadna d cie nie weżmie L:(

Gość dziekuje za ciebie !!!
kogo ta dziewczyna miała ??łojee szok :) dobrze że moj nie jest w stanie napisać na mnie na forum

Gość Facet 99,5%
tak powiedziałam to co miałam własnie mam do powiedzenia i to powiedziałam, śkoro byliście kiedyś tam razem , zresztąludzie któzy cokolwiek do siebie czuli to zapewniam cie że kazdy wynosi cos wartościowego ze zwiazku ale ty widocznie jesteś hoojem i traktowaes ją przedmiotowo i dałeś z siebie nic oprócz pewnie spermy a dziweczyna może aw Tobie wartośc wiec próbuje , a ty oczywiście uwazasz sie za Boga, cholera wie, to moja opinia i widze że boisz sie krytyki to żle świadczy masz kompleksy hahahha, krytyka ? może być ,byle była konstruktywna nie uważam się za Boga, traktowanie przedmiotowo? no tak , spłata dwóch komorników, wspieranie w sytuacji śmierci matki i siostry itd ... to rzeczywiście wszystko .... sperma ;)

Gość Facet 99,5%
tak powiedziałam to co miałam sadze ze przyczyną rozstanie jesteś ty ponioewaz jesteś płytki i beznadziejny spójrz w lustro! Nadęty egoisto, jesteś tak brzydki że żadna d cie nie weżmie L widzisz nie znasz i oceniasz,to świadczy tylko o Twoim trybie myślenia,facet jest winny zawsze i wszędzie.Egoisto? mam jej zwrócić za te SMSy?

Gość dziekuje za ciebie !!!
to tymbardziej ,dziwie sie że emocjonalnie sie nie zaangażowałęś , super facet gratuluje !!! nie chce mi sie pisać

Gość Facet 99,5%
dziekuje za ciebie !!! to tymbardziej ,dziwie sie że emocjonalnie sie nie zaangażowałęś , super facet gratuluje !!! nie chce mi sie pisać a kto Ci powiedział,że się emocjonalnie nie zaangażowałem ? jejku,Ty wszystko wiesz najlepiej i z góry ,proponuje wystartuj w programie jako wróżka

Gość ertyjuthrgety
nawet nie weisz co to uczucie ty bancwole jołopowaty!!! :) niketózy potrafią kochac do bólu a nektórzy nie zaznają miłości do konca swojego życie współczuje ci biedaku

Gość Facet 99,5%
ertyjuthrgety nawet nie weisz co to uczucie ty bancwole jołopowaty!!! niketózy potrafią kochac do bólu a nektórzy nie zaznają miłości do konca swojego życie współczuje ci biedaku no cóż,widzę ,że nie masz nic ciekawego do powiedzenia ,oprócz ubliżania, chcesz podnieść swe ego? nie krępuj się,na mnie epitety nie robią wrażenia

Gość tiruriru tiruriru
Dlaczego "jedziecie" po Facet 99,5% ? Czy ja czegoś nie rozumiem czy to tylko z was zwykłe chamstwo?

Gość ertyjuthrgety
hahaha wróżkami nie musimy być , ale kobiety maja intuicja a poza tym wyczytać można z twojego wpisu i zinterpretować twoje płytkie horyzonty myślowe :D

Gość uuuuuwe
ile masz nicków :)))

Gość Facet 99,5%
tiruriru tiruriru Dlaczego "jedziecie" po Facet 99,5% ? Czy ja czegoś nie rozumiem czy to tylko z was zwykłe chamstwo? właśnie sam się zastanawiam w temacie nic do powiedzenia,ale ubliżanie idzie im bardzo dobrze sam ostatnio wiele o tym myslałem ,także czy ja nie popełniłem jakiegoś błedu,chciałem tylko opinii innych ludzi,ale to chyba zbyt wiele