Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awatarekON

Zdrada, i co dalej

Polecane posty

Gość awatarekON

Jakiś czas temu zdradziła mnie dziewczyna. Wybaczyłem jej, choć nie przyszło mi to z łatwością. Jesteśmy dalej razem, wszystko jest niby ok, ale we mnie ciągle jest lęk że może zrobić to po raz kolejny. Nie wiem zupełnie jak mam sobie z tym poradzić.

Gość mi było łatwiej sobie
z tym poradzić kiedy sam ją zdradziłem

Gość wredniucha
zrób to samo - będzie remis

Czas. Ona musi zapracowac na zafufanie, pod zadnym pozorem nie rób tego samego.

Gość awatarekON
Tez już o tym myślałem :P Ale nie chcę żadnych remisów bo to bez sensu. Wtedy ona też będzie miała problem z zaufaniem, do tego budować związek na kolejnej zdradzie...jakoś tego nie widzę. Czas..wiem, wiem że go potrzebuję tylko sam nie wiem ile..a czasem mam wrażenie że ile by nie było to i tak nie będzie do końca dobrze. Poza tym skąd właśnie mam pewność że nie zrobi tego kolejny raz? To pytanie najbardziej nie daje mi spokoju. Jej zapewnienia jakoś mi nie wystarczą.

Gość gfdc
no to chipa w tyłek, podsłuch i wszędzie ukryte kamery- wtedy będziesz miał pweność

Gość kaowiec2222
wszędzie to może nie :P ale ja bym się zastanowił na Twoim miejscu o jakimś podsłuchu !! i mówię całkiem serio. przez pewien czas będziesz ją kontrolował, jeśli zobaczysz, że wszystko ok to zrezygnujesz z tego po jakimś czasie - jak już będziesz miał pewność. innego rozwiązania póki co nie widzę, bo się chłopie zadręczysz.

Gość kasaa
po co wybaczyłeś?jak zdradziła to cię nie kocha i nie będzie wierna

Gość awatarekON
oj takie gadanie po co wybaczyłem. Bo opowiedziała mi jak to było. Wiem, że nie wchodził tu w grę jakiś romans albo uczucie do innego faceta. Wiem, że mnie kocha, czuję to, nie chciałem przekreślać tego związku. Powiedziałem jej że nie wiem jak będzie, że nie wiem czy to udźwignę, ale że chcę spróbować, dlatego nie chcę się poddawać na starcie. Hm, co do tego kontrolowania to nie jestem pewny. Nie wiem czy to rozwiąże problem. A może się po prostu boję posunąć do takiego czegoś. Poza tym jak miałbym ją kontrolować? Gdzie ja jej zamontuje podsłuch? Przecież wiadomo że w naszym mieszkaniu mnie nie zdradza.

Gość a jak doszlo do zdrady?
Sama Ci o tym powiedziala? Jak zamontujesz podsluch w domu, to bedziesz wiedzial (gdy bedziesz w pracy) czy sie z kims kontaktuje, umawia telefonicznie...

Gość benedułe
Nadstawiła picz raz, nadstawi i drugi

Gość 859043
nie rozumiem, tyle jest dziewczyn w tym kraju, wolnych, pięnych i uczciwych, a ty będziesz siedział z laską która sie pusciła .... kim ty jestes? matką teresa??

Gość xxdxn
Szmatom, które zdradziły powinno się zaszywać pochwy

Gość awatarekON
odpowiadając na wsze pytania: Tak, sama się przyznała, bo nie mogła mnie okłamywać, chciała być szczera..itd - tak mówiła. Zdrada sama by nie wyszła raczej więc nie powiedziała mi ze strachu. A zdarzyło się to w UK. Pojechała tam do pracy na rok czasu - widywaliśmy się raz w miesiącu, ja do niej latałem albo ona do mnie. Ale potem był taki czas że nie widzieliśmy się przez 3 miesiące. Czuła się bardzo samotna..bla bla bla..poszła na wieczór panieński koleżanki..upiła się..i skończyło się jak się skończyło.

Gość OnaiON-My
nie wybaczyłabym - oczywiście nie jest powiedziane, że zdradzi jeszcze raz, ale skoro zdradziła to widać nie ma zasad a takiej dziewczyny nie można szanować. Zresztą pomyśl logicznie skoro możesz mnie nowe auto z salonu to po co brać używane?

