Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfiazdka

Mój chlopak nie ma wykształcenia.

Polecane posty

Gość aligejtors
kurdupelka 44 ma racje. Nie papierek świadczy o zaradności ;) można? -można :D

Gość Nie osmieszaj sie
Mozna dostac prace bez studiow, bez problemu, w wiekszym miescie. Wspominalam juz, ze moze zrobic jakis kurs na poczatek, zeby zdobyc odpowiednie kwalifikacje, takie, ktore sa w cenie a nie trzeba do nich 5-letnich studiow. Chlopak ma glowe na karku to sobie poradzi :) nie o wszystkich tak sie przejmuja, czy beda mieli prace w przyszlosci itp. niektorzy musza wczesnie dorosnac.

Gość ryyyynna
z pracą to coraz ciężej o ile wiem ;)

Gość Nie osmieszaj sie
do ryyyynna Sadze, ze ty tez nie jestes wykszalcona skoro piszesz stodiow. Jak takie stodia skonczylas, to ja dziekuje ;) dzieci w podstawowce maja dyktanda. :) Szukasz u kogos was a na siebie nie spojrzysz.

Gość Nie osmieszaj sie
*u kogos wad Tak jak pisalam, zaradna osoba sobie poradzi bo musi. Typ z 2 lewymi rekoma po studiach bedzie mial problem.

Gość Nie osmieszaj sie
Z praca coraz ciezej? Ok, wytlumacz mi po co kosmetyczce, krawcowej, kucharzowi, mechanikowi studia? Po co? Trzepia lepsza kase od tych magistrow od 7 bolesci co i tak siadaja na kase w Biedronce co mozna zrobic po zawodowej handlowej, mniejszym wysilkiem i oszczednoscia czasu. Ludzie chca to je robia ;) Zacznijmy od tego, ze po liceum warto je miec, ale nie sa konieczne. Ilu to takich co dostaje prace po znajomosci? I taki wyksztcony a komu nie ma kto zalatwic, jest poszkodowany.

Gość ryyyynna
uważasz, że tym zawodom nie potrzebne jest wykształcenie? No błagam Cie :D Nie wiem czy chciałabym aby taki 'kucharz' mi gotował, taki 'mechanik' naprawił samochód, albo 'taka krawcowa' uszyła sukienkę.

Gość I co jeszcze?
Nie pomyslalas panienko, ze jak mu robisz wyrzuty, ze bedzie cie musial utrzymywac z dzieckiem i co ludzie powiedza, to on nie pojdzie na studia? Znajdz sposob na niego. Mow, ze to dla jego dobra. Zachecaj.

Gość jamrozona
mam ten sam problem. Jarek nie zdał nawet matury a wcześniej powtarzał klasę.... :( jak mówie mu,żeby poszedł chociaż na studium to mówi,że go nie akceptuje i nie kocham :(

Gość stefano333
no bez jaj !!!! że też wasi faceci was chcą! cieszcie sie :/ dobrze, że moja kobiet taka nie jest i nie czepia sie mnie o to,ze mam tylko zawodówke i zarabiam 2500 :/ szukacie faceta tylko po to zeby wam pieniadz do domu przynosił???

Gość milkywayys
stefano333 -----> hahahhahahaha rozwaliłeś mnie tym komentarzem ! :D

Gość hermnegilda.....
"....kobieta na pewnym etapie zycia po urodzeniu dziecka jest skazana finansowo na faceta..." Guano prawda !! Wezcie sie zastanowcie o czym mowicie !! Masz prace, masz platny macierzynski, nikt ci nie kaze na facecie przez ten czas wisiec :O Jak chcesz sobie w domu z dizckiem przez jakis czas posiedzeic to sie mysli o tym zeby jakies oszczednosci miec .... a jak cie nie stac na wychowawczy to do pracy wracasz i krotka pilka. A tak na marginesie .... nie wyobrazam sobie po 9 miesiacach znajomosci planowac z kims przyszlosc i myslec o dzieciach .... :O

Gość nierób743729
Nieważne, czy ma wykształcenie. Ja po studiach na UW już czwarty rok siedzę na bezrobociu, bo nie chce mi się pracować.

Studia to nie wszystko. Jeżeli radzi sobie teraz i ma kasę to poradzi sobie też i wtedy,kiedy założy rodzinę..W każdym wieku można się dokształcać nie musi robić tego teraz i od razu iść na studia może skończyć jakiś kurs jeżeli mu to się przyda w pracy . Skoro nie chce to nie nie uszczęśliwiaj go na siłę i nie wybiegaj w przyszłość bo może być tak, że to on osiągnie sukces i będzie miał prace bez studiów, at y nie (czego ci nie życzę oczywiście) ale uwierz mi w życiu bywa rożnie .

Gość dsfsghdfh
Stefano333 masz racje, popieram.

Gość złośliwe kiciiii
wolałabym mieć męża który jest ze mną dla sexu niż żonę która jest ze mną dla kasy :-)

Gość gość
Wykształcenie średnie to co? Kupa?

Gość gość
Ja mam magistra z dwóch kierunków jestem bezrobotna a mój mąż ma średnie i pracuje i to za przyzwoite pieniądze a ty masz problem niby piszesz że ci to nie przeszkadza a jednak kasa jest najważniejsza fala ciebie jak chłopak zaradny to da sobie radę

Gość gość
kolejna babska c**a co myśli, że jak ma studia to jest kimś lepszym! Co się z tymi babskami porobiło

Gość zosik 1
dziwne, że prawie wszyscy koncentrują się na aspekcie materialnym. Należy przecież również wziąć pod uwagę różnicę poziomu intelektualnego, która w przyszłości może zaważyć na ich wspólnym życiu. W życie nie liczy się tylko materializm i konsumpcjonizm, ale również pasje, zainteresowania, oczytanie , rozwijanie się, etc.

Gość gość
Skończy studia i co? Znajdzie dobrze płatną pracę może? hahaha Bedzie tak samo głupi jak i bez nich chyba że jest rogarnięty to nie masz się czy martwić

Gość gość
Autorka boi się że facet nie będzie w stanie utrzymać jej i dziecka, bo ma średnie wykształcenie, jak widać autorce ten licencjat w zaradności nie pomógł skoro liczy na sponsoring ze strony swojego faceta :P W takim razie po chu... poszła na studia???

Gość gość
"nie będzie potrafił zarobić na mnie i dziecko" moze sama weź sie do pracy i zacznij na siebie zarabiać, albo znajdź sponsora

Gość gość
Namów chłopaka, aby poszedł do szkoły dla dorosłych i się dokształcił. Sam chodziłem do szkoły dla dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory i najpierw zdawałem maturę, a później robiłem w policealnej szkole technika bhp. Warto!