Ola601 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Mam okres od 2 lat. Obecnie mam 15. Za tydzień jadę na wakację do Egiptu i w tym czasie będę miała miesiączkę. Bardzo bym chciała nie rezygnować z kąpieli w morzu i zastosować tampony. Trochę się boję tego, że nie będę umiała włożyć. Trochę już o tym czytałam, ale chciałabym dowiedzieć się więcej. JAKI RODZAJ TAMPONÓW (FIRMA) RADZICIE WYBRAĆ NA PIERWSZY RAZ Z APLIKATOREM, CZY BEZ? I czy wogóle radzicie, bo jestem dziewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Według mnie najlepsze są firmy Bella. Oprócz nich korzystałam jeszcze z Naturelli, są niezłe, ale zdarzyło się, że trochę nitek się "odczepiło". Natomiast OB zupełnie mi nie odpowiadają, bo mam wrażenie, że przez tę otoczkę w ogóle nie wchłaniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola601 0 Napisano Lipiec 22, 2012 a co myślicie o tamponach aplikatorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iletakmozna Napisano Lipiec 22, 2012 Jak dla mnie najlepsze OB Normal. Nigdy nie zawiodły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też stawiam na ob Napisano Lipiec 22, 2012 a skoro jeszcze nie stosowaąłś tamponów, to zacznij może z mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach