Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oktawiamamusia

zaproszenia na roczek..?

Polecane posty

Gość oktawiamamusia

czy zaproszenia na roczek sa niezbedne..? czy po prostu kto pamieta to przyjdzie..?

Gość kocilapka.a
Zapros,skad ludie maja wiedziec,czy cos urzadzasz,a jak tak,to gdzie i o ktorej. poza tym niezaproszonym sie raczej nie przychodzi,no przynajmniej ja bym nie przyszla,kartke bym.tylko wyslala

Gość ja ide dokladnieza miesac
na roczek do mojej chrzesnicy i tez jak narazie nie dostalam zadengo zaproszenia hmm po co wiadomo ze najlbozsza rodzina rodzice dziadkowie chrzestni no chyba ze jacys znajomi jeszcze bo u kazdego jest roznie ale moja siostra raczej nie wysyla zadnych znajomych

Gość oktawiamamusia
sama nie wiem. to pewnie wysle.

Gość kocilapka.a
Ja na przyklad robilam imprezke w sobote,a urodziny byly w czwartek. poza tym nie robilam w domu

Gość maaammaa
ja dostała zaproszenie na roczek od szwagierki bo robiła synkowi a moja kuzynka jak robiła roczek zadzwoniła i powiedziała że organizuje roczek i nas zaprasza 2 formy bardzo fajne. Ps. Nie wszyty maja taką dobrą głowę do dat i lepiej przypomnieć że są urodziny maluszka

Gość rtdfddd
wypada zadzwonic i przypomniezc ze np 3. sieprnia synek ma roczek i zaprasza na torta

Gość zonaKraka
Hm, może jeśli chcesz zajrzeć z prezentem to zadzwoń i powiedz że chcesz przyjechać z okazji urodzin, dowiesz się czy jest planowana impreza i kiedy. U mnie w rodzinie np. nigdy się nie zaprasza na imieniny- kto pamięta to przyjdzie i już. Ja zapraszałam, tak ustnie oczywiście, rodzinę męża, moja rodzina sama wcześniej dopytywała bo chciała brać udział w organizacji. No ale u nas to tylko nasi rodzice i rodzeństwo.