Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

moj kolejny watek dzis...

Polecane posty

Witajcie , postanowilam wam wkleic bloga o Herbercie. Juz mam 3 wpisy - wpis 2 musze troche poprawic. http://herbertblogggg.blogspot.com/ Jak wam sie podoba moj blog? Oprocz tego wiecie dalej sie wale o moja rente i wiecie - nie rozumiem dlaczego Miroslawa dala dyrektorce??? ta kobieta jeszcze nie byla dyrektorka ok. roku 1985 wiecie karteczke z rozpiska jak postanowily leciec zeby... byla szkola. No wiecie - ta kobieta sobie tego nie przemyslala. I bylo na mnie , ze to przeze mnie - i chyba dlatego nie dostalam passu USA , zeby wszystko bylo na mnie jak? Niemcy sie rozleca? Takie cos. Bo przeciez ciagle telefony, swinienie, oddawac, a czemu nie do szkoly? Wiecie... ale bezsens. To co ten parlament byl wart? No i ci zalozyciele bankow to oni sie dali. A ja zawsze poniewierana bo nie z Francji. No wiecie co... no i niby moglam byc zapisana do szkoly bez figur bo wilki byly no ale wiecie ... to 15 lat i ich nie bylo. No i szkola ogrodnicza mi bardzo pasowala. NIe!!! Dlaczego? moze nie chcialy Miroslawa i Bona ogrodnictw? No wiecie ja sie im nie dam. Ja tak jestem wykonczona z POPRAWNYM MYSLENIEM - po chwd w Polsce tyle bud stoi? Znaczy ja nie chce tu bliznic ani gorszyc nikogo,ale ten Bog swoje, a ten czlowiek w tej budzie swoje. I to byl dla mnie objaw Polski jako 3 swiata, ze czlowiek rozumny HOMO SAPIENS buduje bude i sie zachowuje w niej tak, jak to buda wskazuje. No to sie zachowujecie w tych budach. Ale to godzina w tygodniu byla, a dalej? No i po co ta buda? Na te godzine w tygodniu? I to takie smutne. I to by wszystko moglo byc jak dla mnie - nawet ta godzina dobrego zachowania w tygodniu tylko jeszcze SENS tego i to ja rozumiem, ze zaplacisz ksiedzu???i kazdy ma co jesc. No ja mialam matke ze napadla na nia Elzbieta 1 i ja uzarla i dusila to nie mialam co jesc , sprowadzilam wszystko do zachowania i wiecie chyba tak ucza ksieza ze 1 komunia to POKARM DUSZY , a ze do zoladka i co jesc z tego jest to sie trzeba domyslic samemu tak? No wiecie mnie sie wszystko pokrecilo z tej zjawy matki ale wam moze sie to oplaca. Moze nie w KJU ale tak ogolnie jest co z tego jesc albo nikt mi nie powiedzial zeby nie wyszlo ze ja rodziny nie mam. I wiecie to dzis nie umiem powiedziec jak mialam myslec i wiecie telefonu na policje nie mialam i tak dalej. No i mialam tylko komunie ze do serca sie przyjmuje pokarm. Co to jest serce? Bo sie nie dam. A do zoladka to wychodzi ze nie ma rodziny. Tyle. Takze zeby nikt mi nie mowil, ze mi ktokolwiek pomogl, a ten parlament czy Wielka Brytania niech sie tez odwala bo nawet ochrzczona nie jest,komunia bez sensu bo nie umialam sie domyslic ze jestem bez rodziny i powiesic od razu bo co tu robic w takim zerstwie i tyle. I jeszcze mialam BRATA FRANCUZA lepszego ode mnie bo? Bo Francja miala racje? W czym i tyle. I wiecie jaka wy wojne toczycie to sie opisac nie da. PODKOP JEDEN i wszedzie trzeba uwazac, ale na co? To sa chyba OKOPY 1 wojny swiatowej i wiecie z takiego ukladu ten dziadek chcial prace od parlamentu brytyjskiego? Po 2 wojnie swiatowej? No to mogl jedynie bagnet wziac jak byl uczciwym zolnierzem i wszystkich pozabijac. Tyle. Prace od nich? Wy jestescie chorzy umyslowo i tyle. Pozabijac ze wszystko przez nich. Albo?Rozpuscic w HCL a prace od nich? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie one zemna nie wygraja bo ja mam te rozpiske i wartosci szkoly amerykanskiej i z tej rozpiski nawet dostalam figur na panstwo, ale slabo.Niemniej moglam byc. No ale wiecie - bez sensu wszystko. Zaczyna sie od rodziny i od informacji ze sie nie jest dzieckiem biologicznym. A ja mialam nazwisko po Mengele i wiecie kto mi to powiedzial? Poza tym oni bredzili i wiecie tyle mogli ale bez nazwiska GAD - bo w sumie ja zrozumialam ze chodzi o JAJA PTASIE a to byly jaja GADOW i niby zadnej roznicy ale jednak jaja inne i sie nie dam. W sensie ze gady tez byly. A ikra rybia? Nie ma wiecie i koniec. I wiecie za co ja mam w tej szkole taki koniec? Ze wpisalam dyrektorowi Korfantemu w papiery , ze nie nazywa sie Lech Walesa. I tak mnie sponiewierali. Ale wiecie jak stwierdzili ze nie mam powolania to mnie mieli wyrzucic z tej szkoly. No tak stwierdzili bo ja myslalam, ze ja poszlam do Mickiewicza z rodziny bratowej. No wiecie - ale laska. A ja poszlam ogrywajac matke porwanego ucznia, o ktorym wczoraj pisalam i jej telefony ze... nie mam Szekspira i ja myslalam, ze wiecie no dostane papiery w sadzie i sobie pojde i ...nie umialam - dlaczego?Bo ogrywaliscie Slowackiego Mickiewiczem -ja tego nie rozumialam i np nie poszlam od razu na prawo jazdy olewajac wszystko. I wiecie w koncu tego powolania nie mialam - to mi mieli powiedziec w sadzie i do widzenia. I sie zegnamy i koniec. A tak ja przegralam i co dalej? I ja nie moglam odejsc bo to nie zostalo stwierdzono i mam 7 lat do kitu. Nie obronilam pracy doktorskiej bo o to szlo ale kto mi to powiedzial? I tyle. No i wiecie - tutaj widze chytrosc taka ze rodowodu KK nie zniszczyl, no ale co z tym powolaniem? Nie mialam - dostalam zle papiery i co dalej? I tyle. I wiecie mialam figury na panstwo? A jesli nie to dlaczego? I ja sie nie dam. Po co mnie w Korfantym wyrzucali ze pani powinna sobie poszukac pracy blizej swojego miejsca zamieszkania - cos w tym jest, ale mieli powiedziec ze po prostu ich zaburzam. Bo? I co dalej? Bo ja sie nie dam. Bo jedyne co mozna tu zarzucic to??? pracujaca niezgodnie z normami radiostacja bo reszta to co? Jak oni sobie tak mogli po mnie jechac? I wiecie w 2005 roku pozostalam osoba uczaca sie i co? Musialam na wies wracac? To by sugerowalo moje chamstwo i prostactwo i tyle. Nie moglam sie wyniesc do innego miasta? Czemu takie sugestie? I ja tego usluchalam. I wiecie moze z tego ze to szkola Zielonych Swiatkow i wyczuli mnie, ze zjadlam 8 bomb atomowych i sie mnie bali wiecie. I odeslali do domu.No to chce rente i nigdzie nie pojde do pracy. Trudno. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość kasaa
gdzie jest twoja renta!!!!????

