Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krrychha

Chciałabym mieć dziecko.

Polecane posty

Gość krrychha

Mam 18 lat i chłopaka o 2 lata starszego i.. strasznie chciałabym mieć dziecko. Ostatnio "włączył mi się" instynkt macierzyński. Nie mogę przejść obok witryny z ubrankami dla dzieci bez zatrzymania się. Wiem, że mam jeszcze czas, że muszę skończyć studia itd. ale.. to mi nie daje spokoju. Czy któraś z Was miała podobny problem? Tylko błagam, bez głupich komentarzy.

Gość n123321
coooo dziecko 18 lat??? DO ROBOTY GÓWNIARO!!!!!!!!! DO NAUKI UCZYĆ SIĘ DO CHOLERY A NIE PAŃSTWO BĘDZIE UTRZYMYWAŁO KOLEJNEGO DEBILA!!!!!!!!!!

Gość owszem tak tak tak tak
tylko , że w wieku 32 lat zastanów się, czy będziecie w stanie utrzymać dziecko i siebie przynajmniej na średnim poziomie, proza życia może czasami zabić... nawet największą miłość

Gość krrychha
n123321 ale czy ja powiedziałam, że się staram o dziecko?? W tym temacie chodzi mi bardziej o to, czy coś takiego jest normalne, czy zdarza się to też innym ludziom w takim wieku.

Gość n123321
kobieto uspokoj sie nadchodza traby powietrzne wywieje cie

Gość n123321
dom ci z ziemi urwie

Gość krrychha
n123321 z pewnością -.-

Gość scwsbc
Dzi, dzi, dzi............. Gu,gu, gu........................... Dzieci chcą mieć dzieci .............. :)

Gość 26699aas
Jeszcze dwadziescia lat temu to było CAŁKIEM normallne..... nie wiem dlaczego ten świat sie tak zmienil...... mimo wszystko - poczekaj