Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 99,5%

O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Facet 99,5%
ertyjuthrgety hahaha wróżkami nie musimy być , ale kobiety maja intuicja a poza tym wyczytać można z twojego wpisu i zinterpretować twoje płytkie horyzonty myślowe uzasadnij,bo to tak jakby widział pierwszy raz kobietę w swoim życiu,która jest ubrana wyzywająco i zaraz określił ją jako najgorszą płytkie horyzonty myślowe,czyli...... co?

Gość uuuuuwewer
moze przemówie do Twojego męskiego prostego rozumi ,jesli koeta pisze :) tzn że chce utrzymac kontakt chce może abyś wrócił , konioec kropka takie cieżkie, czy myślisz że napiszesz tutaj i jednocześnie tym ją skrzywdzisz bo preczyta , nic bardziej chorego, brzydki człowiecze,

Gość tiruriru tiruriru
Nie rozumiem dlaczego taka agresja wobec Ciebie. Ja raczej czepiłabym się Twojej byłej jeśli już bo kobieta w wieku 39 lat tak się nie zachowuje no ale może jest jej ciężko a w takich chwilach każdy ma prawo do dziwnych zachowań.

Gość Facet 99,5%
uuuuuwewer moze przemówie do Twojego męskiego prostego rozumi ,jesli koeta pisze tzn że chce utrzymac kontakt chce może abyś wrócił , konioec kropka takie cieżkie, czy myślisz że napiszesz tutaj i jednocześnie tym ją skrzywdzisz bo preczyta , nic bardziej chorego, brzydki człowiecze, hmmmm ocenianie rozumu,które się nie zna,bardzo interesujące :D nie mam zamiaru ją krzywdzić ,nie jestem jakiś zemstliwym typem ,wręcz przeciwnie,poza tym ona tego nie przeczyta,bo rzadko korzysta z internetu,a o kafeterii to chyba nawet nie słyszała

Gość Facet 99,5%
tiruriru tiruriru Nie rozumiem dlaczego taka agresja wobec Ciebie. Ja raczej czepiłabym się Twojej byłej jeśli już bo kobieta w wieku 39 lat tak się nie zachowuje no ale może jest jej ciężko a w takich chwilach każdy ma prawo do dziwnych zachowań. tez nie rozumiem tej agresji,może to kobiety,który skrzywdził jakiś facet i teraz próbują wyrównać rachunki. Ja rozumiem nawet takie zachowania,wiadomo ciężkie chwile (też je mam), emocje i wtedy człowiek ma prawo myśleć i robić coś nieracjonalnie

Gość Nikki Malone *
tiruriru tiruriru Jestem kobieta i dla mnie to proste jak stukanie Ona wyraźnie chce zwrócić na siebie twoja uwagę, chce żebyś myślał, że ma takie powodzenie bo a to smsowo się z kimś umówiła ale przez przypadek do ciebie wysłała a to ktoś pod drzwiami wystaje... no nic tylko teraz powinieneś być zazdrosny i myśleć o tym jak ją odzyskać a wprost Ci tego nie powie od razu bo to kobieta!! też tak pomyslałam:)

Gość Facet 99,5%
dziękuje tym ,którzy odpowiadali na zadany przeze mnie temat :) przemyślę i może jednak spróbuję z nią pogadać osobom,które mi ubliżały życzę mimo wszystko przyjemnego wieczoru

To co baby uwielbiają to mieszać facetom we łbach i patrzeć jak robią z siebie głupców. Jeśli nie jesteś w stanie olać tych smsow. To wrzuć ja na black list w telefonie i głowa wolna. Jeśli zaś chcesz z siebie robić idiotę - droga wolna.

Gość Facet 99,5%
Kaliban To co baby uwielbiają to mieszać facetom we łbach i patrzeć jak robią z siebie głupców. Jeśli nie jesteś w stanie olać tych smsow. To wrzuć ja na black list w telefonie i głowa wolna. Jeśli zaś chcesz z siebie robić idiotę - droga wolna. "Mężczyzna powinien zbudować dom, zasadzić drzewo i spłodzić syna. A sprzątanie domu, podlewanie drzewa i wychowywanie bachora to babska robota." http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths Kobiece życie emocjonalne w pigułce: http://kwejk.pl/obrazek/98989 SMSy,o których pisałem olałem,ale zacząłem o nich myśleć i dlatego założyłem ten temat. Nie będę wrzucał ją na czarną listę,bo ... moze zmienić numer ,już to w sumie zrobiła,bo w piątek pisała z numeru ,który znam ,a w sobotę już z innego numeru.

Gość ja bym dał ddpoope że yoł
a ty nie f? :D