Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocowy raj24323

balsamy, kremy po depilacji miejsc intymnych

Polecane posty

Gość owocowy raj24323

Witam was, chciałabym sie dowiedzieć jakich używacie kremów lub balsamów po depilacji intymnej. Ja jak wydepiluje miejsca intymne to na nastepny dzień czuje pieczenie i swędzenie, włoski odrastające podrażniają mi skórę, swędzie, chce się drapać.... czego wy używacie żeby ten problem znikł dziękuje za rady

Gość owocowy raj24323
nikt nie używa kremów lub balsamów po depilacji miejsc intymnych? nie macie z tym problemów?

Gość porannaanna
ja uzywam zawsze oliwki lub maści witaminowej. miejsca intymne sa wtrazliw ena zapachhowa balsamy wiec lepiej nie uzywac. Bardzo dobrze reobi olej kokosowy.można stosowac wszędzie.

Gość owocowy raj24323
a sa specjalne balsamy po depilacji, co o nich myslicie? albo balsamy spowalniające odrost włosów

Gość probably
Do okolic miejsc intymnych czyli poniżej pępka oraz uda wewnątrz to używam mojej ulubionej nivei - zwykłego balsamu nawilżającego, najbardziej ten lubię bo ma taki neutralny zapach jak dla mnie, natomiast jak już depiluję typowo miejsca intymne to smaruję je poźniej provag żelem, który fajnie łagodzi podrażnienia a przy tym chroni przed bakteriami i grzybami, a jak sie nie ma włosów to ponoć bakterie łatwiej atakują. Dobry jest też do nawilżania przed stosunkiem, ja używam tylko tego.

Gość owocowy raj24323
a w jakiej jest cenie? i gdzie można kupic

Gość owocowy raj24323
a moze uzywacie czegoś innego? nikt nie depiluje miejsc intymnych? no dziwi mnie to bo wiekszośc kobiet to robi a nikt nie potrafi doradzić czego używa!