Wiecie mnie sie wydaje ze to jest - i to sie nie nalezy poddac. Ta matka w Polsce tego ucznia - po co ona mi po studiach dzwonila? No ale stalo sie. No i moze powiedziec, ze zostala zmanipulowana ze ja napisalam w papierach, ze dyrektor tej szkoly chyba sie nazywa Lech Walesa i ja sie za to nie dam bo tam byl ten porwany uczen i tak wszystkich ogralam, ze ich na leb posralo czy jeszcze gorzej a to sie stalo - ze nikt mi z drogi nie zszedl bo oni mieli TAKIEGO UCZNIA i wiecie ja nie mam passu USA bo ja zostalam tak poogrywana, pookrada ze mi nie pasowal, ale mam 4 wartosci szkoly amerykanskiej i tyle mnie to obchodzi bo wiecie - mam te wartosci ale ze szkola nie mam niczego wspolnego - rodowod na szkole jest polski czy byl. Tu sa polskie problemy i po co im te passy USA? No a ja jestem wiecie w takiej sytuacji czy nie wiem jak to nazwac - no ale tymi wartosci szkoly USA wszystko kasuje. Czy je maja? Patrzac na swoje zycie jak tego ucznia wszyscy zalatwili - tak jak mnie to bardzo watpie, no ale... jakies tam maja. Ale to nie sa polskie problemy. Polska nie jest panstwem, ktore ma historie USA. Aczkolwiek te wartosci nie sa zle tylko wiecie ja kasuje cale panstwo bo jesli ja padam ofiara takiej historii to wiecie ja dziekuje za wartosci ich szkol jak panstwo jest bez wartosci. To maja wartosci szkol na papierze i tyle. I teraz tyle ile jest zona tego dyrektora tego dyrektora Korfantego, ze wrocila i powiesila cala szkole i to on ten uczen chyba go tak zrobili ze renty nie dostal ze mial wartosci amerykanskiej szkoly w swoim miescie - no tyle ile w Polsce. I kto wie czy tak nie poszedl do Korfantego - taki patron -od niego zalezec miala przyszlosc Polski - od tego ucznia w tym patronie a zona dyra powiesila cala szkole i to tak pasowalo. I wiecie ta cisza, caly doktorat zniszczony, smiechy za plecami. Hmmm... no coz :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

