Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DMED

Najwcześniejsze Przeczucia Ciąży(dolegliwości)

Polecane posty

Witam Panie chciała bym abyście sie podzieliły waszymi Przeczuciami czy zaopserwowałyscie u siebie jakies najwcześniejsze dolegliwosci? przed zrobieniem testu..

Gość Lena Magdalena1991
Mi się spóźniał okres tydzień, ale w sumie to dokładnie nie wiedziałam, ile mi się spóźnia i czy w ogóle, bo jak nie zapiszę to nie pamiętam, ale miałam takie przeczucie, tzn takie uczucie w podświadomości, że jestem, a kiedy zrobiłam test no to później juz wiadomo poranne mdłości, zawroty głowy...

to można nazwać jedynie przeczuciem bo na pewno nie objawem ciąży a mianowicie : @ spóźniał mi się 3 tygodnie, w najśmielszych snach nie dopuszczałam myśli o tym, że mogę być w ciąży < 5 lat starań > do tego rozregulowane cykle, i któregoś dnia zrobiłam moją ulubioną pomidorową ze świderkami i śmietaną..niestety nie zjadłam jej..odrzuciło mnie już podczas gotowania, miałam wrażenie że cuchnie a mąż z zachwytem jadł i śmiał się ze mnie, że coś wymyślam :) do tego miałam powera co przed @ raczej mi się nie zdarzało, zawsze ospała i zmęczona a tym razem byłam nakręcona tak, że góry mogłam przenosić..i coś zaczęło mi świtać, że może...to ciąża..ale odsuwałam od siebie tę myśl by znów się nie "sparzyć" tym bardziej po tylu latach i dając sobie obietnicę aby się nie nakręcać..po 3 tyg. zrobiłam test..:) oczywiście pozytywny, tydzień później zaczęły się już typowe objawy, mdłości, częste bieganie do wc itd :)

witam a ja jestem tydzień przed @ I W SWOJE DNI PLODNE KOCHALISMY SIE DO KONCA. i teraz po bolewa mnie brzuch i latam co chwile do lazienki wczoraj robilam test ale wyszedl negatywny moze za wczesnie?

Gość oczywiscie,ze za wczesnie
najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki :) Ja mialam za pierwszym i drugim razem tak,ze strasznie mi cuchnely ziemniaki :) a w przypadku pierwszej ciazy gdyby nie byla zaskoczeniem, to zorientowalabym sie juz tydzien po zaplodnieniu - poniewaz na piersiach pokazala sie siatka zył, nie mogłam jeździc samochodem bo było mi strasznie niedobrze, mialam rożne smaki i byłam bardzo senna( i to wszystko naprawde juz tydzien po przytulanku!!)

julitek11 ja tez tak mam ze mnie od tamtej pory pobolewa kiedy miałas dni płodne ..masz tak samo jak ja .. ja miałam 18 i dyło zakonczenie normalnie i teraz czekam a słyszałyscie ze ph w pochwie sie zmienia ? bo mnie tam swedzi i mam duuuzo białego gestego sluzu. i dowiedziałam sie ze ph kobiety własnie wtedy sie mienia.

ja kochalam sie 15 i 16 a to byly dwa ostatnie dni plodne... i akurat bylismy nad morzem wiec zmiana klimatu tez byla mam nadzieje ze nie bedzie @ wiec niecierpliwie czekam juz w razie cos na 10 sierpnia do gina sie zapisalam...bo mam takie dziwne przeczucie ze jestem.. mam straszny apetyt wogóle nie mogę sie raz a porzadnie na jesc:)