Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvxvvv

Czy niska dziewczyna może być atrakcyjna?

Polecane posty

Gość 23lola23
nieoNN, oj mnie też to bardzo razi... nieumiejętność dopasowania ubrań do swojej sylwetki, zaburzanie proporcji (aż mam dreszcze na samo wspomnienie modnych parę lat temu legginsów 3/4 z koronką, które niemiłosiernie skracały nogi).

Mam 160 cm wzrostu. To też mój kompleks. Chciałabym mieć przynajmniej 170, ale cóż. Zostało mi się tylko z tym pogodzić. Nie narzekam na brak zainteresowania ze strony facetów, wręcz przeciwnie. Faceci lubią też niskie kobiety. Mam dość wysokiego faceta, ale nie przeszkadza mu mój wzrost, mam inne zalety :) Jeżeli kobieta jest szczupła (bo jesli się ma taki wzrost to nie można ważyć z 70 kg, ja waże 45) to wygląda to naprawdę fajnie. Trzeba wiedzieć jak się ubrać i nawet najwyższe szpilki możemy włożyć i nie wyglądamy przy partnerze głupio :) Mam koleżanki wyższe, które jak założą szpilki mogą być wyższe od swoich facetów, to dopiero tragedia :) Staram się patrzeć na to z tej lepszej strony i mi wtedy lepiej :)

Gość zapraszam filigranowe na bloga
Jeśli uważasz, że jesteś niska zapraszam na mojego bloga www.modakafi.wordpress.com Dzielcie się opiniami na temat mody i piszcie jakie macie problemy z ciuchami. Zapraszam