No i teraz zeby mnie zakasowac bo CHYBA NIE CHCA IM POWIEDZIEC jakie maja wartosci szkoly w USA to musicie sie tego dowiedziec i co? I tyle. I wiecie chyba tu sie smiali w Polsce z tego, ze no to gora Zielone Swiatki czy w Europie? ze sie wszyscy wieszaja- to co to jest. No wlasnie - co to jest? I to cos zmienilo? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość dajcie mi wygrac
leki wzięłas owieczko?

Wiecie tej sytuacji teraz juz nie rozumiem bo przeciez Polaki w USA do szkol PANSTWOWYCH tam chodza i co? Nie maja wartosci szkol USA? I wiecie co to jest do porownania z Polska? Ze tam sa glupsi? Nie rozumiem juz dalej. Ale skoro wszyscy macie passy USA -WY!!! - to WY!!! przestrzegajcie wartosci szkoly amerykanskiej, a ja polskiej chyba , ze zostalam np. pisemnie 2 razy wezwana zeby zrobic sobie pass USA i nie zrobilam no to mi podziekowano bo jak udowodnie ze przestrzegam wartosci szkoly amerykanskiej.Cos takiego. Bo za co ja wylecialam Z NEGATYWNA OCENA PRACY. I nawet przy braku passu USA nie dam sie - jesli w statucie szkoly jest wpisane czy gdzies tam,ze jest to szkola oparta o wartosci szkoly amerykanskiej - to wtedy negatywna ocena pracy za brak passu USA w KORFANTYM. Bo po co przylazlam bez passu USA i taki koniec. A sluchajcie ten porwany uczen mial? Nie bo nie pasowalo ale wszyscy od niego mieli. A on na rente to to olal. I co bylo na koniec?I tyle. Nazwiska uczniow klasy i czy maja passy USA i kiedy je zrobili. Koniec. Jeszcze cos? No takie cos- czy on mial 1% szansy na rente isc na ktora szedl cale zycie i tak poszedl na sklad - moim rodowodem od sw.Elzbiety i tym ze szedl na rente. Bo normalnie by nie poszedl. Normalnie by uciekl i by wyjechal. Ale bez passu USA. I tyle. I wiecie no to tak nie mogli pisac papierow do organizacji ze taki uczen jest,problem.Jak on ma zyc w Polsce bez passu USA? Tego nie bylo.Kasa. No i nie pasowalo im. On mial miec KUPIONE figury na panstwo i tak pass USA i tak sie domagac pieniedzy z konta i wszystko by dostal.Z rodowodu niekoniecznie - z takiego czegos. I tyle. A ja wiecie to od lat ANI JEDNEGO POSTA W NECIE POLSKIM - ani jednego - to sa poglady wlascicieli forow? Nie ma i tyle. No to zla organizacja to jest i tyle. Nie moje poglady? To sie pisze do gory - ze poglady twoje sa wlasnoscia wlascicicieli portali i tak jestes numerem IP w necie i taka informacja sie nalezy, a tak to wiecie i tyle.I wtedy nawet w razie spotkania Z NETU to zazalenia poprzez WLASCICIELI PORTALU ze takie cos sie stalo i w sumie do sadu ich sie podaje i tyle. tak to wyglada w Polsce. A nie? i tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Jedynie moga mi zarzucic ze nie kupilam sobie PO STUDIACH figur na stala prace w Kevinie - ale ja wiedzialam ze ide do Kevina. tak samo jak ze jade na amazon. de. Dopiero sie w szkole dowiedzialam i tam w sumie kazdy nauczyciel tez figury na panstwo. Ale ja 2 razy - raz uchylic prawa rodzicielskie rodzicow - nie odebrac - uchylic, ze nic mi nie pasuje. I tak stala praca. A drugie figury do kevina - to 4 tys. To nie mialam tyle. To se mialam