Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za hipokryzja

Jak mnie wkurza moja matka

Polecane posty

Gość co za hipokryzja

Moj brat ma 26lat, w szkole sredniej olal 2 lata na skutek czego mature zdal majac 23lata (wieczorowo). Poszedl na studia dzienne, do innego miasta i oczywiscie zamiast poszukac jakiejs pracy, zeby chociaz troche zarobic, to on imprezuje, a moja matka na wszystko daje mu kase! Teraz jeszcze idzie na magisterke i zamiast isc zaocznie i do pracy, to nie, on dalej bedzie dziennie studiowal, bo moja matka uwaza ze jest zbyt zdolny i inteligentny, zeby studiowac zaocznie. Najlepsze jest to, ze mi ona zlamanego grosza nie daje, sama musze dorabiac, zeby cokolwiek miec, a tez studiuje i do tego jestem sama i wynajmuje pokoj:/

nie narzekaj masz prace i mozesz byc niezalezna moi starzy dra morde awantury wieczne a pracy zero od dwuch lat nigdzie nie biora od marketow po zaklady pogrzebowe

Gość Kateterinna
Wiesz, moze teraz wydaje Ci sie to byc niesprawiedliwe, ale za kilka lat zobaczysz i docenisz to, ze jestes bardziej zaradna i sama potrafisz o wszystko zadbac, a Twoj brat dalej bedzie maminsynkiem, ciapa zyciowa. Swoja droga mi byloby wstyd na jego miejscu ciagnac od rodzicow tak kase majac 26 lat!

Gość psychiatra z sąsiedztwa
idź do matki i powiedz że czujesz się niesprawiedliwie traktowana i wyjaśnij powody albo zrozumie, albo nie zrozumie... tak to zwykle bywa, że matki bardziej są albo za synami albo za tymi dziećmi które sprawiają więcej kłopotów