Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam oj tam e tam e tam

Wszystkie problemy prawiczków biorą się tylko z uciekanie i obrażania się na

Polecane posty

Gość przecież kaczyński sam
się podkładał. Jakieś tłumaczenia lekami jak opowiadał o komuchach z SLD że są socjaldemokratami średniego pokolenia, b po prostu chciał nabić głosów a się nie udało i trzeba było jakoś się wytłumaczyć. Czy jak przyłapali 60 latka, że nie ma konta w banku a pensje wpłacają na rachunek mamy. To nic dziwnego, że z niego łacha darli. Nawet nie musieli specjalnie szukać powodów. Nie można być na wysokim, szczególnie politycznym, stanowisku i pozwalać sobie na takie braki bo wiadomo, że to wyciągną. A już szczególnie jak się twierdzi iż układ SBecki siedzi za sterami. Bo jak siedzi to przecież będzie się bronić. Chociaż jak komorowski kibicował na euro, siedzą koło prezesa PZPN z tym szaliczkiem to też nie było jakieś radosne. ho ho ho

Gość ładna laska mu misiaczkuje
a ten kręci nosem. bądź facet i zaproś ją na kawę. najwyżej po 15 minutach włączysz w kieszeni dzwonek kom i się zmyjesz. :classic_cool: a potem będziesz ją zlewał. przecież i tak pewnie wszyscy plotkują o twoim braku dziewczyny

ale jakiego problemu? że laski na mnie nie lecą? i co, ja mam "zmieniać swój charakter" z tego powodu. niedoczekanie. "boisz się tego, że będzie brzydka czy że będzie ladna? " jak łatwo się domyślić - obu.

"przecież i tak pewnie wszyscy plotkują o twoim braku dziewczyny" akurat oni nie plotkują bo nic o mnie nie wiedzą. a zresztą gdyby nawet to niech se plotkują do woli. dopóki robią to za moimi plecami prawie zupełnie obcy mi ludzie to mi zwisa.

!offerma ale jakiego problemu? że laski na mnie nie lecą? i co, ja mam "zmieniać swój charakter" z tego powodu. niedoczekanie. Nie charakter, ale pewne cechy. Np myślenie że nie lecą na Ciebie, nabrać pewności siebie zamiast stawiać się na straconej pozycji.

Gość ale pocholerę mają na ciebie
laski lecieć? Co ty chesz sobie robić nacięcia na 25 cm zaganiaczu? Co weekend inna 20dzicha? Starczy trafić na jedną co pasuje i życie staje się lepsze :classic_cool: niczym w orange

"jak łatwo się domyślić - obu." nie wiadomo, co gorsze ;) "Korzystałeś? Chodziłeś? Jak nie to sie nie wypowiadaj" a co, zabronisz mi? :D mam faceta po studiach psycho (na szczęście się przekwalifikował) i sporo znajomych psychologów. niezłą kasę robią na takich naiwniakach jak ty :classic_cool:

"przecież kaczyński sam się podkładał." nie. kaczyński padł ofiarą zwyczajnej medialnej nagonki. nagonki którą można zgnoić samego dalajlamę gdyby było trzeba. dziennikarskie hordy czyhały na każde jego potknięcie i wyolbrzymiały je do absurdalnych rozmiarów. porównaj sobie np takiego kwaśniewskiego. pamiętasz jak się schlał w charkowie i przy kilku innych okazjach? gdyby nie to że sam wylazł na forum publiczne nawalony jak stodoła to nic byśmy o tym nie wiedzieli. a kaczyński, wystarczyło że zamówił alkohol do samolotu czy gdzieś tam i już była "afera małpkowa" i palikot happeningi robił. i nie wmówisz mi że alkoholika który nachlany jak świnia składał kwiaty na grobach polskich oficerów albo przemawiał do studentów dziennikarze nigdy nie spotkali nachlanego w kuluarach sejmu czy gdziekolwiek indziej. tylko mieli "prikaz" żeby takich rzeczy nie pokazywać to nie pokazywali. http://www.youtube.com/watch?v=eDrDNXiZNDk a kaczyński nawet jak szalik przez chwilę odwrotnie na meczu trzymał to zdjęcie obiegło całą polskę.