zarobics sie dowiem. A jak? I wiecie 2 tys to mialam na biblioteke, reszta na mieszkanie na rozne rzeczy. Skad 2 tys? Kredyt na figury? A skad bym miala. I kazdy by sie smial - 4 tys poszly mi zl a bez sensu bo np. kurs biblioteki se mialam zrobic za 2 tys. zl -no i wiecie w sumie juz jest 6 tys. a co dalej? A stala praca? Takie pierdoly wiecie i tyle. I ten uczen porwany to on mnie ogral. Ale od razu mi sie nie podobalo co zrobil. I ja mu sie nigdy nie dam - tak wpisalam tego Lecha Walese i wiecie w sumie tak uwazam dzis, ja nie przegralam nawet tym powolaniem choc to byl koniec. Ale ja nie umialam odejsc. A czemu?No z tego ucznia , zetak mnie ogral ze wpisalam tego Walese ale wiecie - ta matka wczesniej dzwonila, ze ja nie mam Szekspira i tez sie nie dam. A co ona w ogole robila na moich studiach? Czy ktos jej kazal dzwonic? Jezeli dzwonila samowolnie to wiecie ona niech idzie po elektrowsrzasy bo tyle racji ma.Co najwyzej mogla jako nauczycielka zadzwonic do mojej sredniej jaka ja bylam uczennica z angielskiego a dalej to jakim prawem? I koniec. Co najmniej pani doktor dalej. Jakas magister? Bez sensu wiecie. I np. dowiedziec sie ze 2 nauczycielki nie zyja. Tyle mogla i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Pani doktor ktora takie same kursy prowadzi mogla sobie dzwonic i to wszystko - na te studia samowolnie ze umiala wiecie cos wiecej w zyciu niz zrobic sobie pass USA dzieckiem porwanym, je osrac. W sumie kobieta nieudolna, glupia, jedynie ze za maz, nawet dziecka nie umiala sobie z mezem zrobic i kogo to obchodzilo. Nawet nie umiala zadzwonic do mojej sredniej, a dyrektor do Pilsudskiego czemu mnie nie przyjeli na stale to zaczal dzwonic Kevin, ze ja...ROK POWIESILAM NA STUDIACH. Ze ich nauczycielki i rok na studiach. Ale szmata ze mnie. Wyobrazacie to sobie? Tacy idioci. I ja mam wrocic do szkoly. Po co? Zeby sie dowiedziec od grabarza ze pani z kwiaciarni ugtowala obiad sprzataczce szkolnej. Takie cos :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja tylko tych sprzataczek nie rozumialam waszych ale powiem wam leb z gora Grabarka - nie dalabym rady. Jakies tam figury maja - one naprawde sa niezle i tyle. Z nimi wiecie w ogole nie ma kontaktu dlatego od nich nic sie nie bierze. Tak sa poogrywane ze brak kontaktu. I cokolwiek od nich wezmiesz i liczysz ze sie skomunikujesz to zapomniej. A polska oswiata to jest taka - ja do dzis nie wydana, bezdzietna, bez wyksztalcenia - rozwalone szkoly, a matka 4 dzieci samotna - osrana. DYREKTORKA!!! No tak wyglacie :( Matka 3 dzieci Z MEZEM nie wiadomo czy miala rodzine - doslownie. Zarznieta, bez wartosci przez... klase Stalina???? A matka samotna 4 dzieci dyrektorka szkoly NIE ISTNIALA. Bo ja chyba nie rozumiem ze ja NIE ISTNIALAM W TEJ SZKOLE a ta dyrka? A jeszcze jedna sie powiesila? Czy moge w ogole dodac ze 2 dyry sie powiesily w Pilsudskim? I dowiem sie na emeryturze - przepraszam = pardon - a kiedy w Polsce zaczyna sie emerytura? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość TWÓJ BLOG
jak i wszystko co piszesz jest do dupy.

