Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumeria234567

moja przyjaciółka... czy prawdziwa?

Polecane posty

Gość perfumeria234567

moja przyjaciółka często jest złośliwa niby wszystko ok, utrzymujemy ciągły kontakt mimo odległości - znamy się z czasów liceum spotykamy się jak jestem w Polsce, piszemy co 2 dni nawet na gg jakieś wiadomości ale czasem ona jest najzwyczajniej złośliwa np. skomentuje złośliwie mój wygląd na zdjęciu na fc (nie żebym się lansowała czy coś, ale dziwne to ze strony przyjaciółki nie?) albo przyjechała do mnie i mówię jej - mamy małe mieszkanko, ale mam nadzieję, że będziesz się czuć tu dobrze, będziesz spać w naszej sypialni a ona żebym się nie martwiła, że narazie nie mamy dzieci to nie musimy mieć wyremontowane, że jeszcze sobie urządzimy mieszkanie, będziemy mieć swoje, że to że oni się "dorobili" nie znaczy, że my też musimy zatkało mnie :o po 1 ja kocham moje małe mieszkanko w kamienicy na starym mieście, płacimy grubą kasę za nie i nie chcemy wcale go nowocześnie urządzać po 2 oni się dorobili bo dostała z ubezpieczenia 200tys zł po tacie, a mieszkanie mają na hipotekę przykro mi sie zrobilo bardziej niż jak komentuje mój wygląd itd, tak jakoś zaczęłam się zastanawiać, skąd taka złośliwość :o już pomijam wypominanie, że nie mamy dzieci, że kiedy wreszcie, że to chyba już czas, że oni mają już dwójke a my nic itd

Gość perfumeria234567
doradźcie coś cczy Wasze przyjaciółki też są takie złośliwe czasem? nie chcę jej przekreślać z błahych powodów

Gość perfumeria234567
no co 2 -wiesz.. praca, wypady ze znajomymi, zakupy itd, nie mam aż tyle czasu by siedzieć przy komputerze non stop

Gość Olga ;)))
też mam podobną sytuację. zdarza sie (ostatnio jakoś rzadko :) ) że skomentuje złośliwie mój wygląd, ale w sumie to już się tak utarło, że niby ona jest najpiękniejsza, wiec nawet nie próbuję jej w urodzie dorównać ;)

Gość kasaa
nieraz są takie ,zwłaszcza jak mam jakiś ciuch nowy ,nie powie ze fajne tylko mina obrażona i już widzę o co chodzi,żałosne to dla mnie ale cóż...

Gość perfumeria234567
no ale kurcze...my mamy po 27 lat.. dziwią mnie te jej złośliwości

Gość Olga ;)))
oo, z ciuchami to już w ogóle ;) kiedyś miałam 'znajomą' która wręcz sie na mnie obraziła, jak miałam coś nowego , teraz nie utrzymuje z nia kontaktu ;)

Gość Olga ;)))
może Ci zazdrości ? ;)

Gość kasaa
JA też nastolatką nie jestem:)A w moim wieku koleżanki się tak zachowują tragicznie,to zależy od charakteru nie od wieku