Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka miotełka

Co przyciąga młodych facetów do straszych kobiet?

Polecane posty

Gość morderca akakabuto
J również marzę o lasce 10 lat starszej.

Jak to mawial kumpel: "Jebać stare baby! ...bo mlode nie chcą dawać..."

Do krakowikowik...trafiłeś w sedno...tylko zadbana, zgrabna, atrakcyjna 40 tka może być zagrożeniem dla młodszej..

Gość morderca akakabuto
Takiej 20 lat :) A na poważnioe to męśzczyśni lubieją kobiety, jedne stare inne mlode aże dużo jednych i drugich... coś trzeba roohać..

Ja znam z widzenia taką czterdziestkę, że klękajcie narody. A jakiś czas temu poznałem nieźle 48! latkę, do której na ulicy faceci podchodzili i prawili komplementy, a nie do młodych dziewczyn.

Gość hejooojeooo
Jak kobieta starsza fajna jest pod kazdym wzgledem ,to na byle chłystka młodego nie spojrzy. To,ze stare są ładne i zgrabne i mają młodych,ale ci mlodzi to przede wszystkim takie niedoróbki,bo ta stara ładna tez niedorobek mimo,ze łądna,ale głupia.

To prawda! Zeby atrakcyjną, wykształconą, niezależna zainteresował dużo młodszy, to musi to być naprawdę dojrzały facet...zdarza się to czasem....mi taki właśnie zaimponował...jestem sporo starsza, bardzo długo się broniłam, bo te dylematy, że taki młody...ale stanął na wysokosci zadania...

Ktoś napisał w innym wątku, że traktuje mnie jak worek na spermę...hmmm....ja wiem, że nie....powiedzcie mi, dlaczego ludzie od razu tylko w ten sposób myślą? że młody tylko i wyłącznie na seks stawia?

To jest wyjątkowo temat na poziomie jak na razie. To forum nie wymaga nawet rejestracji, więc wielu frustratów się tu wyładowuje, obojętnie na jaki temat. Jakbyś była młodsza to by to samo pisali, że na młodą leci. Młoda, głupia, ale dobra do łóżka.

Gość hejooojeooo
snakee no wiesz:-) to,ze o sobei i o nim piszesz w superlaywach nie oznacza,z etak jest naprawdę :-) Na pewno eni jestes dobrze wykształcona,on tez na epwno nie ejst po dobrych studiach.Po prostu ty mozesz byc tylko ładna ociuponke ,a on zaimponował co tylko tym,ze woli ciebie starą pchać w dupe niż swoją żone,rownolatke 25 l.

Gość hejooojeooo
snakee te starucha,masz młdoego a na necie siedzisz godzinami.

Looooser...masz rację...faktycznie, temat naprawdę w miarę na poziomie:) bo to chyba powinno o to chodzić prawda? żeby mieć swoje zdanie, wyrażać opinie, a nie od razu obrażać, osądzać i prorokować...

I już to nie jest temat na poziomie...nie powiedziałam, że z nim jestem...i skąd wiesz jakie mam wykształcenie? co za złośliwi ludzie!

Życie im nie wyszło, mają za dużo wolnego czasu i agresji w sobie, to wchodzą i ubliżają innym.

snakee te starucha,masz młdoego a na necie siedzisz godzinami. :D Zaczyna się. Jak te babcie klozetowe z Misia. :D

Gość pchełka miotełka
a jak chłopak już drugą kobietę pod rząd ma sporo po 40 a sam ma prawie 30 to o co może chodzić?

Gość hejooojeooo
snakee o pukaniu pisałas,ze jestes z facetem który ma 25 lat i ma zone 25 letnią. Można sie domyslic,ze facet ma keipskie wykształcenie,nawet jak ma studia.Ty takze jestes niezbyt bystra.

Nigdy nie zrozumiem tej złośliwości ludzi....skąd to się bierze? przecież każdy kiedyś stary będzie...przerażający jest ten brak tolerancji dla starości...nie wspomnę już o tolerancji w ogóle...ludzie naprawdę muszą być nieszczęsliwi w życiu, że tyle w nich jadu i nie stać ich na kulturalną konwersację

No tak, faktycznie wiek może być wykładnikiem wykształcenia...ok...masz rację...jesteśmy oboje niewykształceni...ja przynajmniej błędów ortograficznych nie robię...za to u Ciebie z tym jest problem...

Gość 24 latek dziś
"Nie lepiej by mu było z rówieśniczką, z którą mógłby stworzyć normalny związek" Moje rówieśniczki nie nadają się kompletnie do związku. W ogóle dzisiejsze młode kobiety są jakieś do kitu.

Gość pchełka miotełka
czy możemy wrócić do tematu a nie obrzucać się obelgami. Robi się niesmacznie, a jak ktoś ma ochotę się wyżyć to zachęcam do skorzystania z worka treningowego

Gość pchełka miotełka
24 - latek a co jest z nimi nie tak?

Gość hejooojeooo
snakee stara babo nie robie błędów ortograficznych,tylko przestawiam litery,bo nei patrze na klawiature jak piszę.

Błędy też robisz! Piszemy "na pewno", a nie napewno...to raz, a dwa, to po przecinku stawiamy spację...Ok...możemy już nie naskakiwać na siebie?

Gość hejooojeooo
stara babo nie siedz w necie tylko zajmij sie tym swoim ponad 10 lat młodszym facetem :-) tylko gdzie on teraz jest :-) czy zby z żona :-) a co do na pewno to stara babo zauwaz,ze klawiatura moze komus nie działac tak jak trzeba :-)

Gość hejooojeooo
idz sie pomodl na straosc

Gość krakowikowik
tak to ty chłopie mów do matki jak tobie pzwoli, kobieta obojetnie w jakim jest wieku, jezeli ma to cos , zawsze bedzie atrakcyjna .Nie zainteresuje sie chamem , wiadomo, ze taki młodszy facet musi byc bardziej dojrzały emocjonalnie niz jego rówiesnicy ( patrz ten co tu tak wykrzykuje) Prostak nie dobije sie do takiej pani chyba, ze pani nie ma wymagan , w co ja akurat wątpię