Gość na NFZ jest gratis jak jest
limit :classic_cool: zresztą liczą się tylko prochy a oni i tak nie moga ich zapisywać bo lekarzami nie są

"Np myślenie że nie lecą na Ciebie" no ale na mnie nie lecą, to nie jest jakieś "myślenie" tylko stwierdzenie oczywistości. no kurwa, mam 37 lat i jestem prawiczkiem. do czego ty mnie namawiasz? mam przejść "na drugą stronę lustra" czy co i fantazjować o swoim powodzeniu? "ale pocholerę mają na ciebie laski lecieć?" nie żebym się znał ale generalnie chyba o to chodzi.

Gość generalnie to chyba jednak
chodzi o zadowolenie z własnego życia. więc spróbuj wyrwać tą laskę od misiów, chyba że będzie szkaradna, i sprawdź jak to jest. jak się nie spodoba zawsze możesz wrócić na kafeterię. najwyżej zostaniesz bez prawictwa i chłopaki będą zazdrościć.

Gość no i robili show z kaczora
tylko on się powinien tego spodziewać. podobno to niezły polityk więc chyba powinien przewidzieć atak postkomuny i innych takich elementów. Z tuska też przecież się nabijali. choćby jak dostał medal słońca peru albo tej jego pitery i jednego dorsza

no to ja jestem zadowolony z własnego życia. oczywiście na miarę moich możliwości. szarpanie się z lahonami mi tego życia nie poprawi, to pewne. to nie jest w niczyim interesie. to się tylko tak wydaje w fantazjach jak to może być fajnie. i oczywiście może gdy mamy do czynienia z jakimś fajnym gościem przy którym laskom miękną kolana. ale mamy do czynienia ze mną a to oznacza jedynie stres, nerwy i niepotrzebną nikomu frustrację.

Gość dobra. trzymamy za słowo
ale jak tu kiedyś napiszesz, że się zakochałeś i znalazłeś dziewczynę a w ogóle to straciłeś prawictwo (nie w burdelu) to będziemy ciebie prześladować i wyciągać wszystkie posty o lachnach jakie znajdziemy :classic_cool: ja spadam

"Z tuska też przecież się nabijali." nie rozśmieszaj mnie, chłopie. skala w ogóle bez porównania. z tuska to się nabijali jedynie jacyś niszowi dziennikarze publikujący w prasie lub w internecie. a cała telewizja i 3/4 radia od lat "jadą" po "kaczorze" i to właśnie jego ze wszystkiego "rozliczają" choć od lat premierem jest tusk.

"to będziemy ciebie prześladować i wyciągać wszystkie posty o lachnach jakie znajdziemy" ale co tu wyciągać? przecież ja nic takiego nie piszę szczególnego. stwierdzam tylko fakt że nie miałem w życiu dobrych kontaktów z kobietami i tyle. w związku z tym źle się czuję w ich towarzystwie co zdaje się jest jednym ze sposobów w jaki natura radzi sobie z takimi jak ja. bo rzeczywiście długo było tak że ja chciałem a one nie. ale teraz się dogadaliśmy i żyjemy w zgodzie. i ja nie chcę i one :D ja zdając sobie sprawę że czekają mnie jedynie upokorzenia i frustracje a one jak zwykle, wiedząc że nie mam tego czego oczekują.

Gość niech ci będzie
tylko kto się jeszcze ekscytuje jazdą po kaczorze jak tusk już 5 lat u steru. chyba twardy PełOwiec

Gość Zuzanna Amelia & 22
01:29 [zgłoś do usunięcia] !offerma ale mamy do czynienia ze mną a to oznacza jedynie stres, nerwy i niepotrzebną nikomu frustrację. To po cholere w ogole chcesz wchodzic w znajomosc z ta misiaczkowata laska? Ofpusc sobie i nie zabieraj jej czasu.

no chyba ze chcesz mi powiedzieć że najwyższe poparcie jakim od lat cieszy się donald tusk i jego partia to wynika z tego jak świetnie rządzi i jak dobrze się wszystkim nam wiedzie :D

"To po cholere w ogole chcesz wchodzic w znajomosc z ta misiaczkowata laska?" a tej znowu się we łbie pierdoli. kto powiedział że chcę?

