Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ali :)

Cóż za kretyn :D

Polecane posty

W moim mieście jest kawiarnia do której bardzo lubimy zaglądać z koleżanką. Pracuje tam dosyć fajny chłopaczek jako kelner. Zawsze gdy tam chodziłyśmy chłopaczek pożerał wręcz moją koleżankę (niestety zajętą ;)) Pewnego razu gdy poprosiłyśmy o rachunek, koleżanka poszła jeszcze do toalety ten chłopaczek podszedł do mnie i chciał się umówić :D Myślałam, że padnę! Przecież traktował mnie jak powietrze. Nie zgodziłam się, powiedziałam, że uważam, że to moja kumpela mu się podoba. W dalszej rozmowie wyszło, że jakiś kolega mu poradził tak się zachowywać, bo kobiety są z natury zazdrosne i chcą mieć to co mają inne etc. No masakra, szok i niedowierzanie :D Stracił szansę na randkę takim głupim zachowaniem.

Gość piki bibib ububu
Jak tak wolisz

Gość biedak :(
On tylko próbował się wzorować na waszym pokrętnym myśleniu oraz wiecznym: A domyśl się! A co teraz czuję? I innych tego typu. Dość nieudolnie próbował, bo mężczyźni nie mają tak pokręconej i dwulicowej natury, jak Wy.

Poza tym mi wystarcza mój owczarek niemiecki. Wystarczy posmarować psiochę kiełbasą i takie lizanko zaiwania, że żaden facet nie da tylko rozkoszy.

Każda kobieta lubi jak facet na nią patrzy i się do niej uśmiecha, jeśli ona to odwzajemnia, to wtedy się 'atakuje' ;) A takie coś? Śmiech na sali. 16:11 podszyw :)

Gość psychiatra z sąsiedztwa
uhm... przypomniał mi sie koleś z akademika który zarywał do pani A po to żeby mieć wejście do pokoju pani B (mieszkały razem) daj se luz z hipokrytą :D na pewno znajdzie inną chętną na te swoje sztuczki

Hehe, do mnie pamiętam kiedyś w liceum podszedł gostek, zaczął rozmowę, a po jakimś czasie tekst "fajną masz koleżankę, ma chłopaka?". Myślałam, że uduszę gołymi rękami ;) Ale to doświadczenie było akurat bardzo niemiłe ;)

Gość widać ze jestes
tłem dla ladnych koleżanek, zadbaj o siebie i wtedy dopiero miej jakies pretensje jak nikt nie bedzie mial szacunku ;) chyba ze jestes taka brzydka,ze nie da sie z tym juz nic zrobic

Gość ale palant
szkoda gadać