Nie jest dodupy - troche trzeba przy nim pomyslec. Z tego bloga - z Herbera - z nazwiska pasuje mi nawet swoje wydawnictwo wiec nikt mi nic nie zrobi ze nie zalatwilam ksiazek z amazona. de. I tyle. Bo po co ja ten blog pisze -np po to. Ze mi na niczym nie zalezalo - nieprawda. I tyle. jak mi to udowodnicie? Kto?i tyle. Ale ja tam pisze tylko troche - nikt nie mowi, ze ja tam wszystko pisze. Ot Herbert blog i tyle. A renta jest moja od dziecka. Dlaczego nie wiedzialam, ze wilki padly?Albo wiecie te wszystkie systemy matematyczne? W koncu mam 37 lat i zyje. A po co? No wlasnie - zeby cos robic dalej i prosze mi oddac moje pieniadze. A wiecie - jak wy ze mna rozmawiacie - o czym?Wasza wladza to sa sprzataczki -prosze sie z nimi dogadac, byc powyzej i sie zglosic. Bo mnie sie nic nie chce, wszyscy mi to udowodnia. A przepraszam co? I tyle. W SUMIE CO. Ze w szkole sprzataczka jest wazniejsza ode mnie? No to poprosze wiaderko i szczotke bo to sensu nie ma. A ma? Jaki i tyle? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja sienie dam, ja jestem tak poogrywana od dziecka jak IDIOTKA ostatnia , bez passu USA - w szkole po bombie atomowej. Dawno bym sie spakowala i mnie nie ma. Na zarobek. DO USA. Nie do Holandii - tam do ogrodnictw. Do kwiatkow. A tak to USA - dzieci , gary. Kto tu tak myslal? Czy ta rodzina byla normalna? Nie wiem. Dla mnie nie. Tylko nie wiedzialam co im w sumie dolegalo. Jedna wielka NAIWNOSC i tyle. Ze rodowody sa najwazniejsze. Dobrze i mieli go dostac ten rodowod. Dostali go? Dom z napustem sie dowiem. No dobrze - ja tez tak zylam i wiecie co teraz? Gdzie tu do pracy? Bo do tego listu moje posty byly bez napustu w tym domu rodowodem od 1 meczennikow. A teraz sa z tym napustem. I co tu mozna robic z tego adresu bez krzyzy gdzies tam? Bo ta Miroslawa na mnie ze np. tych krzyzy nie mieli. A to nie mogla sie zapytac i olac. A w sumie inteligentna kobieta i poszlaby na gmine , ze ta rodzina to chyba na fenol czeka bo co oni tu robia w ogole to nikt nie wie. I to by miala racje ta Miroslawa FEN ja nazwe - bez skojarzen - zeby sie jej pozbyc, a ze latala za passem USA i wiecie tyle ile w zyciu osiagnela to sama sobie jest winna. A mnie zasrala cale zycie, a czy ja tu chcialam byc? Zwlaszcza bez telefonu na policje, kredytu, rosliny, zniszczona przez brygidki - co ja mialam w zyciu robic? I tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie jak Jagier bedzie miala pomysl na swoje wydawnictwo to sie zgloscie do mnie ilona z mezem bo wiecie opinie to mam ja - jaka to juz pojecia nie mam, wymagania do mnie. A reszta? pass USA i gowno, sik na mnie. No trudno , stalo sie. To renta. Nawet tego. Bo wiecie - czy ja tam mialam oszalec z ta Jagier? Matka sprzataczka sie dowiem. NIESTETY - katechetka. To miala byc sprzataczka i by ksiazki byly. Przykro mi i tyle. W koncu 2 lata siedzialam w tym Kevinie. A nauczycielka jest w Hiszpani. Czy wynarodowiona? Nie wiem. Ale tak skonczyla ta pani i ja ze sprzataczkami. To moze do nich po ksiazki? A Smieszka - matka katechetka nie zyje. Co to ma byc?I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość fjffjfffjfff
jesz kupe?