"niezłą kasę robią na takich naiwniakach jak ty " No i git majonez, fryzjerzy też niezłą kasę trzepią na naiwnych babach... przecież mogłyby się strzyc same... albo banki na kredytach czy alfonsi na prostytutkach... ktoś świadczy usługę, ktoś inny z niej korzysta i za nią płaci, więc jeśli klient jest zadowolony... 🖐️ Offerma "no ale na mnie nie lecą, to nie jest jakieś "myślenie" tylko stwierdzenie oczywistości. no k**wa, mam 37 lat i jestem prawiczkiem. do czego ty mnie namawiasz? mam przejść "na drugą stronę lustra" czy co i fantazjować o swoim powodzeniu?" No mi sporo brakuje do Ciebie w prawiczym stażu, ale no... nie chodzi o to żebyś fantazjował o powodzeniu którego nie masz, ale żebyś nie myślał w sposób że "musiałbyś skakać jak małpa na drucie żeby jakaś zwróciła uwagę" (cytowałem Twoje słowa). Skoro tak się oceniasz no to czego oczekujesz od innych, jak Cię mają oceniać i patrzeć na Ciebie?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Aaaa rozumiem.. Ty nie chcesz tylko znajomi Cie zmuszaja a Ty sie zaciekle bronisz rekami i nogami.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Niedziel - a Ty ile masz lat ?

Gość pełowców może być 30%
co prawda w ogóle nie wiadomo co to jest to peło. bo ich program to takie połączenie gospdarskich wizyt premiera rodem z korei, z oszustwami i zamiataniem pod dywan. nawet sld takie numery nie przeszły. albo właśnie się ludziom przejadły i mają wywalone na spotkania na cmentarzu, delegalizację autoatów i inne takie. No i oczywiśće program gdzie od zawsze jest obniżka podatków a jak dotąd to je tylko podnoszą. No i zero pomysłu na państwo i reform a tylko siedzenie na stołku. Ogólny kanał i pewnie pis wcale nie rządził by gorzej. nawet w najgorszej wizji to i tak było by to co jest tylko z innymi twarzami. nie ma co demonizować

"Skoro tak się oceniasz no to czego oczekujesz od innych, jak Cię mają oceniać i patrzeć na Ciebie? " ale ja się oceniam tak na podstawie faktów. co mam powiedzieć? nie rozumiem o co ci chodzi? ja mam tam jakieś swoje zalety i są rzeczy w których jestem lepszy od innych ale nie jest to atrakcyjność dla kobiet. nigdy się nie podobałem, nie podobam i dlaczego powinienem się oszukiwać że jest inaczej? "Ty nie chcesz tylko znajomi Cie zmuszaja a Ty sie zaciekle bronisz rekami i nogami." ty to weź się i lecz, wszystkim to na dobre wyjdzie.

"No mi sporo brakuje do Ciebie w prawiczym stażu" spox man, z tą naiwnością szybko nadrobisz. no chyba, że cię jakiś psycholog-gej rodziewiczy analnie :D

Gość Zuzanna Amelia & 22
Ty sie lecz . I moze oszczedz tej dziewczynie swojej osoby. Nawet jak to desperatka co meza na sile szuka to chyba lepiej zeby byla sama niz z Toba. Zreszta chyba to nie bedzie trudne. Dotychczas zadna sie nie skusila to niby dlaczego tym razem mialoby byc inaczej ?

"Ogólny kanał i pewnie pis wcale nie rządził by gorzej." pis to akurat rządził dwa lata i rządził o wiele lepiej. więc choćby to co piszesz świadczy o skuteczności tej medialnej nagonki. bo jakoś zupełnie zapomniałeś o tych dwóch latach gdy właśnie mieliśmy i obniżki podatków, i zmniejszenie deficytu budżetowego i spadek bezrobocia. "albo właśnie się ludziom przejadły i mają wywalone na spotkania na cmentarzu, delegalizację autoatów i inne takie." oczywiście że "mają wyjebane" bo jakby nie "mieli wyjebane" to by nie mogli głosować na PO. a tak mogą mi z czystym sumieniem wmawiać że "oni to się polityką nie interesują i się nie znają ale kaczyński to wariat a PO to mniejsze zło". to jest właśnie cel tej medialnej nagonki. zrobić głąbom taką kaszę w głowie żeby popierali malwersantów i kanalie z jakiegokolwiek, choćby najgłupszego powodu. czy my musimy o tym teraz rozmawiać? coś się tak uczepił/a?