Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam oj tam e tam e tam

Wszystkie problemy prawiczków biorą się tylko z uciekanie i obrażania się na

Polecane posty

życie. Jakby ruszyli dupy i próbowali to by się im nie dało ale im się po prostu nie chce.

nieprawda. mi się chciało i też nic z tego nie było. teraz to fakt że mi się nie chce ale nie zawsze tak było.

ale jak ci się chciało to pewnie robiłeś głupoty. teraz byloby lepiej. Jak wylecisz z roboty to nowej nie będziesz szukać bo przecież już kiedyś próbowałeś? frodo ale choćby taki crem czy bla bla. chłopaki chyba nawet LO nie skończyły i mają wywalone. w XXI wieku. Ale narzekać jak to laski lecą na chamów, prostaków, kasę, pijaków czy innych to potrafią. Czy to wygląda na uczciwą chęć poprawy życia? życie poprawią, samoocena wzrośnie to i laska się znajdzie

Tak, ale jeśli mając lat, załóżmy 20 myślisz, że już wszystko przeżyłeś i nic ciekawego Cię w życiu nie spotka, to ciężko się zmotywować do czegokolwiek.

przecież offerma jesteś chyba w jednej z lepszych sytuacji wśród tych tutaj prawiczków. niby czego ci brakuje żeby kogoś poznać? chyba tylko chęci. idź sobie na taki durny portal jak symaptia i zobacz te ich reklamy par. tam jest pełno nieatrakcyjnych ludzi, więc brzydota to nie problem. wzrost? jak masz170 to też jest ok. pracę masz, gdzie mieszkać też więc jak na twój wiek to norma. kumpli też pewnie masz. czyli się z ludźmi dogadujesz. fochy strzelasz i tyle :classic_cool:

depresję leczy się proszkiem i terapią. całkiem skutecznie. moją znajomą z grubej i narzekającej laski wyprowadzili tak na fajną i atrakcyjną szprychę :P. wystarczył rok brania tablet

nie wiem czy "robiłem głupoty". czegokolwiek bym nie robił to byłem po prostu ja. oczywiście zdaję sobie sprawę że gdybym zdecydował się na metamorfozę w jakiegoś gogusia w białych spodenkach to z pewnością moje notowania by wzrosły. no ale, jak to mówią, prędzej piekło zamarznie.

"fochy strzelasz i tyle" nie lubię lasek. za dużo złych doświadczeń. denerwuje się przy nich i źle się czuję.

Gość ilu kumpli co ma dziewczyny
chodzi w białych spodenkach? pewnie żaden

a ponieważ one też mnie nie lubią to obecny układ uważam za idealny.

"chodzi w białych spodenkach? pewnie żaden" tylko różnica jest taka że oni się podobali tym swoim laskom tacy jacy byli a ja nie. ja bym się musiał zmienić.

Gość tylko jak się po 40
zabujasz w 16 letniej nimfetce to będzie żenua

"zabujasz w 16 letniej nimfetce to będzie żenua" będzie, ale co to niby ma do rzeczy? zresztą moje kontakty z kobietami to żenua była zawsze więc czy to przed 20 czy po 40 nie ma się co cudów spodziewać. dopóki będę o tym pamiętał to taka akcja jest względnie mało prawdopodobna.

Gość nawet takie pokemony
jak premier znalazły sobie żony. chcesz być gorszy od czerownego? :P

Gość a tak uczciwie
to po prostu się nie obrażać i korzystać z okazji jak się trafią. bez parcia. przecież większość ludzi się spacjalnie nie stara a po prostu korzysta z okazji.

"to po prostu się nie obrażać i korzystać z okazji jak się trafią" ok, jednak całe szczęście się nie trafiają i nie trafią. bo panna to się może trafić jakiemuś przystojniakowi a ktoś taki jak ja to musi skakać jak małpa na drucie żeby zwrócić na siebie uwagę. więc spokojnie mogę ci obiecać że "jak się trafi" to korzystał będę.

Gość a tak uczciwie
czytałeś badania o tym jak to pozycja dodaje wzrostu i atrakcyjności? jak o kimś powiemy woźny to oceniające kobiety nie dodadzą oceniając cm i opinii o wygląda. Jak powiesz premier to będzie + do cm i wysoka atrakcyjność. piękny rudy hultaj http://www.areopag.pl/180/tusk.jpg chyba wyprzystojniał na starość jak się na garnitury od wistuli dorobił :P

Gość to może nie próbuj
imponować tym samym panienkom o których kolega cream mówi iż lubią alkoholików i narkomanów.

niech ci będzie. ja naprawdę nie jestem z tych których obchodzi osobiste życie polityków i którzy z tego osobistego życia robią jakieś zarzuty lub traktują jako zalety. tuska nie lubię za to jak rządzi tym nieszczęsnym krajem i nie ma dla mnie znaczenia czy on jest przystojny czy nie jest. zresztą nawiasem mówiąc dlatego uważam za durnych lemingów tych, którzy wykrzykują na kaczyńskiego ze "zawistny, żądny władzy, wariat" i inne tego typu bzdury których do łbów im napakował propaganda.

"imponować tym samym panienkom o których kolega cream mówi iż lubią alkoholików i narkomanów. " jako że nie znam krema ani jego panienek to trudno mi to skomentować.

Offerma. A może psychoterapia zamiast narzekać? No kurde, z tego co tu piszą masz pracę, masz gdzie mieszkać... "bo panna to się może trafić jakiemuś przystojniakowi a ktoś taki jak ja" Gęby jak orangutan chyba nie masz? A wystarczy się rozejrzeć na ulicy nieraz, jakie karakany mają laski, więc nie narzekaj na wygląd jeśli nie wyglądasz jak orangutan. Może pora znaleźć źródło swojego problemu i zacząć nad tym pracować? Poprawić swój charakter, zmienić sposób myślenia o sobie?

boisz się tego, że będzie brzydka czy że będzie ladna?

"A może psychoterapia zamiast narzekać" hahaha. już lepiej na dzieci w afryce dać, niż wypychać kieszenie terapeutom od siedmiu boleści.