Gość Bawi mnie to...
że ona tak namiętnie pisze i pisze a nikt i tak nie czyta tego chorego niestrawnego bełkotu BO nikt NORMALNY przez to nie przebrnie...

Wiecie zeby nie moc tam 3 miesiecy popracowac to po co tam jechac? Bo mialam mozliwosci w Polsce i ...taki koniec. A teraz? Az wydawnictwo, a kursu biblioteki do dzis. Jeden bezsens. I jesli dzwonila tam rodzina - Zielinska mi ja skreslila. Jesli szkola - to mialy dzwonic sprzataczki i tyle mnie to obchodzi. Bo wiecie w koncu te panie w Pilsudskim byly DYREKTORKAMI!!! Jedna i druga miala chyba meza??? no ta pierwsza to nie wiem ale druga miala i sie rozeszla z mezem. Ale miala. A dzieci urodzily. Jedna 4 dzieci, a druga miala corke. I po studiach byly. Nie to co ja sie dowiem. Dobrze. No to mialam tylko wiedziec kim sie przejac. I wiecie mimo tego ja tam moglam byc. Po wakacjach sie dowiem. Tyle ile. No coz... no to zaczelam prace na studiach. I nie wiedzialam co robie do konca bo po wakacjach no to na rok ale czy z powrotem? Jakbym wiedziala O SPRZATACZKACH POLSKICH to co teraz to mnie nie ma. I rok w szkole maksym.2 lata - rodowod wysmiac i wyjechac - no to juz zostawala Holandi, Niemcy, Anglia - USA? Slabo. To wczesniej - w sumie przed matura. Takie rzeczy. No nie wiem - wszystko byloby inaczej, a tak jest jak jest i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Sraluny Pumy
hej, bezdomna i bez pracy, a skąd masz internet i komputer, czy w psychiatryku udostępniają wam za free?

No janie wiem czy jestem niestrawna. Prosze przypasowac Ilonie Jagier wydawnictwo i sobie pociagnac ksiazki dla Polski - kto tam chce. tam sie tak rozmawia - wszedzie podpis, tysiace ludzi. To nie jest mala ksiegarnia, kwiaciarnia, sklep spozywczy. Nawet to ogrodnictwo to 100 ludzi. To co? To jest nic? A co tu porywnac prace w kiosku a takiej firmie? I ja sobie zaloze wydawnictwo na 3 pietrze - 5 ksiazek , 1 pokoj, a tu masz tyle ludzi, zalatwiania, wszystkiego. Co ty sobie myslisz? To jest to samo? I tyle. W szkole mozna oglupiec, a tam? Miesiac na nocki pracuja. Co wy sobie nie myslicie? Polowa bez wyplaty. Dlatego ich odrzucilam bo po chwd mi placil ten caly KSIAZE PATRIK. Bo on tak sie mial nazywac - PRINCE PATRIK i tyle. I jego szef - niewidzialny - taka ksywka dla niego. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Słabe to i nudne
idź produkować się gdzie indziej

Niestety korzystam cudzego. Ale mam z czego oddac. I wiecie korzystam z cudzego bo tak jestem zalatwiona i tyle. A niby jak? I tyle. I chce rente i zeby nie bylo ze mi nie zalezy to pisze i tyle. I no musze szukac pracy tylko ciekawe gdzie w tym wieku, a jestem cala spierdolona bo jestem wzieta wylacznie na kase - jak ten uczen. Nawet pass USA nie istnial. On tez nie istnial - tylko 2, 5 miliona, ktore jeszcze zostaly. Jako system rentowo-emerytalny. Ja ani tyle. Co ty sobie nie myslisz? Ze ja jestem idiotka? No tak wyszlo. Tak mnie urzadzili. Madra Miroslawa mnie tak urzadzila i inni PRAWI ludzie. UCZCIWI LUDZIE NA WSI... uczciwej jak chwd no ale... oni maja opinie, a ja? I wiecie w sumie zeby cokolwiek z sensem to cale zycie bym musiala zyc JAJAMI GADOW KOPALNYCH. No wiecie ... ale wartosc. JAJA GADOW KOPALNYCh. No coz... to jest Polska dla mnie i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

jestem popierdolona w chwd

właśnie jem jajo Patricka, kopalnego gada :)

Mam trzecie oko na czole

Potrafię śpiewać i tańczyć na rurze. Kto chce mnie wynająć na wekend?

