Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silny ból z prawej strony str

Silny ból z prawej strony brzucha

Polecane posty

Jestem zmartwiona jutro mam wizytę u lekarza ale to co dziś mi się przydarzyło napawa mnie niepokojem.. Rano w łóżku obracając się z boku na bok poczułam kłucie w prawym boku tuż nad biodrem był on chwilowy ale dość mocny takie coś jak kłucie, kolka ale trwało dosłownie kilka sekund zaraz po zmianie pozycji minął ale dosłownie przed chwilą siedziałam sobie wygodnie na kanapie z nogami na dole oparta całymi plecami no i chciałam się podnieść tzn podnieść tułów i oprzeć się łokciami o kolana i znów poczułam ten silny ból w tym samym miejscu również trał tylko chwilę ale był nawet mocniejszy od tego z rana.. Jestem w 22 tygodniu ciąży i nie wiem właśnie czy to maluszek nagle wyprostował nóżki czy to moje mięśnie.. Jutro rzecz jasna zapytam o to swojego lekarza ale chciałam się nieco poradzić by uspokoić obawy..

Gość -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
ja myślę że to nic takiego. Często am takie bóle brzucha jak wstane szybko, przewroce sie, albo np kichne- silne, krótkie bóle. Jestem w 13tc. CO nie zmienia faktu ze oczywiście z lekarzem musisz to skonsultować.

Jestem w 34 tc i tez mam takie bole. W pachwinach. Jednej lub drugiej, nigdy jednoczesnie. Pod brzuchem.

Gość z podobnym problemem mężatka
A ja jak u autorki z tym, że ból z lewej strony...

Nie jest to na wysokości biodra tuż przy nim

Hmmm, to mam nadzieje ze to nic powaznego, obstawialam wiezadla, ale to nie w tym miejscu...

moze to jajniki ??/ mnie po porodzie czesto tak kuło i to okazaly sie jajniki... życze zdrówka

Wolałabym aby to były jajniki a nie coś poważniejszego dzidzia się wierci czuć od czasu do czasu delikatne kuksańce więc z nim wszystko dobrze. Dziękuję Kochane