Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buczczcczz

nie nawidze Kafeteriiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość buczczcczz

sa tu sami głupi ludzie co nie potrafia odpowiadac na pytania!!!

Gość to co tu robisz
dziecino :D? W książkach poszukaj odpowiedzi na pytania.

Gość buczczcczz
tak bedzie lepiej..

Gość BuuuuuGg
Dołączam sie to siedzą sami sflustrowani ludzie którzy sie mszcza na innych hamskimi odpowiedziami wiele razy chciałam sie tu wyzalic a ludzie po mnie pojechali

Gość buczczcczz
to jest racja. ludzie wchodza tu tylko zeby cie pocisnac a tak naprawde cie nie znaja..

Gość gigi_marta
ja równiez jestem oburzona ta prostota!

Gość trzeba mieć więcej dystansu do
Kafeterii :D większość to dupki, ale są i wartościowe osoby. Na chamów nie reagujemy ;)

Gość kwiat.lotosu.
Po prostu zmieńcie forum. Ja dziś weszłam na kafe pierwszy raz od chyba 2 lat i powiem szczerze: dno i siedem metrów mułu.

Gość pizamka
nie mozna tu normalnie pogadac bo zaraz jakis dupek wyskoczy ci z tekstem "ty głupia K*rwo" !!! no bez przesady!

Gość BuuuuuGg
Wiem ze są rownież wartościowe osoby ale ostatnio zalozylam dwa tematy i zostałam zbesztana:-( wyzwiska i nic wiecej poprostu masakra.dlatego teraz juz tylko czytam a nie zakładam tutaj nic bo sie nie oplaca

Gość BuuuuuGg
Moim zdaniem redakcja i autorzy powinni coś z tym zrobic juz kilka razy pisałam do nich ale nic sie nie zmieniło :-/ jet gorzej nikt nie opiekuje sie tym forum.

Gość iryska87
ja mialam podobnie. tez juz tu nie dodam tematu. faktycznie sie nie opłaca

Gość oł noł
Skoro zadajecie glupie pytania to nie ma sie co dziwic, ze odpowiedzi tez glupie. I co to jest "SFLUSTROWANY" ? :d:d:d:d

Gość buczczcczz
jestem za! ktos tu musi trzymac porzadek! ale nie dziwie sie skoro do forum maja dostep 12sto latki to jakich odpowiedzi w waznych sprawach mamy oczekiwac??????

Gość buczczcczz
oł noł! a kto powiedzial ze zadajemy glupie pytania???

Gość lkjkj
bo tu trzeba czytać selektywnie :) Na 10 debilnych i chamskich odpowiedzi, znajdzie się ta 1 pomocna :). To forum bije inne na głowę pod względem szybkości odpowiedzi, po prostu. :)

Gość UuuZxcvbnm
Juz tu znowu ty ??ol nol.idz stad. Ty udzielasz samych mądrych odpowiedzi nie ma co..... Wakacje od szkoły więc na kafe siedzisz..,..idz stad.....nie cierpię cie.....

Gość buczczcczz
Nie watpie co do szybkosci :) ale naprawde az głupio tu cokolwiek napiasc bo zaraz na cb wejda.. czasem czytam tematy matek a tam odpowiedzi w formie " a jaka ty jestes matka!" "nie zasługujesz na dziecko" itp.. taka kobieta kompletnie sie załamuje co nie?

Gość Buuuuuuucz
No tak niby jest tutaj dużo ludzi i szybko uzyskuje sie odpowiedz ale nie zawsze taka jakiej sie oczekiwało czasami aż sie krew gotuje....

Gość oł noł
W kolko zakladane sa tematy : czy jestem w ciazy" - co dolega mojemu dziecku - moj maz jest dla mnie niedobry itd. sa to glupie tematy, skoro autorka sama widzi ze maz jest do bani, niech sie rozwiedzie. Skoro dziecku cos dolego, to do lekarza. Ale najbardziej wpieniaja mnie pytania, czy jestem w ciazy. A skad kurwa ktos ma to wiedziec?!

Gość Buuuuuuucz
No albo odp typu patologia nie rozmnazajcie sie lub jest kurwa itp itd

Gość gdzie są
Pytanie za 100 punktów : - co oznacza czasownik "nawidzieć", który został w temacie tego topiku użyty w formie przeczącej "nie nawidzieć"?

Gość oł noł
UuuZxcvbnm - och jakze mi przykro, ale przeciez ty tez masz wakacje? 🖐️

Gość oł noł
AAAa czyli jestes ta laska ktorej chlop jezdzi po pijaku? Niestety ale to patologia.

Gość Buuuuuuucz
Ol nol. No są tez i głupie pytania ale czasami człowiek poprostu potzrebuje sie wyzalic.... A osoba taka jak ty zaraz wchodzi i wyzywa(widziałam twoje wypowiedzi) dobra zgadzam sie niektóre tematy są zbędne ale każdy ma swoje zdanie każdy zapatruje sie na życie inaczej nie u każdego wyglada to tak prosto jak u ciebie... Moze mama pytając sie o chorobę ma umówioną wizytę ale chce troche i uspokoić i tyle.... Nie mozna związku odrazu przekreślić ...mąż do bani to rozwód ciekawa jestem jaka ty jestes w realu

Gość Kopl
Patologia (z języka greckiego "pathos - cierpienie" i - "-logia" - przyrostek tworzący rzeczowniki oznaczające gałęzie nauki) nauka o chorobach albo stan chorobowy, w ogólniejszym znaczeniu nieprawidłowość (również w odniesieniu do nauk społecznych).

Gość gdzie są
i... ... a ja kocham Kafeterię, właśnie dlatego.... jest jedyna w swoim rodzaju, nie znajdziesz w całym necie drugiego takiego forum.

Gość gfhhhhhh
Buszcz: Przecież ty jesteś do nas ZA GŁUPI:D

Jestem jaka jestem, ale nie pozwolilabym sobie na takie traktowanie jak niektore z was. I tak, patologia = nieprawidlowosc. A jazda po pijaku nie jest chyba normalna?! Kilka lat temu pijany kierowca potracil idaca poboczem kobiete z 3 dzieci - dzieci w tym 2 -letnie blizniaki zmarly, kobieta spedzila w szpitalu kilka tygodni. Tak sie sklada, ze znam ta kobiete, miala 3 dzieci i nie ma juz zadnego!!!!

Gość buczczcczz
BOŻE LUDZIE!!!!!!!!! to jest powazny temat a nie pole do walki!