Gość Msciwoj
awatarekON odpowiadając na wsze pytania: Tak, sama się przyznała, bo nie mogła mnie okłamywać, chciała być szczera..itd - tak mówiła. Zdrada sama by nie wyszła raczej więc nie powiedziała mi ze strachu. A zdarzyło się to w UK. Pojechała tam do pracy na rok czasu - widywaliśmy się raz w miesiącu, ja do niej latałem albo ona do mnie. Ale potem był taki czas że nie widzieliśmy się przez 3 miesiące. Czuła się bardzo samotna..bla bla bla..poszła na wieczór panieński koleżanki..upiła się..i skończyło się jak się skończyło. Człowieku,obudż się,kto raz zdradził zawsze będzie go to pociągało.To jest jak cnota. A Ty ją próbujesz jeszcze usprawiedliwiać,że była w UK,że 3 miesiące,że wypiła,co to ma do tego? Powiedziała Ci abyś się nie dowiedział w UK od kogoś innego,a nie,że jest z Tobą szczera. Jesli będziesz nadal taki naiwny , to rogi bedziesz miał do nieba.

Gość magda8718791
"Tak, sama się przyznała, bo nie mogła mnie okłamywać, chciała być szczera.." gdyby cie nie chciala klamywc i byc szczera TO BY CIE PO PROSTU NIE ZDRADZILA. a wiesz czemu sie przyznala? bo pewnie dreczyly ja wyrzuty sumienia i przyznajac sie po prostu zrzucila to na ciebie, siebie uwolnila raz na zawsze, a teraz niech sie chlop meczy. wspolczuje ci baby.

Gość oioaa
naprawde chcialabys ją na matke swoich dzieci?? po kilkunastu laatch malzenstwa znowu zacznie nadtsawiac - z nudy.

Gość markopolooo
no w sumie dziwie się, że z nią jesteś, ale twój wybór. w takim razie na prawdę walnij jej podsłuch np w telefonie i sprawdzaj przez jakiś czas. może wtedy się obudzisz.

Gość awatarekON
hm, a jak to wygląda w ogóle z takim podsłuchem? Bo sam nie wiem w sumie jak miałbym ją sprawdzać.

Gość markopolooo
Wejdź sobie do tego typu sklepu http://www.spy-shop.pl/ ze sprzętem detektywistycznym i tam popatrz. Możesz np wybrać podsłuch w telefonie (dziewczyna nawet nie będzie wiedziała, że to ma), albo jakąś mini kamerę w domu zamontować, zależy w jaki sposób chciałbyś ją sprawdzać.

Gość soft_cream
moj facet tez kilka razy czul sie samotny, tez wypil, byl na imprezie. mial okazje, ale tego nie zrobil. wiec takie tlumaczenie ze byla pijana itp sa smieszne:D jesli zrobila to raz-pewnie znow to zrobi. ja mojego faceta tez kocham, ale to nie jest przeszkoda zeby sie bzykac z panem x :p

Avatarek...Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Serio pytam!! Jeżeli nie łączy was kredyt, dziecko, czy choroba weneryczna już mi rzucaj kapsztyla!!! Coś Ci powiem o kobietach...to są na prawde fantastyczne stworzenia, ale: są 2 rodzaje facetów w ich życiu: facet, który tyra na rodzinę oraz facet, który ją zaspokaja seksualnie i emocjonalnie. Co jest najśmieszniejsze, że kobiety nie zawsze wiążą się z facetami, którzy je pociągają emocjonalnie i seksualnie. Często to robią z potrzeby założenia rodziny i wiele rzeczy sobie wybaczają. W tym przypadku możemy mówić o samiec Alfa (uprawia z nią sex i zapładnia)...samiec Beta (wychowuje). Znajdź miejsce dla siebie. Poza tym to pierdolenie, że czuła się samotna...wyobraź sobie, że jesteście małżeństwem, Ty musisz dużo pracować na rodzinę co powoduje, że nie jesteś w stanie poświęcić swojej kobiecie tyle czasu co kiedyś. Wierz mi, taka kobieta jak Twoja laska znajdzie sobie uwagę przy boku kogoś innego. JA osobiście nie mógłbym dotknąć takiej kobiety a Ty męczysz się ze sobą czy jej wybaczyć czy nie. Trochę pewności siebie...na świecie jest dużo kobiet, które są warte góry złota a nie takie zakłamane i bezwartościowe idiotki jak Twoja dziewczyna

Poza tym alkohol ukazuje wnętrze człowieka. Po alkoholu można zobaczyć co w człowieku drzemie. Czy jest to tyran despota, czy przestraszone dziecko, czy po prostu kurwiszon co się do łóżka ładuje obcemu facetowi.

Gość kasaa
nawet jak jej wybaczyłeś tą zdradę to co to za związek teraz,wiecznie kontrola,podejrzenia,sprawdzanie czy znowu cię nie zdradza,tak nie powinno to wyglądać,bo i ty i ona się zamęczycie i nie wiem jaki jest sens być z kimś do kogo wogóle nie ma się zaufania