Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczaOna210021

Jak to zmienić? ;/ doradźcie proszę

Polecane posty

Gość tajemniczaOna210021

Hej wszystkim Mam pewien problem, a mianowicie chodzi o to , że przy poznawaniu facetów jestem 'wrednawa'... chodzi o to , że nie umiem powstrzymać się od ironii , złośliwości (chociaż raczej to wszystko jest obracane w żart i dosłownie widać , że nie mówię tego na serio, no chyba że już ktoś ma zupełny brak dystansu to słabo) no i tych takich różnych dogryzeń , chociaż myślę , że ze smaczkiem (bo raczej zauważyłam , że faceci też lubią się ze mną droczyć). No ale pomimo tego wiem, że facet woli gdy dziewczyna jest taka słodka, nieśmiała, urocza, mówi czułe słówka itp. a ja wręcz nie potrafię! nie robię tego specjalnie, to nie żadna gra, po prostu nie mogę się powstrzymać żeby faceta lekko nie podenerwować. To nie jest tak , że nigdy nie powiem ukochanemu miłego słowa, nie powiem do niego kochanie, skarbie itp... tylko tu chodzi o kwestię 'poznawania się' nie wiem , może działam tak podświadomie i w ten sposób sprawdzam facetów? Tylko wydaje mi się , że przez to żaden z nich nie chce brnąć w tym dalej, a ja za nic nie potrafię być na samym początku tą słodką dziewczynką , którą wolą :( co zrobić? macie jakieś rady? z góry dzięki !

Gość tajemniczaOna210021
czy mam odrazu powiedzieć że lubie anala i głebokie gardło ?!

Gość tajemniczaOna210021
dzięki za podszyw... nie trzeba było. Niebieskooki - dlaczego uważasz , że tak jest dobrze? z tego co slyszałam, faceci nie lubią twardych kobiet, wolą te słodkie , którymi trzeba się zaopiekować, a ja raczej na pewno nie sprawiam takiego wrażenia

Te słodkie i nieporadne są mdle na dłuższą metę. Zadziorne i dowcipne sa dużo fajniejsze. No chyba że szukasz dresa

Gość tajemniczaOna210021
Nie , nie szukam dresa ;) trochę mnie podbudowałeś, tylko mówisz na dłuższą metę , a obawiam się że przy poznawaniu taka właśnie więcej zyska niż taka trochę zołza, nawet próbowałam nieco milej ale tylko wychodzi to sztucznie i bez sensu, nie lubię udawać, a za moment i tak dogryzę kolesiowi bo coś mi się wymsknie :D

Gość tajemniczaOna210021
Nie wiem czy bzdury ;) ale np. moja koleżanka jest właśnie typem 'przymilającej się, słodkiej' i sporo się kręci wokół niej gości, lubią to

Gość szalony rudzik
chyba jestem podobna do Ciebie:D

Gość kot z zadartym ogonem
Trochę się jednak powinnaś wysilić, przynajmniej na początku. Nikt nie każe Ci być zaraz słodką idiotką, ale okazać sympatię zawsze warto, szczególnie mężczyźnie, który Ci się podoba. Potrafisz chociaż przyjąć pomoc faceta i podziękować za nią? Powiedzieć, że bardzo przyjemnie Ci się z nim rozmawia (o ile to oczywiście prawda)? Potrafisz słuchać tego, co mówi z wyraźnym zainteresowaniem? Droczyć się można zawsze, a nawet trochę powinno, ale nigdy naśmiewać z samego mężczyzny i aspektów jego męskości.