Powiem wam tego ucznia spotkalam bo sie mialam przejac snem. I nie rozumialam ze to jest wszystko zle. ten sen i mialam sie wrocic a ja tylko doktorat, doktorat - taka bylam. I juz zabilam ??? tyle ile ale moja wina tez - matke 2 dzieci w 2 ciazy - no wiecie - te sprzataczki najwazniejsze. Jak tam z nimi zadarla to nie miala szans. A czemu? Moze przeze mnie 1%. Moze moglam nie wiem - powiedziec prawde co o niej mysle?Ale w sumie kiedy? Po 1 dziecku wrocila na doktorat i powiem wam co dalej -co jej mialam powiedziec - wypierdalaj dziecka pilnowac? Co ty tu babo nienormalna robisz. I w sumie najbardziej wiecie tyle z calosci. To znaczy to jest skomplikowane, czasy sa pierdolniete. Jest system rentowo emerytalny. Ja pracowalam w Pilsudskim z ograniem. Aona? i tyle. No tyle jej moglam powiedziec, a inne rzeczy? Nie wiem. Taki promotor ze nie wiem. To wszystko. Ze dziecmi sie miala zajac i wrocic jak se odchowa. I wiecie - czemu ja tego nie umialam jej powiedziec? No ale taka sytuacja ze nia zostawalo sie wyniesc? Ale jak? Jakbym wiedziala ze ona tak skonczy. To poszlam GDZIE INDZIEJ. I ona byla pierwsza, a doktor nastepny. Ale wiecie - to jest i tak w ogole bez komentarza i nie bede nigdy rozmawiac za 2 Amerykanow wiecie z rodowodami rzymskimi. No coz... i tyle. I tego doktora mam wiecie- zielnik ma matki - tyle wspolnego. Nazwisko zle wiecie - w sensie zle poustawiane wszystko. I ona tez go zajechala. Cala rodzine rozwalila ta laska. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA?????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Może jestem i bezdomna, ale całkiem obrotna ;P

Gość Lekarz- psychiatra
Niech się pani zglosi do najbliższej poradni zdrowia psychicznego. Pani wypowiedzi świadczą, że wpadła Pani w stan psychozy zagrażający innym. Jeśli pani tego nie uczyni, będziemy zmuszeni zgłosić sprawę do sądu o ubezwłasnowolnienie. Pozdrawiam, dr Jerzy Kruca

Ona wiecie oszalala ode mnie ale z roku mojego. Ze wszystko pasowalo i na tego promotora. No coz...to nie jest moja sprawa. I tylko moglam jej powiedziec - wiesz -na twoim miejscu bym sobie wrocila za killka lat. Chcesz do innej pracy isc? takie cos. Tak bym jej nie powiedziala. taka nie bylam. Poza tym wiecie wszystko co mowilabym PRAWDE to zaraz ZAWISC, NIENAWISC. No to wiecie. I wyjechalam na zachod i powiedzmy cos tam wiecej prawdy. I wiecie zaraz ty taka siaka PO CO TY ZYJESZ? A to Polska byla a nie zachod. I wiecie nie dam sie - wyjechalam do pracy fizycznej i do widzenia. W koncu pani OMC doktor z OMC 2 dzieci nie zyje, a sprzataczki ...NIE ISTNIEJA?i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

O ubezwlasnowolnienie? A co ja robie? Wiecie - przez neta cos moge robic. Ode mnie pasuje kupowac. Np. sklep internetowy i ja sprzedawac tam. I by ktos zarobil ode mnie. Bo ode mnie jest DOBRZE INTERNET i tyle. I ja bede handlowac w necie i wszystko gra i tyle. Np.szukam pracy w handlu internetowym. takie cos i tyle. To nikogo nie widac. Po prostu musi pasowac kupowac.Sklep - to mnie pasuje. Hurtownia nawet - cos wiekszego nawet - moze ktos potrzebuje - zbierac zlecenia - i wysylac - na poczte. taka praca. Np . raz na dzien albo na dni dni - reklamowac sie w necie - szukac kllientow.Takie cos. tak zeby mi renty nie ukradli bo co jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(