Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W jakim wieku anal?

Ile miałyście lat jak pierwszy raz spróbowałyście seksu analnego?

Polecane posty

Gość W jakim wieku anal?

Piszcie

Gość do HappyTreeFriend_
a palec w pupie juz byl?

a gdzie moj komentarz o odpowiednim kandydacie 😡 byl paluszek, byl jezyczek siet, i znowu sie zaczyna ledwo 10 poniedzialkowy poranek a ja juz napalona :classic_cool:

Gość do HappyTreeFriend_
a ile masz lat?

Gość no sugar and no salt
jestem w szoku, że nie ma żadnych komentarzy typu spadaj zboku! dupa jest od srania! itp. :p

Gość Supremus Dux
No ale przecież to prawda. Dupa jest do srania.

:) tak, a usta tylko do jedzenia i picia :p

Gość Łukasz wzr
JAko facet stwierdzam,że to ochydne i podchodzi pod homoseksualne ciągoty. 100% facet nie szuka przyjemności tam gdzie nie powinien. Uważam,że kobiecie też należy się szacunek - a pchanie wacka w otwór od srania wyrazem szacunku nie jest:/

przepraszam, jama ustna :p

Gość Łukasz wzr
Musiecie mieć BARDZO kiepski seks skoro szukacie ekstremalnych wrażeń - BARDZO WAM WSPÓŁCZUJĘ:( Kto ma zajebisty seks nie szuka uciech tam gdzie nie powinien:/ A potem zdziwnienie,że w wikeu 40 lat zwieracze nie trzymają..

Łukasz wzr-> pomyślałby ktoś, że jako mężczyzna nie masz fantazji seksualnych w których wykorzystujesz swoją partnerkę w każdy otwór jaki posiada b_analny -> chyba za późno :p :)

Łukasz wzr- > ooo! :) a jak wygląda ten zajebisty seks? może ty po prostu nie wiesz jeszcze, co może cię w łóżku zaskoczyć

Gość Łukasz wzr
Pytacie się co to jest zajebisty seks?Czyli jednak nie wiecie. I dlatego pomysł,z "wpcyhaniem gdzie popdanie" - nie nie mam takich zapędów. Dla mie to obleśne po prostu. Nie jarają mnie niespodzianki w postaci gówna na członku, smrodku czy bakterii jelitowych. A co moi mili z odbytem po takim seksie. Czy może nalezycie do grona które uważa że anal nie wpływa na jakośc zwieraczy???

Łukasz wzr -> a wracając do szacunku w łóżku o którym pisałeś. To ty nie wiesz, że kobieta na salonach chce być traktowana jak dama, a w łóżku jak dziwka?

Gość do HappyTreeFriend_
prawa jazdy od faceta wymagasz?

Łukasz wzr-> czyli jednak nie potrafisz napisać nic ekscytującego z Twojej sypialni?

Gość do HappyTreeFriend_
nie za mloda jestes na anal?

Łukasz widać że nie masz zielonego pojęcie w tym temacie, brednie wypisujesz, zastanawia mnie tylko po co? Nikt cię do niczego nie zmusza

Gość Łukasz wzr
TAk się składa,że w temacie wiem i to dużo przez wzgląd na wykształcenie. Skutki seksu analnego (negatywne oczywiście) powinny być wystarczającym bodzcem do zaniechania takich eksperymentów. Facet z inwencją i pomysłem nie musi szukać zadowolenia w miejscach przeznaczonych do czego innego. Seks analny jest wynaturzeniem. Możecie myslec inaczej - nikt wam tego nie zabroni ale taka jest prawda. Odgórne prawo natury. Gdyby miało być inaczej nie bylibyśmy zbudowani tak jak jesteśmy.