Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tartol

dobry optyk w krakowie albo w nowej Hucie

Polecane posty

Gość tartol

potrzebuje zrobić okulary ale mam astygmatyzm i grube szkła

Gość okkraglinkaa
Fielmann jest całkiem niezły w te klocki - no i nie zdziera skóry jesli chodzi o ceny, rzecz jasna. z tego co wyguglałam to przy Prawiej masz ich salon, nie byłam dokładnie tam, ale spokojnie mogę ich polecić jako firmę.

Gość gość
Szkła dwuogniskowe zamawiałam niedawno w optyku na Westerplatte i polecam. Mają szybką obsługę, na okulary nie czeka się długo, u mnie to była w zasadzie kwestia jednego dnia i okulary były gotowe do odbioru. Miła, sympatyczna obsługa. Pełna oferta w tym info o badaniach wzroku jakie robią jest na ich portalu – www.swiatokularow.com

Gość gość
Moim optykiem już od kilku lat co najmniej jest Oko Design z serwisu www.oko-design.com . Dokładnie w Krakowie to można ich znaleźć na Krowoderskiej. Mam do nich kawałek, ale wolę stracić trochę czasu na dojazd, niż potem tracić czas na poprawki, wymiany czy reklamacje, jak to w innych optykach bywa, co mi zresztą często znajomi opowiadają jakie mają przeboje z niekompetentną obsługą.

Gość gość
Okulary noszę od lat i trochę tych optyków w Kraku odwiedziłam..różnie bywało. Ostatnią parę okularów zamawiałam w Oko Design i polecam. Szybka realizacja, wysoka jakość szkieł i oprawek, nie mam uwag. Jak do nich dotrzeć to najlepiej sobie na stronie oko-design.com sprawdzić. To jest ul. Krowoderska.

Gość gość
Można sobie na Krowoderską do Oko Design podjechać, mają fajne, modne oprawki i też dość szeroki wybór soczewek. Robiłam u nich swoje pierwsze szkła i noszą się wygodnie, a muszę przyznać, że wada jest dość duża, także szkła też do najmniejszych nie należą, a mimo tego nic nie uciska, nic się nie wżyna itp. Dobrze wykonane okulary za rozsądne pieniądze.

Gość gość
Kiedys byl Kaczorowski dobry na Albertynskim.

Gość gość
Eurooptyka ma dobre ceny i duży wybór oprawek, u nich kupowałam dla siebie okulary i syn sobie też dobierał soczewki ostatnio. Obsługę mają dobrze zorientowaną, pomocną, dokładnie mówię o salonie w GM, ale mają też inne punkty, na stronie eurooptyka.pl są adresy.

Gość gość
tylko Halagarda-Ratajczak na Lotniczej Kryniczna - najlepsza. Mój maz tam chodzi. ma -8 a okularki super cienkie :) Polecamy

Gość gość
Może w Oko Design sobie przejrzyj oprawki, mają dużo wzorów i fasonów których ze świecą szukać w Krakowie, mniej nudnych kształtów, więcej oryginalnej mody. Mój facet i ja tutaj zamawialiśmy okulary i oboje jesteśmy happy ;-) Co do producentów jakich oferują to jest lista na http://oko-design.com.

Gość gość
Zadowolona jestem z oprawek i samych szkieł od Oko Design. U nich duzym plusem jest na pewno szybka realizacja i też fakt, że oprawki mają od producentów których gdzie indziej się nie spotyka, dużo oryginalnych wzorów.

Gość gość
Okulary noszę od paru miesięcy i powiem że nawet latwo było mi się do nich przyzwyczaić, bałam się większego szoku, jakiegoś dyskomfortu itp. Szkła i oprawki kupowałam na dobrych warunkach w Primus na ul. Mazowieckiej. Obsluga potrafi tutaj pomóc w wyborze, jasno i uczciwie tłumaczą jakie są klasy szkła, jak się różnią ceną i jakością.

Gość gość
A to Nowa Huta nie jest w Krakowie przypadkiem? :D

Gość amanda

Kompleksową obsługę masz w Oko Design, to jest u nich dużym plusem. Nawet specjalistyczne sportowe okulary dla mnie zrobili, idealnie leżą, w końcu mogę się czuć pewniej podczas treningów i bezpieczniej. Niezłe warunki cenowe, koszty są jasne, nie ukrywają niczego, wiadomo za co płacisz.

Gość Gienek

Jak dla mnie to do Primusa można się wybrać ponieważ mają dosyć niskie ceny za oprawki 

Gość gość

Ja też polecam oko design odwiedza ten zakład dość regularnie jak tylko potrzebuję badania wzroku lub nowe okulary 

Gość anna

Oprawki Cheap Monday mogę polecić, dla mnie bomba! Coś takiego mają w ofercie na Krowoderskiej w Oko Design ( oko-design.com). Bardzo fajnie prowadzony optyk, można u nich zamówić okulary korekcyjne na każdą okoliczność bez długiego czekania na gotowy produkt, sam miałem okulary zrobione na poczekaniu.

Gość gość

Nie mogę narzekać na okulary które sprzedali mi w Primus-ie na Mazowieckiej. Trochę miałam na początku obaw bo cenę mieli wyjątkowo tanią, więc to zwiększyło moje podejrzenia i sceptycyzm ale okulary wcale nie różnią się jakością od tych co miałam wcześniej a pamiętam że tamte kosztowały ze 3 razy tę cenę którą dałam teraz.

Gość olll

Jeśli chodzi o polecane firmy to wydaje mi się, że sensownie wygląda oferta oko-design.com. Miejsce, gdzie robią okulary od A do Z, bo sprzedają oprawki, ale jednocześnie też oferują szlifowanie szkieł, mają do przygotowania odpowiedni sprzęt.

Gość Mama2

Krakow, os. 2 Pułku Lotniczego Optyk, nie panietam dokladnie adresu ale robie tam szkla dla dzieci i super cienkie wychodza b. tanio w porownaniu z innymi optykami.Oprawki ma tanie i porzadne.Przez kilka lat przeplacalam i bulilam kase na oszustow poswiecilam sobie czas i przeszlam chyba po wszystkich optykach w Hucie w 2019 r. i ten bil ich na glowe. Jak to dzieci psuja tez oprawki a tam w miare mozliwosci wstawi zawias w ramach gwarancji za darmo. Mysle ze godny polecenia optyk.