Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowowo

Faceci, czy wolicie

Polecane posty

Gość wowowo

kobietę ładną i głupią czy brzydką i mądrą? Która ma dla Was większe znaczenie?

Gość wolimy ładną i mądrą.
.

Gość v34.
Zależy do czego.

Gość wowowo
do małżeństwa, a jeśli już z żadną nie chcielibyście się zenić to którą wyżej cenicie?

!!

Gość wowowo
Nie o to pytałam!

tak, czy tak jesteś stracona

Gość wowowo
nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz

Gość wowowo
To, ze zadałam takie pytanie nie znaczy jeszcze ze jestem którąś z tych kobiet.

jeżeli nie jesteś, to po co zadałaś takie pytanie? :D

Gość wowowo
Chciałam po prostu wiedzieć, czysta ciekawość.

Gość GooD Triip...
A wolisz czeskie, czy niemieckie?

Gość wowowo
Na pytanie nie odpowiada sie pytaniem.

Gość v34.
Szczerze mówiąc to z brzydulą długo bym nie wytrzymał, ale z piękną, ale głupią też pewnie nie. No to ponieważ miałoby to być tylko na chwilę, to wybieram ładną :)

Gość GooD Triip...
Powiem Ci jak mi odpowiesz pierwsza :P

Ładne przeważnie są madre a brzydkie głupie. Z tych dwóch które podałaś nie wybralbym żadnej.

Gość wowowo
to ja zadałam pierwsza pytanie a po drugie ten temat nie dotyczy czeskiego czy niemieckiego

Gość GooD Triip...
To w takim razie spierdalaj, nie poznasz mojego zdania :D

Gość wowowo
sam spierdalaj, łaski mi nie robisz

Gość RaZR
A Ty pewnie jesteś tą brzydką i uważasz się za mądrą. Chcesz tu usłyszeć że wolimy te mądre i brzydkie. Otóż kobieta nie bez przyczyny jest mniej inteligentna. Jej rola ogranicza się do urodzenia i wychowania dzieci. To facet musi ruszać głową jak zarobić na żarcie więc nie myśl że ktoś poleci na twoją mądrość. Owszem dla twojego amatora to będzie plus, ale nie myśl sobie że jakiś przystojniak poleci na twój intelekt. 99% facetów patrzy na wygląd i tak już pozostanie, sam osobiście chciałbym mieć piękną i mądrą żonę, jak będzie zobaczymy. Ludzie mają to do siebie że szukają partnerów o podobnych cechach wyglądu i charakteru. Tak więc daruj sobie to.

w takim razie wytlumacz nam co to za przyczyna dla ktorej kobieta jest mniej inteligentna? jedynie co mi do glowy przychodzi to to, ze skoro jest glupia to mimo wszystko chce byc z kims takim ograniczonym jak ty.

Gość wowowo
A skąd ty wiesz jaka ja jestem? Widziałeś mnie żeby tak pisać? To co w tym temacie napisałam jeszcze nie świadczy, ze jestem brzydka. To są tylko takie twoje spekulacje nie poparte zbitym dowodem.

"kobietę ładną i głupią czy brzydką i mądrą?" Ciekawą.

Gość wowowo
A ciekawa to która z tych dwóch? Bo wiesz, dla jednego moze być ciekawa ładna i głupia a dla drugiego brzydka i mądra.

"sam osobiście chciałbym mieć piękną i mądrą żonę," A sam, nieosobiście, jaką byś chciał inteligencie?

Gość Filemonek94
A te ładne i mądre to bywają wredne.

Gość osobiście żadnej
znam śliczna i..pustą modelkę która mnie wcale nie pociąga. znam też brzydkie i interesujące dziewczyny których mi nie szkoda..są mi obojętne. po co miałbym wybierać kobietę na silę? przypomniało mi się też bardzo wulgarne powiedzenie: "lepiej wpierdalać gówno samemu czy dzielić się tortem z przyjaciółmi?" obraźliwe ale życiowe.

Gość RaZR
Niestety, ale taka jest prawda i nie ma się co oszukiwać. Takie mamy role i rola mężczyzny wymaga tego żeby był inteligentniejszy. To on musi zapewnić byt rodzinie i inteligentny mężczyzna zawsze sobie poradzi bez względu na warunki dlatego kobiety pożądają inteligentnych facetów. U kobiet inteligencja jest dodatkowym atutem ale nie jest konieczna. Do wychowywania dzieci i obsługi urządzeń agd nie jest potrzebny wysoki iloraz inteligencji. Natomiast żeby zarobić na to wszystko trzeba już ruszyć zwoje mózgowe. Mniej inteligentni faceci zazwyczaj idą na etat a ci bardziej otwierają własne firmy lub pracują na wysoko płatnych stanowiskach dlatego inteligencja u faceta jest tak bardzo ważna dla kobiet. Jak już pisałem ładny wygląd kobiety jest wystarczający dla mężczyzn. Uroda to jedyna broń kobiety. Żaden zdrowy facet nigdy nie spojrzy na kobietę przez pryzmat majątku jaki posiada. Samochody, mieszkania itd to nie ma dla niego znaczenia. Natomiast odwrotnie już ma bardzo duże znaczenie. No bo właśnie to świadczy o tym że facet jest w stanie zapewnić kobiecie i dzieciom jakiś byt. W drugą stonę to nie działa. Dlatego nie usprawiedliwiajcie swojej urodą wysoką inteligencją ponieważ to nic nie daje, a czasami może tylko zaszkodzić. Kobieta inteligentna to kobieta nie zależna a takiej my nie chcemy.