Gość tajemniczaOna210021
A masz kogoś? ;) bo to może nas różnić

Gość wredniucha
tez tak mi sie wydaję ze faceci wolą teraz łatwe szybkie i włażące w dupę

Gość tajemniczaOna210021
Jasne potrafię okazać sympatię, podziękować itp. ;) raczej staram się od razu zaznaczyć , że to coś wrednego było żartem , tylko że czasami przez to takie zbyt częste droczenie się z mojej str. niektórzy z nich nie wierzą już gdy powiem im coś miłego :D jeden kolega ostatnio stwierdził , że już nie muszę się wysilać, że chcę go tylko pocieszyć, a tak serio mówiłam szczerze (chodziło o to , że jest przystojny) ;)

Gość kot z zadartym ogonem
Bo go zawstydziłaś :) Poza tym pewnie liczył, że będziesz go przekonywać, że mówiłaś szczerze. Mężczyźni.... :D Trzeba było mu powiedzieć: "Nie wierzysz? Jeśli chcesz, to chętnie Ci pokażę, jak bardzo mi się podobasz" :P

Gość wredniucha
moja kolezanka tez jest taka ze wlazi w tylek facetom no i juz z paroma z tego samego otoczenia romansowała więc myśle że sporo fectów się koło niej kręcą ktorzy chcą tylko jednego bo często mi sie żali ze cięzko jest jej utrzymać faceta. Ja jestem raczej typem niedostępnej, kiedys chłopcy za mna szaleli to ich kreciło a teraz widzę ze im się nie chce starać

To już się między sobą z tamtej podśmiewają, w stylu: grypa - każdy ją miał dajka - temu dałam tamtemu dałam rusałka - ten mnie rusał, tamten mnie rusał albo lodziara... Mam kilka przykładów łatwych dziewczyn, nie szanują się i potem są nieszczęśliwe... Te charakterne lub z zasadami, jak już kogoś znajdują, to kogoś konkretnego, tylko że czasem poszukiwania trwają i trwają...

Gość wredniucha
on_bez_pseudonimu mozesz mi powiedziec co sobie mowia faceci miedzy soba na temat takich łatwych klientek a co mowią i myslą na temat tych niedostepnych ?

Gość 11sensualna
Ja też jestem zadziorna i mam raczej ostry dowcip... a na brak zainteresowania nie narzekam. Mężczyźni lubią intrygujące kobiety, a nie słodziutkie kizie-mizie podane na tacy. Nie zmieniaj się, jest dobrze! ;)

Gość 11sensualna
tzn. ci inteligentni mężczyźni

Gość stg. James
Zadziorność i niedostępność, tudzież tajemniczość jest dobra i pociągająca do pewnego momentu znajomości. Jeżeli przekroczy się pkt. podstawowego poznawania się, wówczas ta zadziorność staje się normalna, no chyba, że jest wulgarna w stosunku do faceta. Miałem do czynienia z pewną zadziorną kobietą,lubiłem to. Ale kto mieczem wojuje...

Gość tajemniczaOna210021
dzięki :) podbudowaliście mnie , poszukiwania jak trwały tak trwają , ale się nie poddaję ;) myślałam tylko , że z takim właśnie podejściem będzie serio słabo i będę odstraszać, ale widzę po wypowiedziach niektórych tutaj Panów , że nie jest tak źle :)

Napisałem mniej więcej co mówią, że po prostu jest prosta ;) Albo że dajka :) Trzeba się szanować jak chcesz znaleźć kogoś na dłużej. Chyba że interesują Cie jednorazowe akcje, tylko że potem wstyd nawet przed samym sobą. Osoby które się nie szanują, często są kłamcami, i trudno zaufać takiej osobie, o ile to w ogóle możliwe. Zapytaj się np ile taki ktoś miał partnerów... zaniży... będzie kręcił... od razu widać że coś nie tak jest... Zadziorność nie jest zła, ale może być powodem problemu, jeśli starasz się komuś dopiec lub robisz to w niekulturalny sposób. Domyślam się że w taki sposób odreagowujesz zdenerwowanie.

Gość melona111
rozumiem cie, bo jestem taka sama. nigdy to nie stanowilo problemu w poznawaniu facetow, ani tez w utrzymaniu zwiazku. faktem jednak jest, ze jesli kogos zupelnie nie znasz, a trafi sie ktos nadwrazliwy, to raczej szans na pociagniecie znajomosci nie bedzie. ale wiekszosc facetow ma jednak dystans, poczucie humoru.