Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maroon5_1

CZY w grupie 3-4 latkow moze nie byc

Polecane posty

Gość maroon5_1

pomocy nauczyciela??? moje dziecko idzie od wrzesnia do przedszkola ale z tego co sie dowiedzialam pomoc nauczyciela zwolnili w ramach oszczednosci i juz nie bedzie pomocy od wrzesnia tylko sama nauczycielka, czy jest to zgodne z prawem?jak jest u Was w przedszkolach?gdzie to mozna sprawdzic/zglosic? jak mozna oszczedzac na bezpieczenstwie dzieci??

Gość jdjdskjkjdkjfkj
A jak liczna jest grupa? w grupie mojego dziecka było 26 dzieci wychowawczyni i 2 panie do pomocy!

Gość maroon5_1
25 dzieciakow

Gość maroon5_1
prosze o odpowiedzi

Teraz oszczędzają na wszystkim :o U mojego syna w 4 latkach babki przychodziły na II zmiany.Na każdej zmianie była 1 nauczycielka + 2 pomoce.Dzieci 25. A jak poszedł do 5 latków to była 1 babeczka na 28 dzieci!

Gość maroon5_1
ex-D nie tylko 4latkow bo to grupa mieszana i wiecej jest 3latkow niz 4latkow dlatego mnie to martwi, sedesy sa normalnej wielkosci jak dla doroslych wiec 3 latek sam nie usiadzie, mam obawy ale co moge zrobic?mozna gdzies to zglosic?przeciez skoro zostala zwolniona pomoc to burmistrz daje na to przyzwolenie wiec gdzie to zglosic?do kuratorium?a te sedesy tez by mogli zrobic jakies malutkie dla dzieci-moze to do sanepidu zglosic?jak myslicie?szkoda mi po prostu dziecka swojego jak i pozostalych maluchow.a jak tam nauczycielka pojdzie z nimi na spacer??az strach pomyslec, sama z tyloma maluchami.

Gość maroon5_1
podnosze

Gość 6535344343
do RADY MIASTA napisac zazalenie i postraszyc ich ze wyslesz kuratorium na przedszkole