Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????

kto mi odpowie?

Polecane posty

Gość ????????????

moja kolezanka jest chora na nerwice natrectw. Leczy sie psychiatrycznie. I boi sie jezdzic samochodem zeby czasem kogos nie potracic. Co jej by grozilo gdyby kogos potracila??? lub zrobila cos zlego? mi sie wydaje ze skoro leczy sie psychiatrycznie to nic jej nie zrobia.

Gość ????????????
podobno moze jezdzic bo lekarz twierdzi ze to choroba ze sie boi jezdzic i napewno nikogo nie potraci. Ale ona sie boi ze potraci i ze pojdzie do wiezienia:/ tabletki bierze

Gość ????????????
nie no napewno jej pozwolil jezdzic. Bo musi przelamac ten strach

Ciężko tak gdybać, jeśli leki nie mają wpływu na prowadzenie pojazdów a jej nerwica natręctw nie ma związku z prowadzeniem samochodu to chyba może prowadzić. Z drugiej strony jeśli ma obsesję na punkcie tego, ze kogoś potrąci to może nieświadomie do tego doprowadzić.

Gość ????????????
no wlasnie i tego sie obawia:/ pocieszm ja ze napewno tego nie zrobi. ALe niestety to nic nie daje leki malo jej na to pomagaja. A strach ciagle jest... Ma tez inne natrectwa ale to ja najbardziej gnebi. Nieraz wraca sie w to samo miejsce jak nie jest pewna masakra

Gość pewna Pani...
moim zdaniem jak ktos jest chory psychicznie to kara jest lagodniejsz ale to zalezy