Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No Nie wiem,

Dostałam ciotę ...

Polecane posty

Gość No Nie wiem,
Poza tym mi jest wstyd wiecie? Moje dziecko wzrostem przerasta już niejednego pięciolatka od czterolatków jest na ogół wyższe albo równe wzrostem Czuję się więc jak matka pięciolatka lejącego w gacie! Co z tego że niedawno skończyło 2lata skoro to taki dryblas? Gania za starszymi od siebie a teraz stało się takie dumne że nawet nie chce się bawić z trzylatkami i czterolatkami Myśli że jak już sika do nocnika to jest dorosłe :D

Gość No Nie wiem,
Matko co to z kupą będzie?!? Dziś mówię choć zrobimy siku do nocnika a dzieciak mówi kupke chce Ok mówię to siadaj Usiadło i ciśnie-nie udało się ale już z własnej woli usiadło-sukces!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0
a może zrezygnuj z nocnika i kup nakładkę na kibelek i sadzaj dziecko. moją nocnik parzy a na kibelek zrobi siusiu

Gość No Nie wiem,
Mamy nakładkę! Dziś nawet dziecko próbowało na kibelku robić pod nóżki dostało specjalny podest,ale po 5min przesiadło sie na nocnik-widocznie mu wygodniej-mi wszystko jedno,niech robi gdzie chce -tylko błagam nie w pieluchę!

Gość No Nie wiem,
Każdego dnia musze mieć zapas gaci-a to jednak lepsze niż zapas pieluch i mniej miejsca zajmuje-dobrze że ciepło teraz!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0
no to ci współczuję, wiem, że to żadne pocieszenie, ale kiedyś w końcu się nauczy ;) ja też jestem na etapie odpieluchowania, moja córa ma 20 mies. i jak na razie idzie jej to w miarę

Gość No Nie wiem,
Moje dziecko jeszcze nie rozumie że zrobić siusiu na nocnik należy do końca i jak już pierwsza transza zleci do nocnika to drugą zatrzymuje w sobie i robi po ubraniu na pupę gaci-czyli tak czy inaczej gacie i tak mokre zostają! Nie wiem -to chyba jest przyzwyczajenie i tęsknota za pieluchą!