Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupic na roczek

dla chrzesnicy ? nie mam bladego pojecia mamy poradzicie

Polecane posty

Gość co kupic na roczek

nie mam dzieci za miesac chrzesnica ma roczek nie wie co kupic:O co by sie przydalo takiemu maluchowi ale prezent tak to 120 zl bo tez nie sram kasa czekam na propozycje

Gość ruletka45454
120 to sie na cukierki chrzesnicy daje a nie na urodziny. skoro juz sie zdecydowalas na bycie matka chrzestna to moglas przewidziec ze to wydatki i koszta.. a roczek to wyjatkowa okazja. ja kupilam prezent za 450zl i bylo mi głupion ze tak malo.

Gość rtdfddd
ja kupilam rowerek 3 kolowy

Gość rtdfddd
koszt 110 zl, a chrzetsnym nie zostaje sie kto bardziej bogatrzy bo to nie o to chodzi

Gość co kupic na roczek
ruletka45454 przepraszm cie bardzo ale nie bede sie tobie spowiadac ja sama potrzebuje na swoje leczenie pieniadze i wszystko co mam pakuje tam nie tobie oceniac :O na ile mnie stac na tyle daje

Gość ruletka45454
tylko zartowalam .

Gość jeśli zabawka to proponuję
fontanna z piłkami - mam firmy playskool, dzieci super się bawią, także starsze wózek http://allegro.pl/fisher-price-84803-wozek-spacerowy-dla-lalki-bon-i2448258071.html ten jest mały, ale stabilny, córeczka dostała go własnie na roczek, w tej chwili ma 1,5 roku i bardzo lubi się bawić, córka dostała taki większy zestaw, był wózek, lalka, łóżeczko i akcesoria, ale myślę, że wózek i lalka to byłby super prezent może coś z biżuterii? http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,6323 to też dostała moja córeczka na roczek, nie nosi cały czas, ale np w weeekendy Jej zakładam

Gość zonaKraka
Hm, najlepiej podpytaj rodziców, może akurat planują kupienie czegoś dla dziecka. Różne propozycje- dziecko zaczyna chodzić, może bon do Bartka czy podobnego sklepu? Np. za 100 zł. i do tego jakiś drobiazg. Mała ma swój pokój? Może jej urządzają teraz? Coś do pokoju, lampka, obrazek, pościel itp. Zabawki- wózek dla lalek, jakieś kostki interaktywne0 tu też podpytaj rodziców, niekórzy lubią drewniane eko- zabawki, inni szaleją za Fisher Price. Sama polecam miękkiego konika (czy inne zwierzątko) na biegunach, zabawki do kąpieli (mamy ośmiorniczki Tomy- strzał w dziesiątkę), zabawki "plenerowe"- basen, huśtawkę, piaskownicę, basen z kulkami (to może i w domu być). Zależy jak mieszkają, ile mają miejsca. Ubranka- praktyczne, ładne, tylko dowiedz się ile mała ma wzrostu. Są wyprzedaże, w takiej cenie można naprawdę coś fajnego kupić. Albo też bon do sklepu. Książeczki z wyraźnymi obrazkami- o, coś takiego: http://www.lideria.pl/Cialo-Obrazki-dla-maluchow-Nathalie-Belineau-Emilie-Beaumont/sklep/opis?nr=78543 http://aros.pl/ksiazka/dzikie-zwierzeta-obrazki-dla-maluchow-4 Bidon ze słomką, zestaw obiadowy. Może planują wyjazd- nosidło dla dużego dziecka... Nam dwoje gości dorzuciło się do wózka- parasolki który właśnie chcieliśmy kupić.

Gość zonaKraka
A, zapomniałam że synek dostał zestaw do sprzątania- mop, wiaderko, miotła, zmiotka, łopatka- bo babcia wiedziała że bardzo lubi pomagać w sprzątaniu. Może mała też lubi sprzątać, albo naśladować gotowanie?

Gość jeśli zabawka to proponuję
aa i jeszcze mi się przypomniało, to akurat widziałam u znajomej na urodzinkach jej dziecka, mała dostała książeczkę - bajke, ale bohaterami były dzieci z jej rodziny, podobno na allegro można to zamówić, trzeba mieć tylko troszkę zdjęć dziecka

Gość boszeeeeeeeee jakcy ludzie
ja swojej chrzesnicy nic nie kupilam na roczek, ani na 2 latka... ale rodzicie dziecka wiedzieli ze ja kasy nie mam i im mowilam ze z tym to u mnie kiepsko, ale i tak mnie chcieli :) tak ze 120 zl to dobry budzet :) ja bym kupila jakas zabawke albo kocyk albo jakis wisiorek czy cos takiego :)