Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W jakim wieku anal?

Ile miałyście lat jak pierwszy raz spróbowałyście seksu analnego?

Polecane posty

Gość no sugar and no salt
no i po temacie :p

Gość Łukasz wzr
no sugar and no salt Łukasz wzr-> czyli jednak nie potrafisz napisać nic ekscytującego z Twojej sypialni? Po co? By podniecac dzieciaki które się nudzą w wakacje????

a sexu jaki ja mam z moją wieloletnią partnerką nawet nie jesteś w stanie sobie w tym ptasim móżdżku wyobrazić 🖐️

Gość Bi WRocus 2.....
ale po co dorabiać jakieś teorie filozoficzno etyczno moralne do analka ? niektóre osoby lubią po prostu mieć cos w pupci - jestem bi i sam lubię zarówno ruchać tak laseczki jak i przyjąć twardą i wielką pałke w pupie :) zobaczcie jak ona się fajnie sama bawi swoją dupeczką :) http://www.hungangels.com/vboard/attachment.php?attachmentid=193840&stc=1&d=1218518535

robienie loda też jest dla ciebie wynaturzeniem? to przecież też nie jest w naszej naturze, a domyślam się że pewnie nie raz trzymałeś swojego małego w takim miejscu :p i jeszcze jedno jeżeli ten temat tak cię drażni i razi, to co robisz na tym topiku?

Gość Łukasz wzr
A zdziwisz się ale seks oralny jest standardem w świecie zwierząt. A nawet pewną formą kultu, oddania i poświęcenia. Odbyt natomiast pełni jedyną funkcję - wydalanie kału. Samo to powinno normalnych ludzi odstarszać. Niby banał a jednak ważna funkcja. A ciekawe jak z nią poradzi Twoja wieloletnia partnerka po latach analu - kleksy każdego dnia z powodu nietrzymania - mięsnie odbytu bardzo łatwo ulegają dysfunkcji. Do tego hemoroidy, stany zapalne o które BARDZO łatwo gdyż jak zapewne wiesz w odbycie bytują bakterie jelitowe o dość wysokiej zjadliwosci ze względu na miejsce gdzie muszą działać. No ale czego się nie robi dla samozadowolenia prawda?

Gość Łukasz wzr
Jeden z przypadków w przychodni - młoda dziewczyna 23 lata - po eksperymentach z odbytem zostały jej w środku jakieś metalowe części. Niesttey konieczne było usunięcie fragmentu jelita grubego które zostało uszkodzone przez intensywne manewry. Efekt? Dieta dożywotnia i problemy z wypróżnianiem - nie powie,że warto było. Inny przypadek. Intensywny ból i pieczenie odbytu - pytanie od czego???? a no podczas analu doszło do delikatnego otarcia błony - idealny "otwór" dla bakterii i mocny stan zapalny. Nie będę opisywac jaką minę miała dziewczyna. Także eksperymentujcie dalej. I uważajcie że to normalne. Zobaczymy za parę dni, miesięcy, lat.

tak właśnie, czego się nie robi..... :p piszesz tak jakby każda pisząca tu osoba uprawiała tylko i wyłącznie ten rodzaj seksu. jednych to podnieca drugich nie swoją drogą, to chętnie się dowiem u których zwierząt seks oralny jest rodzajem kultu, oddania i poświęcenia?

Gość nie wiem czy pan u gory wie
ale hemoroidy leczy sie tez poprzez rozciaganie odbytu. Cos cienko z tym twoim wyksztalceniem i wiedza na ten temat:D

Gość nie wiem czy pan u gory wie
moj post byl skierowany do Łukasz wzr

i niby tak często masz takie przypadki? tak? to ja coś ci powiem nie jesteś jedynym "wykształconym" tu człowiekiem i pewnie wiesz, że po zwykłym seksie (takim jak Bóg nakazał) ludzie również trafiają do przychodni. czyż nie prawda? :p

sorry za ort.

Gość konwaliali
a sracie tez na siebie bo my tak??

manaam 18 . Teraz mam 20 a seks ten uprawiałam tylko 3 razy.

Gość Pacz
18

Gość Łukasz wzr
hemoroidy leczy się przez rozciąganie odbytu?:D A mozna wiedzieć czym się go rozciąga?:D To chyba proceder podobny do spuszczania krwi rodem ze średniowiecza:D Nie ma czegoś takiego jak zwykły/niezwykły seks. Jest seks i są perwersje. Akurat po "normalnym" seksie nie ma przypadków ekstremalnych. Pochwa plus członek to naturalne połączenie. Tak ma być i będzie. No chyba,że coś się kombinuje, naciaga to wtedy owszem - są uszkodzenia. Przypadków jest mnóstwo - jak to w przychodni pogotowia. Pisze tylko o takich które pasują do tematu to chyba oczywiste???

strasznie mi przykro ale muszę opuścić już kaffe, chociaż chętnie bym jeszcze podyskutowała :p :)

Gość a ja nie rozumiem tego
zamieszania jesli chodzi o seks analny. Dlaczego przeciwnikow zagorzalych tak barzo interesuja cudze odbyty? Z troski?:D Nie ma czegos takiego, ze seks waginalny i oralny jest normalny, a nalny wynaturzeniem. Mam kolezanke, ktora brzydzi seks oralmy (analny pewnie tez) i dla niej branie penisa do ust to wynaturzenie i rzecz obrzydliwa. Z kolei dla innej upokorzajaca pozycja jest pozycja od tylu i uwaza to za za brak szacunku wobec kobiety. Co czlowiek to opinie i upodobania. Sa ludzie, ktorzy oddaja fekalia na siebie. Nie wyobrazam sobie tego, ale nie wchodze wtedy na ich fora i nie pouczam ich, ich sprawa co robia. Poki ktos nikogo do niczego nie zmusza to nie widze powodow by ingerowac w to jak zaspakaja swoje potrzeby seksualne z ruga dorosla osoba.

Gość w kazdym razie anal
nie jest dla nastolatek

Co za bzdury niektórzy wypisują. :D I oczywiście ledwie dwie odpowiedzi na temat. :) Około 23 lat.

Gość elenka89
19 :P bylam ciekawa jak to jest i musialam sprobowac

Gość do niebiesko zieIona..!
zdecydowanie za wczesnie. to nie wiek na anal

🖐️ zawsze znajdzie sie jakiś pajac dyletant i forsuje kretyńskie teoryjki:O 🖐️

Gość do niebiesko zieIona..!
naprawde tak uwielbiasz seks analny?