Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anachok

Różaniec, kieliszek, pieniądze - ROCZEK !

Polecane posty

Gość anachok

Co myślicie o takich wróżbach na roczek ? Mam nadzieję, że nikomu z gości nie wpadnie do głowy 'wyjechać' z czymś takim na roczku Naszej córki :o Baz sensu to jest.

Gość booomboooma
WIEJSKIE ZWYCZAJE i tyle idealna zabawa dla odmóżdzonych kretynek z dzieciakami z wpadki

hmmmm jeśli na takiej podstawie poznajesz i oceniasz ludzi, to gratuluję przenikliwości :D :D :D :D

Nie wierzę w zabobony i nie znam nikogo, kto by się tak zabawiał na urodzinach dziecka :D

Gość a ja znam
i to żenujące jest.

żenujące jest wyzywanie kogoś od odmóżdżonych kretynek i sugerowanie, że dziecko jest z wpadki na podstawie tego, jak ktoś wyprawia roczek :D nikt nikogo nie zmusza do wyprawiania imprez tego typu w takim stylu..... mamy wolny kraj, nie podoba się nie rób tak i nie chodź gdzie tak robią... proste :)

Gość fluffy duffy
nie na podstawie tego, ze ktos wystawia roczek tylko, ze zabawia sie w jakies przypałowe wróżby no sorry, ale ja czegos takiego tez sobie nie wyobrazam i kojarzy mi sie to tylko z jakims patologicznym otoczeniem

Gość lglglg __
DOkladnie, jak wyzej, wiejska rozrywka i ubaw po pachy wiejskich głupich bab

Gość Zwyczaj jak zwyczaj
witanie chlebem i solą tłuczenie kieliszków na weselu siadanie przed podróżą nie witanie się przez próg spluwanie przez lewe ramię zawracanie jak kot przebiegnie drogę nie przechodzenie pod drabiną łapanie się za guzik na widok kominiarza żegnanie się przechodząc obok krzyża Głupie, nie głupie - nieszkodliwe. Co komu do tego??

Gość ło matko, jakie toż nowoczesne
mamóski - siuśki się odezwały! Miastowe i wykrztałcone ;) Normalnie aż się wzruszyłam czytając wasze wypociny pełne oburzenia na "wiejskie" zabobony :P

Gość a ja znam
wszystkie wyżej wymienione też są żenujące:D

Gość Haaaaaahhhhaaaahhhhhhhhaaaaaaa
Usiadło tu jedno emo no-life, któremu świat się nie podoba i chce zmieniać jego porządek bluzgając na innych pod 10 różnymi pomarańczowymi nickami :D. Ehhh, wakacje :D! Chyba nie wylosowałaś pieniążka, bo byłoby cię stać żeby gdzieś jechać ;)...

"ło matko, jakie toż nowoczesne mamóski - siuśki się odezwały! Miastowe i wykrztałcone Normalnie aż się wzruszyłam czytając wasze wypociny pełne oburzenia na "wiejskie" zabobony " mamUśki - siuśki?? Liczba mnoga? Wymień DWIE :D!

fluffy duffy bez obrazy, ale przeczytaj definicję patologii :D i żeby nie było, ja dziecka dopiero się spodziewam, i jak będzie miało roczek, nie będę mu fundować imprez tego typu, ale irytuje mnie jak ktoś na podstawie takich rzeczy wyciąga tak daleko idące wnioski ........

Gość a ja znam
i tu się z oł oł zgodzę. Dla mnie żenujące są te zabawy- ale patologia czy jakiekolwiek wyzwiska to przesada. na roczku mojego dziecka tego nie bylo ale jak ktoś chce- niech się bawi. tak samo jak oczepiny na weselu- ja na swoim nie zgodziłam się na takie dzikie harce ale są tacy, którzy je uwielbiają a mi nic do tego

ło ło ło po Twoich wyważnonych wypowiedziach wnioskuję, że masz lat około 30. a teraz przypomnij sobie, jak miałaś lat 14, byłaś pryszczata, zakompleksiona, świat był czarno-biały a hormony buzowały ci jak stado wściekłych os - takiego rozmówcę masz przed sobą. Dlatego Twoje argumenty nie trafią :D. Ale powodzenia :D.

Gość hahahhahahhahhahahahahah
masz racje nie produkuj sie i tak wszyscy wiedza ze jestes wiejskim kurwiszonem bez szkoły

Gość z miasta nie ze wsi
u większości rodzin które znam (żadna nie jest ze wsi) roczek bez tego typu wróżby to jak urodziny bez tortu a co wam do tego że ktoś tak robi nie podoba się wam to nie chodźcie na takie imprezy, a jak już idziecie to zamknijcie jadaczki wasze dzieci???? -NIE więc nie urządzajcie innym życia tak jak się wam tylko podoba nie rozumiem takich bzdurnych tematów gdzie jedna z drugą paniusia narzuca komuś swoje widzi misie i jeszcze do wiochmenów czy patologii wyzywa bo ona by tak nie zrobiła co do ludzi mieszkających na wsiach to drogie miejskie paniusie radziłabym wyzbyć się jakiś stereotypów z czasów PRL na temat wsi bo wyzywając kogoś od wiochmenów a nie wiedząc jak wieś teraz wygląda jesteście śmieszna i żałosne

do hahahhahahhahhahahahahah Czyli trafiłam :D. Nietrudno cię rozszyfrować, dziecino ;).